Elitaire Misdaad

Maffia-Zorgverzekeraars’ en hun ‘Graai- BOBO’s’ beleggen in dure geneesmiddelen.

(van onze Corrupte Vrije markwerking redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom moest ooit met name van de VVD-Misdaadgroep(Video), de D66 ‘DDR-Yuppie fascisten’,het ‘Nep en Fop Christelijk CDA’, ‘GroenLinksRechts’ en de ‘PvdA-Koppelbaaspartij van de ‘Maffia- Familie Brenninkmeijer’(Video) het doodsaaie en eerlijke Ziekenfonds worden afgeschaft. Dat leest u hierna:De grootste Maffiazorgverzekeraars in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte&Co, te weten de volgende misdaadgroepen in Dood: Zilveren Kruis, CZ en Menzis beleggen in farmaceutische Maffia-bedrijven die enorm hoge prijzen vragen voor geneesmiddelen en woekerwinsten maken over de rug van de zieken. Daarmee handelen ze misdadige in strijd met hun zogenaamde principe: het laag houden van de zorgkosten. Nou, dat voorgaande zien wij het Media-‘Monster Holleeder’ en de ‘Mocro-Maffia’(Video) en de Motorclubs hun niet gauw nadoen.Dat vindt ook hoogleraar geschiedenis van de(Maffia)- farmacie, Toine Pieters. Hij stelt dat het buitengewoon pijnlijk en pervers is dat Maffiaverzekeraars beleggen in dit soort Maffia-bedrijven. Het geeft een verkeerd signaal af, omdat verzekeraars zelf juist liegen dat de kosten van deze middelen veel te hoog zijn, maar ondertussen er zelf wel een ‘Bloed-Winst-graantje’ van meepikken.VGZ zou haar aandelen in maart hebben verkocht na kritiek van het blinde Zorginstituut Nederland, die al jaren strijd tegen de hoge medicijnprijzen.

Satudarah, No Surrender, ‘Zorg-Maffia Ratten in pak’ en ‘VVD Maffia-Misdaadgroep’.

Bloed-Wurg-Beleggingen’. PvdA Sigaar uit eigen doos:Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’(video).


Hieronder een overzicht van de bekende cijfers rondom de Bloed-beleggingen van Maffia-zorgverzekeraars in de Maffia-Drugs-farmaceuten.

  • CZ: 1,6 miljoen euro in Biogen, Vertex en Gilead
  • Menzis: 1,2 miljoen euro in Biogen
  • Zilveren Kruis: enkele miljoenen in Biogen en Gilead

De ‘Zorg Maffia’: Vrolijk straffeloos roven, afpersen en verkrachten in het land van ‘Lombroso VVD-er Fred Teeven’ en ‘Miljonair PvdA-er Marleen Barth’.

Biogen boekte vorig jaar een nettowinst van 3,7 miljard euro, ofwel 38 procent van de totale omzet. Het bedrijf maakt een medicijn tegen de spierziekte SMA, dat niet wordt gedekt door de zorgverzekering. Dat zou gewoon genationaliseerd ( in beslag genomen wegens woeker Winsten en zelf gaan maken) moeten worden.

Niets te verwijten volgens  de schaamteloze ‘Rent an Econoom Marc Pomp’.
De Corrupte Rat in pak (geen)-Gezondheidseconoom Marc Pomp die o.a. werkt voor Zorgverzekeraars Nederland, farmaceutische  bedrijven vindt dat zijn verzekeraars niets te verwijten valt. Pomp”“Een verzekeraar bepaalt immers niet of een medicijn wel of niet wordt vergoed en tegen welke prijs en ik waarschuw u vooral voor uw gezondheid voor Poetin, Willem Holleeder en de Motorbendes op te passen. Dus als belegger hoef je je daar niet over te buigen en u kunt mij altijd inhuren tegen een finkse vergoeding dan bral ik wat u wil. Bovendien leidt het niet tot lagere kosten als de verzekeraars zich zouden terugtrekken. Een andere Maffia-belegger neemt dan hun plek in. Gekke redenering voor een Econoom, want volgens zijn redenering zouden aandelen dus nooit dalen.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.