Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat: ‘Rat in pak–speurhonden in actie’ & CDA-Raadslid betrapt met Kruis uit zijn broek.

(door De Stem van de straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown geeft D66 Danzig schop onder zijn Hol en Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet in Amsterdam. Partijleider Brown treed af en Noord Koreaanse Lokale Amsterdamse Pers het ‘PvdA- bejaarde Vod Het Parool’ en het ‘censuur -At5 boycotten’ de Stem van de Straat of trokken de partij door de strontton. CDA-Raadslid betrapt met Kruis uit zijn broek. Perverse CDA Duivelse -Raadslid Robert Vloedgraven betrapt met Kruis uit zijn broek.Westerste Leiders schuldig aan de hongerdood van 15 miljoen kinderen per jaar. Baardmannen aanslagen triljoenen business voor de Elite-Killers en excuus voor D66 DDR ‘Bilderberg-Jonkvrouw Ollongren’ om ieder NL-er 24/7 in zijn gat te kijken. En onze weergaloze dr. Gonnie verklaart waarom Denk veel stemmen heeft gehaald. Joke legt als Allesdeskundige  alles weer uit. Jerry TurnerX laat weer o.a. verboden ‘heerlijke keiharde billen’ kunstwerken in Amsterdam zien zoals alleen hij het kan. En nog veel meer Straatnieuws ,alwaar de Gevestigde Orde en zijn slaafse MSM van walgt.

 

 

5 antwoorden »

  1. Eindhovense homo Johan Vlemmix(connecties met homo van hoge duinlaan waalre ) eist twee ton van Patricia Paay na mislukken sekspopplan

    Like

  2. DEN HAAG – De procureur-generaal bij de hoogste rechter van het land, de Hoge Raad, gaat zich buigen over de aangiftes tegen D66-leider Alexander Pechtold wegens onder meer omkoping. Tegen Pechtold kwamen ruim tweehonderd aangiftes binnen in verband met een geschonken appartement. De klagers eisen juridische stappen omdat Pechtold zich door het aannemen van het royale cadeau zou hebben laten omkopen en aanklagers willen weten in welk homofiel netwerk zich pechtold zich begeeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.