Media-Maffia

Zelfs de Titel “Het Geheim van de Raadkamer” is een leugen van Peter R. de Vries.

( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Killer-King’ &‘Deep State-Bolhaar’ Leveranciers van corrupte en liegende Lynch Rechters en Ovj’s aan Peter R.de Vries(Video).
Na een onze schokkende en onthullende interview ( luister hierna) met de corrupte Raad voor Rechtspraak van ‘Killer King Mr. Frits Bakker’ en OM Den Haag en het Parket Generaal van Bolhaar gaat de ‘Judas-Verraadkamer’ van De Vries gewoon door met gerechtelijke macht Killer Queen rechters als Nienke de Waele en Jan Moors, die laatste was nu voorzien van de vage bijnaam ‘altijd ongebonden’ ( behalve dan aan de Raadkamer van Peter R .de Vries) met amper Kijkers.

“Deep State”:Waarom mag Peter R. de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’ het aanzien van de Rechtstaat en de Gerechtelijke macht en Politie beschadigen(Video).

Kennelijk moet De Vries het nu verder doen met zijn vaste 5 geestelijk en moreel aan lager wal geraakte ranzige ‘Riool-sensatie’ gasten Mr. Spong met Dodelijke Tong (in wiens Anus?) en  de ‘debiele leerlongen Mick van Wely’ en de Officier van Justitie ‘Wouter Bos- bord voor zijn Kop’ en de twee corrupte rechters. En de één of ander mediageile (corrupte) ‘Politie-domoor’, die De Vries gratis kan strikken. Dat was deze keer de corrupte Politie vakbondsman Jan Struijs van de ‘Vinger-Politie’(Video). De twee niet gerechtelijk macht en politie medewerkers van de Vries Mr. Spong en Mick van Wely krijgen er in ieder geval nog riant voor betaalt om als Tafel vulling hun tijd ‘Verschut ‘uit te zitten. De valse Relnicht Mr. Spong met de ‘dodelijke Tong’ uiteraard veel meer dan de debiele ‘NSB-Telegraaf- Leerjongen’ van John van den Heuvel  Mick van Wely(Video). Weet hij veel.

De Raadkamer met ‘Joker Peter R de Vries’ is een flauw aftreksel van ‘RTL-Riool Boulevard ‘.

 Maar de corrupte mediageile Ovj. Wouter de Bos en eveneens corrupte mediageile de Rechters J. Moors en Nienke de Waele zitten daar voor niks maar goed die hebben geen keuze, want die wordt daar geplaats door de Beschermheer van De Vries de extreem corrupte Voorzitter van het Collega –procureur generaals Herman Bolhaar( luister de reportage hiervoor ). Overigens heeft het bejaarde ‘SSB-Riool-programma’ van ‘Maffiabos John de Mol’ totaal niets van doen met zijn eigen Titel het “”Geheim van de Raad kamer” , want er wordt de ( bejaarde) SBS-kijkers in het geheel niet getoond en uitgelegd  hoe Rechters in de Raadkamer tot een vonnis komen. Kan je nagaan zelfs de Titel is een Leugen van ‘Joker Peter R. de Vries’. Kennelijk hoopt De Vries dat zijn SBS Kijkers niet alleen bejaarde domoren zijn maar ook seniel en/of dement.

Pikant: Wij hebben vernomen van betrouwbare anonieme bronnen dat de ‘Verwarde perswoordvoerder van de Raad voor rechtspraak Barbara den Uijl’  wederom spontaan een ‘Natte-Jinek- doos ‘kreeg van haar’ Held Peter R.'(Video)  en de hele regiekamer onderspoot en met zachte hand is verwijderd.

 

14 antwoorden »

 1. homo John de Mol neemt na zijn mislukte overnamepoging van TMG definitief afscheid van de uitgeverij. Talpa verkoopt zijn belang van 29 procent in TMG aan Mediahuis, terwijl TMG zijn 23 procent belang in Talpa Radio verkoopt aan Talpa. Dat hebben de bedrijven laten weten. Nu Mediahuis vrijwel alle aandelen in handen heeft, kan het TMG van de beurs halen, wat een kostenbesparing van miljoenen euro’s per jaar oplevert.

  Like

 2. De homo droomdeals van John de Mol

  John de Mol is op oorlogspad belandt en doelwit geworden. De mediamagnaat kocht reeds troeven als homo trio Voetbal Inside,ivf nep zoon Johnny, ANP(algemeen nichten pulp) en Gerard Ekdom voor zijn pulp Talpa-stal. Wat volgt?homo paul de leeuw aan zijn homo stal.

  Like

 3. Deep State Keffertjes Groen Slinks en Telegraaf media outlet GeenStijl moeten George v Houts slopen, Bartje beperk je nou maar tot het orgaan roof referendum !

  NWO Rusland Complotters duldeng geen tegenspraak

  Petra Possel, die hier Femke Halsema vraagt om serieus te reageren op de door o.a. B. Nijman bij NPO-programma Pauw volledig in zijn hemd gezette Vollidiot George van Houts.
  https://www.geenstijl.nl/5141479/zin-in-completgekkies-in-de-comments/

  Femke Halsema haalt uit naar George van Houts
  Voormalig GroenLinks-leider Halsema haalt uit naar Theatermaker George van Houts en vindt het daarnaast ongemakkelijk om over te praten: https://twitter.com/NPORadio1/status/981970222318956544

  Voor stellingen: http://www.komplot.info/

  Like

 4. Homo Maarten Spanjer vindt zijn theateravontuur met Bram Moszkowicz toch wat “minder geslaagd” dan hij had ingeschat. ​De twee schatten , die door het land trokken met de voorstelling Theaterpleidooi, werken inmiddels niet meer samen.

  Like

 5. Geld maakt gelukkig (en lage kijkcijfers niet)was een Nederlands televisieprogramma waarin mensen worden geholpen die acute geldproblemen hebben. Het werd eerst gepresenteerd door Sandra Schuurhof en het tweede seizoen door Dominique van Hulst en geproduceerd door pulp Talpa Producties B.V.

  Like

  • Op 9 februari 2015 was het programma wel geprogrammeerd maar werd niet uitgezonden. SBS6 trok de stekker er per direct uit vanwege te lage kijkcijfers en in de wandel(neuk)gangen gaat al de ronde dat de raadkamer ook uit de stekkerdoos wordt getrokken.

   Like

 6. SBS lanceert dit voorjaar wel nieuw programma de raadkamer maar allemaal met oude presentatoren en heel oude spong en het kijkcijfers die dit nieuwe programma oplevert zijn giagantisch pover. Niets wijst op investeringen van gierige scrooge John de Mol.

  Like

 7. Hans vrijmoed kijkt wel Verplicht de ALLES NAAIER heeft ooit opdracht gegeven hem te laten vermoorden via zijn personeelslid Lizette Knoop die ook nog een de maîtresse was van Cor van Hout Peter: SCHIZOFREEN Ik ben rechter ik ben opsporing ik ben crimineel ik ben moordopdrachtgever en beroerd slechte wielrenner in een strak homo pakkie

  Like

 8. Vanavond zit iedereen weer niet aan de buis voor De Raadkamer, om 21:30 uur bij SBS6…
  Homofiel Gerard Spong, Mick van Wely en anderen debatteren over de vraag of de raadkamer niet van de buis moet omdat de kijkcijfer meter niet meer uitslaat en links in de hoek blijft plakken

  Like

  • Leuk jouw reactie eindhoven 15 miljoen keken niet en 299. helaas wel.Stekker er per direct uit. die de Vries heeft jaren lang gewerkt bij de Telegraaf vroegere propaganda krant van de NSB.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.