EU

PvdA-er Timmermans wil de eerste EU Haat-Sheikh worden.Timmermans :“Islam is onze toekomst, allahu akbar jihad”!

( door Joost Niemoller en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRCorrupte en laffe Eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie PvdA-er Timmermans: “Islam is onze toekomst”.
Timmermans wil de eerste Haat-Sheikh worden van de EU en heeft zich al vast een heus Baardmannen ‘Baardje’ aangeschaft. Nooit is is de’ PvdA- EU-Graaier&Beroepsleugenaar & Soap-MH17 Huil-komediant-Timmermans gekozen. Hij is altijd benoemd. Namens wie mag hij nu dan zeggen dat hij en de islam de toekomst van Europa is? En vooral: Waarom maakt in de MSM en hun dr. Goebbels  propaganda leider de Staat-NOS niemand zich hier druk over? Maar goed wat kan men anders verwachten van partijlid van de ‘Moorlag- Koppelbaas& Brenninkmeijer-Maffia-PvdA-partij(Video)’

Partij islam en Timmermans willen ‘ISIS-bussen(Video) in de EU’. Rutte: Pas op voor Poetin!

Opmerking van algemene Importantie: A.s maandag zal de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV uitgebreid aandacht o.a. geven aan de ‘Elite-Graaier en Naaier De Jager en Weekers’(Video) en komen met een nieuwe rubriek met Nico van der Ham: “ Gansch het raderwerk staat stil, als uw machtige arm het wil.” En schokkende beelden en feiten hoe onze brothers en sisters Homo’s en en Lesbo’s’ worden opgehangen en gegeseld in bevriende landen van de EU en NL en daar hoort u ook nooit wat over in de MSM en de Staats-NOS.

9 antwoorden »

 1. Mocht je het nog steeds niet helemaal duidelijk hebben, Mans Timmerfrans zit exact op dezelfde golflengte als Barbara: https://www.youtube.com/watch?v=4FZgtVGPZ6g
  (duurt 1 minuut).
  Dít is wat mensen als Mans, Barbara, Máxima, Mona Salin, Stefanie von Berg, Magdalena Andersson, Federica Mogherini, enzovoort, van plan zijn: totale wereldoverheersing. Wáár halen zij dit stompzinnige idee vandaan? Komen hun ideeën voort uit een psychopathische gedachtengang?

  Uitvoering van het Hootonplan?
  (https://www.youtube.com/watch?v=3W2i_8izzjM&bpctr=1523136745 Staat op het punt om als gevolg van overheidscensuur verwijderd te worden.)

  Like

 2. Zelf ben ik van mening dat Frans Timmermans een veel te dikke reet heeft. En er komt weinig zinnigs uit die mond van hem als ik hem zo hoor praten.

  Like

 3. echt ik weet niet waar we frans timmermans aan verdient hebben. Eerst als minister van buitenlandse zaken als een laffe tekkel achter shell beatrix aan waggelen. Vervolgens staat ie weer eens een potje te liegen en te janken bij MH17 om vervolgens weer geprovoveerd te worden ja als vice president of the european commission voor 1000 euro netto per dag. En wat doe je dan? dan laat je je uitnodigen door een achterlijke stad als utrecht. Al 10 jaar een gore bouwput maar het gebouw dat als eerste klaar en af was is de moskee die s avonds mooi verlicht is met groene sfeerverlichting in het centrum.

  Alles wat mensen leuk en fijn vinden dat haten ze in bruxxel, zoals kinderen die haten ze ook. Kinderen lurken graag aan een rietje dus wat roept haatbaard timmermans? WIJ GAAN DAT RIETJE VERBIEDEN EN AFPAKKEN.

  Voor degen die hun weekend willen verpesten moeten hier maar naar kijken.

  frans timmermans vergeet weer eens dat alle handel bij de multinationals zit en die dus ook verantwoordelijk zijn voor de oh zo milieu onvriendelijke rietjes en hier dus niets aan doen. Dan wordt er een blik jonge newbees open getrokken die nog geen fuck van de maatschappij snappen met hun plastic tegeltjes voor afrika of een schildpad met een snorkel. Ik heb dit 3 dagen geleden bekeken tot de helft en ben nog steeds in shock!!

  beste frans timmermans blijf met je corrupte bruxxelse vingers van ons rietje af!

  Like

 4. LS…

  Die geprogrammeerde Timmerfritsflans toch ! Wat heeft deze laffe droplul toch onder zijn colbertje zitten ?! Een AOW vestje of een kogelvrijvest !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.