Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Schokkend: Aanslag op Stem van de Straat-SaltoTV studio & Homo&Poetin-haat.

( van onze Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Aanslag op Stem vd Straat-SaltoTV studio&Homo&Poetin-haat.Vanavond  zal de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV ook uitgebreid aandacht geven aan de ‘Elite-Graaier en Naaier De Jager en Weekers’. En komen met een nieuwe rubriek met Nico van den Ham: “ Gansch het raderwerk staat stil, als uw machtige arm het wil.”  Arme bejaarden zoeken ‘s-avonds eten op de Albert Cuypmarkt in de Expat &D66‘DDR66-Yuppie’ Pijp.  De ‘Master van street Jerry TurnerX’: Met lente kunnen ‘zwart’ en ‘wit’ goed samen als lammetjes! Oude Hoeren: Tegenwoordig eet iedereen elkaar op daar waar vroeger saamhorigheid was! Met Joke de Allesdeskundige en Prof. dr. Loek Van Harvard( Nobel kandidaat)!

Vanavond live vanaf 23.00 uur te volgen op Salto

 

3 antwoorden »

 1. Grote groeten van Petertje ,. Als de lulloos en truttoos doorbrallen in de pijp over, weg met de markt krijgen ze van de vishoek namens ons van ons post in de brievenbus.Met je verbouwde zolderkamer met jan de bouvrie wcbril en stalenkinderbox zonder telraam op het dak ,
  mvg in,van,onder,tussen,zonder,boven,uit,tegen,met,achter door en voor de cuypze Petertje ga maar lekker zo door, haha ga maar lekker zo door , ga maar lekker zo dohohodoor en kom niet aan onze bronze andre senior
  WANT JE KOMT AAN DE BUURT!

  Tip typ de pijp 1972 in voor het zien van een leuk filmpje over de pijp.

  Like

 2. DEN HAAG – De straf voor het beledigen van de homo koning moet fors lager worden. Een meerderheid van de Tweede Kamer wil de maximumstraf drastisch beperken, van 5 jaar naar -4 maanden en 1 miljoen beloning en onderscheiding. Dinsdag is de stemming.
  Het speciale verbod op majesteitsschennis verdwijnt helemaal. Het beschimpen van de graai koning wordt gelijkgesteld aan het beledigen van ambtenaren in graai functie. Er komt ook een einde aan de straf van maximaal 2 jaar voor het beledigen van corrupte regeringen en van geplunderde bevriende landen.

  Like

 3. De Neptisten prijs voor de Onvrede gaat deze week naar Steven Brown die zoals het een echte Schorpioen betaamt pas gaat rusten als de ander schorpioen Petertje de onderwereld verader ten onder gaat…

  Steven is niet alleen, hij wordt omringt door een steevaste ploeg uit de Pijp en is niet van plan die aan mij te geven…hahaha

  De muziek hieronder is hierdoor ook geïnspireerd en kan een werkdag van 10 uur wat verlichting brengen…

  http://worldoftak.ning.com/forum/topics/neptisten-prijs-voor-de-onvrede

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.