Politiek

SGP’er Dijkgraaf kwam Godsdienstwaanzinnig en vertrekt Godsdienstwaanzinnig uit Kamer.

( van onze Godsdienstwaanzinnige Tweede kamer redactie)

AMSTERDAM-NOIR-TTIP-Obama’ & ‘War Mongul-Clinton&’CU-Segers’&’SGP- Van der Staaij’& ‘Boy Baudet’ Suppor Mad-Dog-Trump’s Jerusalem Policy(Video)!
Elbert Dijkgraaf van de SGP( Godsdienstwaanzinnig partij ) vertrekt per direct uit de Tweede Kamer. Hij was de afgelopen maanden al afwezig wegens ‘oververmoeidheid’ van het liegen en eeuwig trouw zweren aan GOD de Duivel en de Koning, maar noemt nu huwelijksproblemen als belangrijkste reden voor zijn vertrek. In een brief aan de PvdA Kamervoorzitter ‘Morco Spion Arib’ heeft Dijkgraaf laten weten: „Sinds enkele jaren staat er steeds meer spanning op mijn huwelijk. Ik heb hard gewerkt om dat op te lossen, maar het is tot op heden niet gelukt. De balans tussen werk en privé werkt niet meer en met mijn hand op de Bijbel er speelt hier geen ‘incest –affaire’ of dat ik Homo ben net als Rutte, die al  jaren in de kast zit(Video) of dat mijn vrouw een Lesbo is, want die ziektes komen niet voor in onze SGP Incest-Bijbelbelt(Video) .”

Godsdienstwaanzinnige SGP: Mars voor Leven naar Jeruzalem met ‘Mad Dog-Trump’ en ‘Kruisridder Kees van der Staaij, Hallelujah!’.
De SGP behoort tot de kleinere Duivelse fracties in de Tweede Kamer, die altijd pal achter reactionaire regering staan van het type Rutte&Co en bovenal achter het ‘Taxfree-Shell-Graai-Koninghuis’ (de Duivels). Toen Dijkgraaf eerder dit jaar al uitviel, moesten de eveneens Godsdienstwaanzinnige fractievoorzitter Kees van der Staaij en Kamerlid Roelof Bisschop het met zijn tweeën rooien, hoewel de regels voorschrijven dat in het geval van langdurige ziekte ook een tijdelijke vervanger mag worden aangesteld. Nu is er alsnog een wisseling van de Duivelse wacht. Dijkgraaf voerde onder meer het woord over de portefeuilles Financiën en Landbouw.

Pedo-Moore’& ‘Sexual- Predator Trump’ krijgen schop onder hun perverse hol van Alabama.Segers en Van der Staaij verdrietig(Video).
De 48-jarige Dijkgraaf zat sinds 2010 voor de ‘christelijk’ partij een soort van Christelijk variant van de ‘Middeleeuwse-Wahabisme -Islam’ variant in de Tweede Kamer. Daar hield hij zich bezig met onder meer Financiën, Landbouw en Defensie namens God De Duivel en ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’.

5 antwoorden »

  • @P. Puk, De ‘goede man’ en zijn partij zijn al een kwart eeuw mede verantwoordelijk dat 2-3 miljoen mensen op of onder de armoedegrens moet zien te overleven en hij en zijn partij zijn de goorste aanhangers van het Parasiet Koningshuis. Ze hebben zich nog nooit aan hun 10 geboden gehouden uit de Bijbel en in die zin zijn het gewoon Duivels!

   Like

   • Het heeft onze Lieve heer niet bekoord dat er een splitsing kwam tussen het huwelijk en de Staat, erhm, ik bedoel een scheiding kwam tussen Kerk en huwelijk…neee, excuus, ik bedoel een duidelijk vorm voor het Gloof en een voor de bedgeheimen met mijn buurvrouw…, shit, ik kom niet meer uit mijn woorden en ben dan ongeschikt als politicus in dienst van die bolle Willem…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.