oorlog

Leidse hoogleraar André Gerrits:President Poetin is brutaal maar bang voor onze Trump net als dat de Russen bang waren voor Hitler.

(van onze Internationale ‘Killer-Elite-Gangster-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Kans op Derde Wereld Oorlog met ‘Mad Dog Trump’ (Video) te beginnen in Syrië ? Niet volgens extreem, corrupte de Leidse hoogleraar internationale betrekkingen André Gerrits van de ‘Maffiaboss en CAI- Trol Porosjenko, want die gaat in de ‘NSB-Telgraaf’ dr. Goebbels: President Poetin is brutaal maar bang voor onze Trump net als dat de Russen bang waren voor Hitler.

 

Opmerking Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) .

13 antwoorden »

 1. LS…

  Er is een groot verschil tussen bang zijn en beducht zijn ! Maar daar snapt deze geleerde hondendrol natuurlijk niets van. Bang zijn is vervuld zijn van angst. Beducht zijn is een bewust zijn voor groot onheil !

  Like

 2. Dus de wet is voor het volk en niet voor hun waarom moet ik me aan de wet houden en degene die het maken verzuimen om zich zelf aan de wet te houden stelen dan de wachtgeld in en zitten slappen tijdens de vergadering leuk geld verdienen en iemand anders het leven verzuren gewelddig beatrix

  Een objectieve analyse van de afgelopen 100 plus jaren geeft aan dat deze zelfde landen altijd onverbeterlijke oorlogsstokers zijn geweest. Het grote verschil in 2018 is dat de onheilspecialisten er echt niet om geven als de mensen getuige zijn van hun regelrechte criminaliteit en ongebreidelde corruptie.

  Precies de VVD ,d66,cda,groenlinks,pvda, dit zijn grote criminelen !

  Like

  • Prima verwoord,Patia.Groen links is een Complot Partij, en heeft niks met groen of links te maken, Zelfs gevaarlijk voor de bevolking De bakfieten Maffia is een toepasselijke naam voor hun.Fijne dag nog.

   Like

 3. De maand maart 2018 staat als een bewijs van hoe krankzinnig de ZAAA-regeringen zijn geworden,
  met name de regerende partij van Likoed van Israël. Zie: Israëlische troepen Doden Zeven Palestijnen, wond 500 Amid Massive Border Protests

  Deze zakkewasser bedoel hun hitler nu kan het volk van holland zien hoe sluw ze zijn zo meteen zitten jullie weer zonder eten net als in 1945 in de winter stop ze niet zit te genieten jullie krijgen de volle laag dit !

  Is de gladio serco zio-anglo-amerika wie zijn deze gasten europese duivel uni

  Like

 4. Poetin en zijn Corrupte Vrienden in Rusland deugt zelf niet.Hij is een gevaar voor de arme Russen dat zijn er 80 % van de gehele bevolking. Probeert iets te herstellen wat jeltzin fout heeft geaan,nl De Sovjet-Unie voor een Prikkie verkocht aan de Amerikanen. Hij tracht tevergeefs dit te veranderen maar dit lukt hem niet. Waarom is hij niet militair aanwezig in de Donetsk ? daar wonen toch de Russen ?. Hij mag wel oppassen voor de snel groeiene Communistische Partij van de Russische Federatie. Schaakmat in verband met de Katyn zaak en de groep documenten vervalsers. Met dank aan de Amerikaane Professor Furr in Samenwerking met Zhuganov Secretaris Generaal van de Russische Communistische Partij. https://msuweb.montclair.edu/~furrg/

  Like

 5. hier een praatje van …geplaatst door FEPS foundation wat onderdeel is van OSF (open society foundation)

  Hoi glibber Gerrits en doe de groeten aan ome Soros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.