mark rutte

‘Rutte in de Kast’ ‘likt’ de Kont van Keizer Xi Jinping van China met racistisch geleuter en waarschuwt voor Poetin.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De mensenrechten  worden systematisch grof  geschonden( ook die van de Homo’s en Lesbos’) in China van  President Keizer Xi Jinping , maar daar hoorde wij Rutte met geen piep over. Democratie, Rule Of Law, kan Rutte wat schelen zijn ‘VVD-motto’ is immers:” Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) “.Wel waarschuwde hij even snel weer bij zijn Staat-NOS nog voor Poetin en het volgens hem domste Volk van de Wereld de Russen(Video).  Rutte moest krampachtig in de Kast blijven net als de ‘Amsterdamse-politie &AVROTROS-woordvoerder Ellie Lust’ in Zuid-Amerika(Video) ,want Keizer Xi Jinping  moet niks hebben van Homo’s. Het werd nog even spannend, toen Keizer Xi Jinping  aan Rutte vroeg: “Are you a ‘Little- Gaylord ‘van Trump?”. Waarop Rutte, die een kei is in liegen antwoordde: “No I’ am Nr 1 son of (VOC)-Holland (Video)and like Gordon Chinese food”.’Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep bralde  in China daarnaast ook nog wat racistische citaten die verder gaan dan wat racist Yernaz van FvD(Video) bralde en legt verband tussen IQ en volkeren om de kont te kussen van Keizer Xi Jinping . Laat D66 DDR66 van ‘Suikeroompje en Elite-Pedo-Schandknaap-Pechtold'(Video) nu per direct het ‘Taxfree-Shell-Kabinet-Rutte3’ vallen? Want D66 ‘DDR- R’dam’ mag vanwege die uitspraak ook niet samenwerken met FvD-buddy- (On)-Leefbaar van ‘Psycho-Eerdmans'( IO van een Kip) .

 

2 antwoorden »

  1. Voor Rutte telt maar een ding,
    Geld ophalen bij XijinPing…
    En zoals het elke Hollander betaamt,
    Vreet ie zich vol met Chinees en doet dat onbeschaamd…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.