oorlog

VN: geen bewijs gebruik Gifgas in Douma maakt ‘Mad Dog Trump’&NATO&MSM niets uit!

(van onze Internationale ‘Killer-Elite-Gangster-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog-Trump’s’ Message to Assad and Putin: Only America and my NATO Can Kill Syrian Civilians(Video). Derde Wereld Oorlog dreiging a La Cuba weer terug van het ‘fascistische-Groot Kapitaal’.
Medewerkers van de Verenigde Naties in Syrië kunnen niet bevestigen dat er afgelopen weekeinde chemische wapens zijn ingezet in Douma, een verwoeste en omsingelde voorstad van Damascus. Volgens een woordvoerster van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) zijn er in de afgelopen dagen wel mensen behandeld die problemen met de ademhaling hadden. Of die gezondheidsproblemen iets met chemische wapens te maken hebben, kon de WHO niet ter plaatse vaststellen, want daar is geen enkel bewijs voor. Ook hulpverleners van de vluchtelingenorganisatie Unhcr en het noodhulpbureau Ocha van de VN hebben geen enkele eigen informatie over de inzet van chemische wapens. Kan de ‘Mad Dog Trump’ en zijn NATO& Engelse ‘Tekkel May’ wat schelen.  Maar ook de NRC  NSB Hoofdredacteur Peter Vandermeersch(Video) en het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte’ staan weer achter Trump en May net als Kuttevanger-Balkenende ,toen Busch op grond van ‘fake-chemische wapens- info’ Irak binnenviel met als gevolg een miljoen doden en de teller loopt nog steeds dagelijks op in Irak.

 

Talking heads van de ‘Sinclair-dr Goebbels-Group’& ‘Staat-NOS’ met ANP Fake News van John de Mol(Video).

 

Saudi Crown Prince:’US-Killer-Elite’ Asked Us to Spread Ideology of ISIS. Rutte: Wij weten van niets(Video).

De VN en de pers mag slechts sporadisch de omsingelde enclave Duma in. Daar heersen de psychopathische extremistische ‘islamitische’ strijdgroepen die mensen en kinderen onthoofden en Levend in brandsteken, etc. en ‘werken’ Syrische hulpverleners de’Nep en Fop White Helmets’ die met honderden miljoenen euro’s gefinancierd worden door de Massamoordende en drugs dealende CIA(Video) en hun slaafse Britse geheimdienst en felle tegenstanders zijn van het regime van de Syrische president Assad en het Joodse en Christelijke geloof. Zij stelden dat de Syrische strijdkrachten afgelopen zaterdag met gifgas hebben gegooid en dat is genoeg voor ‘Mad Dog Trump’ en zijn NATO en de Talking Head van de corrupte Westerse Media. Tja, en die ‘Islam’-psychopaten zijn uiteraard betrouwbaar getuigen en goedgekeurd door de corrupte en altijd liegende CIA en de Britse geheime dienst, want die hebben ook de Russen de schuld geven van de ‘Gifaanval’ op een derderangs verlopen, bejaarde Russische dubbelspion en zijn dochter.

Opmerking Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) .

12 antwoorden »

 1. Kijk hoe doorzichtig ze zijn de zelfde strategie heeft een medewerker, en ceo van de bank ,willem alexander, beatrix julliana, rutte en alle despoten in de regering je stel je vraag en krijg geen antwoord maar als de incasso deurwaarders rechters en politie als deze despoten hoeven ze maar te fluiten gaan ze net als honden achter het volk aan terwijl het volk hun salaris betaald en ook van de regering en ook die Lo- in het kwadraat willem van der grift ,zoals de hele koninklijk familie moet het volk betalen voor het slecht doen met kinderen om aan de macht te blijven terwijl ze niets zijn gewoon familie ridder-van der grift heel erg triest

  Like

 2. Als je de top haal is het naaien met jan en allemaal als vrouw zijnde en homo’s zijn pervers dus daarom heeft beatrix de om schakeling gedaan begon bij wedden dat ??????????????????? en hun duivelse rituelen en ga zo maar door !

  Vandaar de bilderberg en spanje is verdoemd net als heel europa één dag moeten jullie gaan betalen voor jullie daden geloof me !

  Spanje italie engeland duitsland belgie luxemburg,denemark,noorwegen,nederland,zweden,monaco,lichtenstein gaan krijgen voor alle kinderen van de wereld.

  Like

 3. En Rutte heeft Kuru dat is wanneer men een hersen van een kind eet met een slechte bacterie
  vooral kinderen uit africa nieuw zeeland enz enz,

  fijne dag verder met jullie gekke regering ?

  Like

 4. Leuke witte hollanders jullie zijn de eigenaar van koningshuis sluit ’t want anders blijven jullie net zo arm als in 1939 t/m 1945 deserteur wilhelmina en alexander waar denk je naar toe te gaan waar je ook gaat vinden ze je toch hoor !

  Dit is de nieuwe mode ?

  s het niet tijd om de CIA en het Vaticaan af te sluiten? De eerste officiële actie van president Trump op de dag van zijn inauguratie was om het hoofdkwartier van de CIA te bezoeken en daarmee een oorlog te beginnen tegen een door de CIA gefinancierde, door de maffia gerunde internationale kinderontvoeringsring. Men geloofde dat de Cabal-uitbuiting voor kinderen was georganiseerd vanuit een kantoor in het Vaticaan.

  De CIA en zijn MKUltra Black Budget werden na de Tweede Wereldoorlog gevormd met behulp van nazi-Duitsland mind control-experts die in de VS, Canada en Australië werden binnengebracht in een “ondergrondse spoorweg” georganiseerd door het Vaticaan.

  MKUltra was een systeem van het ontwikkelen van “Super Spies” door de satanische rituelen van verkrachting, marteling en gemaakt om andere kinderen te zien vermoord, waardoor de ontwikkelende hersenen van een kind werden gefolterd zodat het versplinterde in verschillende denkpatronen, of meerdere persoonlijkheden. Deze cabalpraktijk van verkrachting, marteling en moord op kinderen in Satanische riten werd gedaan voor een gevoel van “macht” en werd verondersteld om vandaag door te gaan op bepaalde duistere feestdagen.

  En nu snap ik waarom peru, colombia een verdrag kreeg van europese uni coca is de naam nog steeds in volle gang met patrick stenkamp daar is willem goed in iemand anders de nek om draaien om meer rituelen in de vaticaan waar een klein kind van de ridder zit vraag naar hun DNA jullie nederlanders zijn de aandeelhouder van deze gasten dus doe er wat aan !

  Like

 5. LS…
  Het is nauwelijks voor te stellen dat in moderne tijden de meest primitieve dierlijke territoriumdrift en SATANISTISCHE irrationele krachten de boventoon voeren gebaseerd op haat nijd en afgunst. Israël is failliet omdat de USA failliet is en de City of London de bakermat van de geldzwendel ontmaskerd is.

  Het maakt de Zio Nazi Khazaren Bilderbergers geen moer meer uit:

  WIJ NAAR DE KLOTEN DUS IEDEREEN NAAR DE KLOTEN:
  SATAN OH SATAN MAAK DE BOEL MAAR AF !

  Like

  • Edmond de Rothschild heeft vanaf het begin meegewerkt aan het stichten van de staat Israël. Met veel geld en steun heeft hij de zionistische staat gefinancierd. Niet een klein beetje ook. De Rothschild familie treden zelden op in het publiek of in de media (waar zij toch via ingewikkelde kanalen veel invloed op hebben zoals op Associated Press en Reuters) en zij werken meestal alleen achter de schermen. Het is de alle rijkste familie ter wereld met naar schatting een vermogen van ongeveer 500 biljoen dollar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.