oorlog's misdaden

‘Duivelse-CDA Minister Bijleveld’ heeft begrip voor Trump als hij Syrië weer bombardeert.

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om orders op te halen(Video)Deja VU: Het ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU-Kabinet’ heeft begrip voor een aanval van ‘Mad Dog Trump’ op Syrië net als de Nederlandse Elite achter de Bomaanvallen op Vet-nam en Libië stond.Van de tien geboden heeft het CDA (en de CU) wellicht weleens gehoord, maar zich er aan houden hebben ze nog nooit gedaan. ‘Gij zult niet doden’ daar veegt de ‘Nep en Fop Christen’ de ‘nieuwe -CDA-Rat Minister Ank Bijleveld’ haar corrupte Duivelste reet mee af.

VN: geen bewijs gebruik Gifgas in Douma maakt ‘Mad Dog Trump’&NATO&MSM niets uit!(Video).
Het ‘Moordende -Kabinet Rutte3’ en de Staats-NOS met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’ (Video)  en de NRC NSB&Hoofdredacteur Peter Vandermeersch (Video) hebben begrip voor een eventuele ‘vergeldingsaanval’ van de Amerikaanse Elite op Syrië wegens het (niet) inzetten van gifgas. Dat bralde de Duivelse Minister Moordenaar Ank Bijleveld van Defensie Wapenhandel woensdag in het corrupte Pentagon, waar zij op bezoek was als loopjongen van ‘Mad Dog-Trump’ om orders op te halen.Zij bralde eerder op de dag met de Amerikaanse minister van psychopaat Defensie Jim Mattis en toen kwam er volgens bronnen rook uit haar oren en reet en draaide haar hoofd om de havenklap 360 graden in de rondte. Zij hebben gebrald over een mogelijke ‘vergeldingsactie’. De Nederlandse Elite zit met de VS-Elite in de internationale moordende coalitie(NATO) tegen IS(kuch) en tegen de burgerbevolking en voert met F-16’s bombardementen uit in het oosten van Syrië.  Maar toen RTL recentelijk vroeg hoeveel burgers de F16 hebben vermoord weigerde Kabinet Rutte 3 de cijfers te verstrekken.

Opmerking Maak a.s. maadag  kennis met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’ en de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

 

13 antwoorden »

 1. Als Ank Bijleveld graag oorlog wil, dan is zij medeplichtig aan massamoord op Syriers. Medeplichtig aan massamoorden die volgen in de omringende landen.

  Ze zal haar ziel al lang geleden verkocht hebben, dus rustig slapen zal ze. Daar zit geen verstand meer in en zeker geen ziel of menselijkheid.

  Die beide schijnheilige kutten hebben we dus geen problemen mee dat andermans kinderen binnenkort en masse gaan sterven.

  Bijleveld zal wel van de CDA zijn.
  .

  Van Merkel/ EU weten we wel dat ze graag weer een wereldoorlog willen. Dan heeft de EU ook weer reden en een bestaansrecht.

  The Chaos followed by the tyranny, dat is hun modus operandi. Niet echt origineel. Wel mensonterend,

  Nu weet ik het zeker, zij is cda-er

  Like

 2. Aan de stand off-wapens hangt wel een prijskaartje. De JASSM en JSOW kosten zo’n 550 duizend euro per stuk. Elke Tomahawk ruim 510 duizend euro. De VS hebben 6.700 van deze drie wapens.

  Like

 3. Ik denk dat dit monster geboren is als man en als vrouw door het leven gaat en onschuldige mensen weer een paar bommen laat bezorgen op hun familie.Het is niet te geloven dat wij het klootjesvolk dit weer toelaten!

  Like

 4. Russia Accuses U.S. Of Training Jihadists To Stage Chemical Attacks In Syria
  ‘We call upon Western politicians to scale down their hawkish rhetoric,’

  Full transcript: https://www.infowars.com/video-russian-envoy-to-un-warns-russia-will-defend-itself-syria/

  Putin Urges Netanyahu Not to Take Action in Syria. Phone call between world leaders comes as Trump threatens Russia on Twitter: https://www.infowars.com/putin-urges-netanyahu-not-to-take-action-in-syria/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.