Media-Maffia

De (vaste) criminele corrupte gasten in de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter (R) de Vries’.

( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nog geen paar dagen geleden moest de ‘Alles-neuker Peter R de Vries’(Video) getuigen in de Zaak Holleeder. Zijn optreden was te walgelijk Narcistisch van woorden en hij pleegde aan de lopende band meineed(Video). Maar daar geen woord over in zijn ‘Judas-Raadkamer.Iedereen in de Raadkamer beriep zich wat dat onderwerp betrof laf en kennelijk bang voor De Vries op zijn zwijgrecht. Over de inhoud van het SBS bejaarden ‘Riool-Judas-programma’ is elk zinnig woord één te veel. Het enige dat van belang is dat u weet wie er van de corrupte ‘Pulp-Maffia mediageile’ politie, de corrupte advocatuur en het corrupte OM en de corrupte gerechtelijke macht meewerken, zodat u indien u bijv. voor de Rechter staat dat zooitje per direct kan Wraken(Video). Dat u weet welke verlopen advocaat u niet moet nemen en welke politiemensen corrupt zijn en dus hun proces verbaal 0,00 waard zijn indien u wordt aangehouden.

Zelfs de Titel “Het Geheim van de Raadkamer” is een leugen van Peter R. de Vries(Video).

Toch blijft het bizar dat hij zijn gasten van Onderwereld en /of ‘SBS-Tokkie-Bijnamen’ blijft voorzien in zijn opening van het debiele SBS-programma van ‘Maffiaboss John de Mol’. Inmiddels kunnen wij Rechter ‘Killer Queen-Nienke de Waele’ en ‘altijd trefzeker Officier van Justitie Wouter Bos’ wel kwalificeren als ‘TBS-draaideurcriminelen’, want die zitten bijna iedere aflevering ‘Verschut’ bij De Vries. De verlopen advocaat ‘Nico Meijering –altijd levenslang ‘komt ook al een end in die richting. Hier komt het rijtje corrupte mediageile gasten  van aflevering 7 met de nieuwe bijnamen:’ Politiechef’ ‘Jaco van Hoorn-al is de leugen nog zo snel’(kuch), ‘Rechter’ Nienke de Waele-de waarheid en niets dan de waarheid’(Kuch), ‘advocaat’ Nico Meijering-eerlijk duurt het langs’(kuch) en ‘Officier van Justitie Wouter Bos-daar kun je een eed op doen’(kuch, kuch.)

Ondanks dat er Mega media aandacht is voor rechtens vastgestelde’ Maffiajournalist en Politie-infromat Peter R. de Vries‘ zijn de Kijkcijfers wederom gedaald met 50.000 kijkers tot slechts 250.000 bejaarde SBS-kijkers en dat zou normaal voor John de Mol een reden zijn om het programma per direct van de buis te halen. Daar en tegen is het meest door de Media geboycotte programma de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video) op gestoomd naar 500 duizend hits alleen al op Youtube.

5 antwoorden »

 1. De basis voor zijn televisieloopbaan werd gelegd bij Studio Sport, waar De Mol als parttimer de hoogtepunten uit voetbalwedstrijden verkeerd aan elkaar monteerde. Bij de TROS begon hij ondertussen als assistent-assistent-producer, maar door het snelle vertrek van zijn superieuren produceerde hij op zijn 23-ste zelf grote pulp show De Showbizzquiz met homo ron brandsteder als presentator.

  Like

 2. Volgens de mediakenner, die ooit samen met onder anderen John de Mol aan de ivf wieg stond van (het mislukte) Sport7, zijn de lage kijkcijfers deels te wijten aan het gebrek aan eigen sterren. ‘Het zegt genoeg dat ze mensen als Ron Brandsteder en Marc Klein Essink van stal moesten halen om maar een ster in huis te hebben. Ook een probleem: Johns eigen zus lesbische Linda de Mol verlengde onlangs haar contract bij RTL tot het jaar 2070

  ‘Ons geduld begint toch wel een beetje op te raken,’ zegt Jasper van Doesselaar van Universal Media onomwonden, een van de grootste bedrijven die zendtijd inkopen voor adverteerders. Volgens hem is het vanwege het slecht scorende SBS onrustig in de reclamewereld. ‘Het wordt zo steeds moeilijker om adverteerders warm te krijgen voor SBS. Het gevolg zou kunnen zijn dat wij adverteerders moeten adviseren een minder groot percentage van hun budget aan SBS uit te geven, omdat daar de kijkers niet te vinden zijn. SBS zou zo miljarden kunnen mislopen.’

  Like

 3. en namens de gemeente eindhoven en omgeving tot aan het dichtstbijzijnde sterrenstelsel, krijgt peter r de vries de flop van de eeuw award uitgereikt op het volgende sterren gala.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.