Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Ellie Lust redt haar leven door in de Kast te blijven & ‘Killer King levert Huurmoordenaars aan Peter de Vries.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Schokkend en Tragi komisch Straat News wat u neregresn  anders ziet met o.a : “Deep State”:Waarom mag Peter R. de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’ het aanzien van de Rechtstaat en de Gerechtelijke macht en Politie beschadigen(Video en ‘NPO-007-Ellie Lust’ aka “De Mol” woordvoerder Amsterdamse politie & AVROTROS van ‘VVD-Pedo-Nijpels’blijft in de Kast om haar leven te redden(Video). en Maak Kennis met de Russen en de ongekende Oorlog’s rotoriek van de Westerse ‘Elite-Killers’ tegen de Russen sinds dat de Russen de Nazi hebben verslagen en West Europe hebben bevrijdt. en weer een  corrupte PvdA Wethouder Jeroen Brandes als Pedo ontmaskert, die nu  riant in het Luxe Wachtgeld zit, maar thuis hoort in de cel! ‘VVD Godfather Rutte’ en zijn ‘Christelijke- Judas partijtjes CU en CDA beroven gehandicapte’.  Onze Ouwe hoeren verdedigen zich tegen een aanrander in het Bos. Was het de ex CDA Minister de ‘Vrouwenmepper- Captain Gay Eurlings ‘? En hoe kan het  ‘Suikeroompje& Elite-Pedo-Schandknaap Pechtold’ nog vrij rond lopen? En Last but not least Jerry X met op Kunstzinnige reis naar Antwerpen  en  ‘Allesdeskundige Joke’ met haar geniale analyses. En nog veel meer Straat News.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.