oorlog's misdaden

Trump& Macron & May vallen niet bestaande Chemische Labs en kinderen aan in Syrië. Rutte prima actie!

(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ VN: geen bewijs gebruik Gifgas in Douma maakt ‘Mad Dog Trump’&NATO&MSM niets uit(Video)!
Mad Dog-Trump’s’ Message to Assad and Putin: Only America and my NATO Can Kill Syrian Civilians(Video). Trump& Macorn & May vallen niet bestaande Chemische Labs aan in Syrië als wraak voor ‘Fake-Gif-aanval’ van de CIA, Britse en Franse Geheime diensten(Video) White Helmets. Rutte prima actie! Ook de Duivelse-CDA Minister Bijleveld’ heeft begrip voor Trump dat hij weer Syrië bombardeert(Video). De Westerse ‘dr.Goebbels-MSM’ en hun Dutch Outlet de Staats-NOS maken overuren om de Oorlog’s-misdaden van ‘Mad Dog – Maffiaboss Trump'(Video), ‘Boy-Macron’ en ‘Liar-May’ in Syrië goed te brallen.Er zijn tenminste 3 kinderen omgekomen volgens de Black Helmets. Dat laatste bralt de ‘Mafkees-NOS-Rusland-correspondent-Godfroid’ weer goed! Bijna Hilarisch ware het niet zo vreselijk dat de Staats-Nos vandaag zelfs kwam met een extra Lieg bulletin met de gebruikelijke corrupte Rent a Hoogleraar(Video) ,terwijl deze “Talkin Heads”(Video) normaal met een zware Kater op zaterdag liggen uit te slapen. ‘Massa -Moordenaar -Trump’ en zijn ‘Elite-Killer-loopjongens May en Macron’ bombarderen Syrië ,omdat ‘Massa- Moordenaar Assad’ de ‘Massa -Moordenaar- Jabhat alNusra & White Helmets’ zou hebben aangevallen met een Gifgas, maar in Yemen steunt het Westen militaire acties van  de ‘Massa-Moordenaars Saoedi-Arabië’ die voor duizenden burgerdoden hebben gezorgd.

Trump speelt miljarden kostende ‘Zeeslag-spel’ en miljoenen Kinderen hebben honger in de US, UK en France(Video).

 

MUST WATCH: Former head of British Armed Forces gets cut off by Sky when he goes off- dr. Goebbeles-script on Syria!

Opmerking Maak a.s. maadag kennis met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’ en de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

11 antwoorden »

  1. Het bombardement , waarbij raketten zijn afgeschoten , werd uitgevoerd in samenwerking met Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De acties zijn een reactie op de gifgasaanval van vorige week in de Syrische stad Douma.

    The UK, US and France have attacked Libyan leader Col Muammar Gaddafi’s forces in the first action to enforce a UN-mandated no-fly zone.
    20 maart 2011
    ,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.