president Erdogan.

Trump speelt miljarden kostende ‘Zeeslag-spel’ en miljoenen Kinderen hebben honger in de US, UK en France.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog-Trump’s’ Message to Assad and Putin: Only America and my NATO Can Kill Syrian Civilians(Video).Levels of child hunger and deprivation in UK among highest of rich nations.
Als de “Deep State” hun Puppet ‘Maffiaboss Mad Dog Trump’ even opstookt meestal met Giftige en/of Chemische Fake-informatie(Video) dan stuurt hij direct weer zijn Vloot er op af. Zijn ‘Boy Macron’ en ‘Liar May’ spelen varen(Video) ook gelijk mee.En dat kost weer een paar miljard, die anders aan de hongerde kinderen ( en 1 op de 5 in de US ) besteed had kunnen worden, zodat zij geen honger meer hebben( zelfde geldt voor de kinderen in Frankrijk( 1 op de 5 )en Engeland( 1 op de 5 )), maar hij speelt liever Derde Wereld Oorlog Zeeslag met een stuk of drie grote Hamburgers en een emmer Coca Cola in zijn kleine kleffe handjes als seniele Kruisengrijper. De”Deep State” is boos op die kleine bolle ‘Mad Dog Kim Jong-un’ van Noord Korea, hup de Vloot er op af. “Deep State” boos op de Russen, hup de vloot er op af. De “Deep State” heeft het spelletje Zeeslag en de grootste ‘Kernbommen–Knop’ uit Toys ‘R us gehaald en op zijn bureau gezet in het Crazy White Huis en ze hebben geen kind meer aan de  bejaarde domme, maar levensgevaarlijke Westerse Wereld Leider de Mad Dog(Video) van de hongerende kinderen.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.