World War 3

‘Killer-Elite-US ‘&NATO regime change: Failed and 15 million dying Children every year from Hunger.

( door O Boy what a Shot en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump& Macron & May vallen niet bestaande Chemische Labs en kinderen aan in Syrië. Rutte prima actie(Video)!
Het is om kotsmisselijk te worden om de ‘VVD- Aasgier Stef Blok'(Video) in zijn goedkeuring van de laffe, maar miljoenen kostende aanval van  ‘Massamoordenaar Mad Dog Trump’ en zijn loopjongens de Beulen ‘Boy-Macron’& ‘Lair-May’ op Syrië  de zin kinderen worden vermoord(Video) door Masamoordenaar-Assad ‘in zijn verrotte mond te nemen.  The False Flag: Syria first ‘Mad Dog Trump- strike’ in World War 3 – Deep Analysis(Video). ‘Killer-Elite-US’regime&NATO change: Afghanistan – FAILED Iraq – FAILED Libya – FAILED Yemen – FAILED Ukraine – FAILED Syria – FAILED Hundreds of thousands of deaths Hundreds of thousands of wounded Hundreds of thousands traumatized & wanting revenge Millions of refugees. It is all about Oil, Drugs and Gold.

 

10 antwoorden »

 1. LS…

  Inderdaad biljoenen kostende pogingen om de Satanische Zio Nazi Khazaren Bilderberg Rothschild Saoedi Israëlisch Maffia overeind te houden… Alweer niet gelukt… Maar dit is nog maar het begin want deze club zal niet stoppen voordat alles vernietigd is en er zijn geen winnaars.

  Nooit gedacht dat ook wij Nederlanders nog eens aan de verkeerde kant van de geschiedenis zouden belanden. Of hebben we nooit aan de goede kant gezeten dankzei de eeuwige over vertegenwoordiging van de Khazaren ? Tel de neuzen maar eens in onze huidige regering en media… Straks met John Murdoch de Mol is de bal rond ! Maar de reacties van de overheid Clingendael Elsevier Astrid Kersenpit en al die andere hoeren is nu al tenenkrommend en het wordt alleen maar erger…

  Like

  • LS…

   Maak je geen zorgen of juist wel. Wat niet is kan nog komen en voor dat je het weet ligt de hele vloot op de bodem van de Oceaan of wordt door middel van de befaamde Russische Vliegende Magnetron uitgeschakeld. Russische Donald Cookjes !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.