Kabinet Rutte3

3 miljoen Burgers op de rand van armoede en 84.000 ondervoede jongeren zonder werk en opleiding.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRPresident Nederlandse Bank Knot: Geloof Rutte niet en wees voorbereid op nieuwe ‘Jan met de Pet–recessie’(Video).
Volgens ‘Taxfree-Shell—Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijke CDA&CU gaat het fantastisch in Nederland met de Economie en de Burgers. Nou, met de ‘Elite-Gangster-Economie’ gaat het inderdaad fantastisch, maar daar kopen 3 miljoen Burgers en 84000 jongeren geen brood voor. Zo’n 84.000 kansloze Nederlandse jongeren in “de Straf de Armen Maatschappij” van Rutte&Co, hoofdzakelijk uit de Laagste Klasse werken niet en volgen ook geen opleiding. Dat komt neer op 4 procent van de jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar, maakte statistiekbureau CBS bekend. Daar komt nog bij dat 500 duizend kinderen honger leiden en/of amper gezond eten en dat maakt ze natuurlijk ook ziek.

Onleefbare CDA Minister IJdeltuit De Jonge veegt zijn ‘Christelijk’ vol gevreten Gat af met arme sloebers.

 

VVD maakt alles kapot wat het gewone Volk Lief is met ‘Judas-hulp’ van het CDA, D66 en CU(Video).
Ruim vier op de tien jongeren geven aan ook niet te willen of kunnen werken( ondervoed). Gezondheidsproblemen (ruim de helft) zijn de meest genoemde reden. Die worden door Rutte en zijn ‘Pr-manCharlatan -Jort Kelder’ dan ook uitgescholden voor jonge Labbenkakken(Video). Daarnaast wijst Rutte altijs trots de ondervoede jongeren op zijn Prinses Amalia die ook niet werkt en toch 4000,- euro per dag Taxfree vangt en er bij waggelt alsof zij zich elke dag zich te pletter vreet.

‘VVD- Godfather Rutte’ en zijn ‘Nep en Fop Christelijk-bende’ beroven Geestelijk gehandicapten(Video).Pas op voor Poetin!
Het aantal Nederlandse ondervoede jongens en meisjes zonder werk of opleiding is wel een stuk lager vergeleken met de rest van de EU. Het gemiddelde van de EU landen is ronduit misdadig 12 procent(Video). Italië spant de kroon, waar een vijfde van de ondervoede jongeren zowel niet werkt als geen opleiding volgt en ook amper te eten heeft. Ook Bulgarije, Roemenië, Kroatië, Cyprus, Griekenland, Spanje en Ierland scoren extreem slecht. U kunt dat gewoon op straat waarnemen, want veel jongeren dollen rond als uitgehongerde Zombies. Maar de corrupte ‘Graai en Naai- Massamoordende- Elite’(Video) met hun corrupte partijtjes als de ‘Yuppie- Fascisten -D66’,(Video)’GroenLinksRechts’, de Moorlag Koppelbaas & Maffia-Brenninkmeijer-PvdA’(Video), ‘Nep en Fop Christelijke CDA’, de VVD-misdaadgroep en ‘Incest-Bijbelbelt-CU’ blijft volhouden dat de EU een succes is.’In “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn boss Taxfree-Graai-King Willem& Maffiafamilie(Video) schommelt het percentage jongeren die niet kunnen werken( er is ook geen werk voor iedereen) en niet studeren( te duur voor jongeren uit de Laagste Klasse) al jaren rond de 5 procent en dat zijn voor 99 procent de (ondervoede) kinderen van de 3 miljoen mensen die leven op het randje van de financiële afgrond.

Opmerking:Maak vanavond kennis met ‘Pyscho-NOS-man-Rusland- correspondent- David Jan Godfroid’(Video) en ‘Boy- Macron&Pedo-echtgenoot’& Liar-May en de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video). Ook aandacht voor de ‘Huurmoordenaars met de Pen’ van  het ‘oude mannen PvdA Vod Het Parool’. En Nico van den Ham komt met schokkend nieuws over Bejaarde berovers en hun ‘Deurwaarder& Advocaten Tuig’ ,die maar niet vervolgd worden in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA en CU.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.