Kabinet Rutte3

De ‘We slikken alles voor zoete koek mensen en de Ratten in pak‘ houden ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ aan de macht.

(van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR When we are at War(Video):Western media cover tracks of Trump, May and Macron’s war crime in Syria.

Is er nog hoop voor de #Metoo-democratie van de ‘VVD Porno-Hacker Mitchell’ van der Koelen(Video),die zijn slachtoffers massaal binnen sleept met de ‘Big Brother-Sleepwet ‘van de D66 ‘DDR -Minister Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’ en haar Boss ‘Taxfree-Shell Rutte. Het antwoord is helaas nee, want er is altijd een grote groep die steeds alles voor zoete Koek slikt. Die ‘We slikken alles voor zoete mensen’ en uiteraard de Ratten in pak (Video) stemmen altijd op dat criminele Tuig van de richel de ‘Yuppie-Fascisten D66(Video)’, de ‘VVD-misdaadgroep’(Video),de ‘Incest-bijbelbelt CU’ (Video)en de ‘Nep en Fop Christen CDA’ en de ‘PvdA Koppelbaas & Maffia-Brenninkmeijer-PvdA’. En 50 procent die totaal geen vertrouwen meer heeft in de Democratie blijf thuis of zit als Homeless op straat(Video) en kan niet stemmen. Kan u nog u recht halen als Burger, gezien het feit dat de hele corrupte mediageile Gerechtelijk macht en het eveneens corrupte mediageile  OM van de smeerpoets Herman Bolhaar wekelijks als ‘Onderwereld-Figuren’ aanschuift bij de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter(R)de Vries en de ‘Vinger-politie’ die corrupt is tot op het bot(Video). Het antwoord is nee.

The White Helmets-Moordenaars’ van de CIA en Britse en Franse geheime dienst bron voor aanval op Syrië(Video).
Stelt de corrupte Gevestigde Orde Pers met zijn “Talking Heads“(Video)het voorgaande aan de Kaak? Ook daar is helaas het antwoord nee op. Die verkopen de ‘We slikken alles voor zoete koek massa‘ dagelijks o.a. de O, zo doorzichtige Gif truc(video) dat de Russen (en Wilders en Willem Holleeder,de Motorbendesclubs(Video) en de Mocro Maffia)het gevaar zijn voor onze ‘Nep en fop Democratie’ en ‘Joker Peter R. de Vries-rechtspraak’.

3 miljoen Burgers op de rand van armoede en 84.000 ondervoede jongeren zonder werk en opleiding(Video).When we are at War, When we are at War:

 

3 antwoorden »

  1. Voor lange arm Bibi Netanyahu zie GeenStijl en zijn Oranje Discipelen

    Famed War Reporter Robert Fisk Reaches Syrian ‘Chemical Attack’ Site, Concludes “They Were Not Gassed”

    Robert Fisk’s bombshell first-hand account for the UK Independent runs contrary to nearly every claim circulating in major international press concerning what happened just over week ago on April 7th in an embattled suburb outside Damascus: not only has the veteran British journalist found no evidence of a mass chemical attack, but he’s encountered multiple local eyewitnesses who experienced the chaos of that night, but who say the gas attack never happened: Lees mee: https://www.zerohedge.com/news/2018-04-17/famed-war-reporter-robert-fisk-reaches-syrian-chemical-attack-site-concludes-they

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.