Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

‘VVD Griezel-Teeven’ Boss bij Jeugdzorg-Maffia & Homo&Poetin-haat(Schokkende beelden).

( van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Aanslag op Stem van de Straat-SaltoTV studio&Homo&Poetin-haat. Schokkende beelden van Homo mishandelingen en ‘Haat-Sjeik'(Video) eist doodstraf voor alle homo’s en Lesbos’. Met o.a. ook uitgebreid aandacht aan de ‘Elite-Graaier en Naaier ‘CDA-Rat- Kees Jan de Jager’ en ‘VVD-Boef-Frans Weekers’(Video)’. En we komen met een nieuwe rubriek met Nico van den Ham: “ Gansch het raderwerk staat stil, als uw machtige arm het wil.” Arme bejaarden zoeken ‘s-avonds eten op de Albert Cuypmarkt in de Expat &D66‘DDR66-Yuppie- Pijp’ te Amsterdam.  De ‘Master van Street Music & Arts Jerry TurnerX’: Met lente kunnen ‘zwart’ en ‘wit’ goed samen als lammetjes! Oude Hoeren: Tegenwoordig eet iedereen elkaar op daar waar vroeger saamhorigheid was! Met Joke de Allesdeskundige en Prof. dr. Luc Van Harvard( Nobel kandidaat) hun geniale analyses ! En stemmen in de USA is levensgevaarlijk voor de arme Blacks en Whites en Latino’s. Gevangenis Industrie a La VVD Griezel Fred Teeven( tegenwoordig Boss bij de ‘Uithuis-plaats-Jeugdzorg- Maffia'(Video)) is de nieuwe Slavernij van de Elite!!

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.