Kabinet Rutte3

Nazi-eugenetica: Gehandicapte gediscrimineerd, berooft, vernederd en uitgebuit door Rutte&Co

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren werd een nieuwe extreem misdadige Monster-Wet-Aktion T4’(niet van ‘Monster’- Holleeder,maar van ‘Monster Rutte’) behandelt in de voor het merendeel corrupte, laffe en gewetenloze Tweede Kamer ,die de gehandicapten dwingt om voor 20% onder het ‘Honger-minimumloontje’ bij de ‘VVD- VNO-NCW Werkgevers’ (slavendrijvers) van de “Labbenkakken King Hans de Boer” te gaan werken. Daar in tegen krijgen de ‘Taxfree- Multinational’ jaarlijks 14 miljard cadeau van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en de ‘CU-incest-Bijbelbelt’ en het ‘Nep en Fop Christelijke CDA’. Waarom? Is dat niet pure wettelijke discriminatie van de Gehandicapten die veel weg heeft van de ‘Nazi-eugenetica’- Aktion T4) En waarom grijpt het College van de Rechten van de mens niet in? Nou simpel, dat is het subsidievretende- ‘Kul- College’ eenvoudig bij Wet verboden net als in Nazi- Duitsland van Hitler!

De VVD&NPO-Stelling(Video) van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

De corrupte en Neonazi –partijtje CDA,CU, VVD-misdaadgroep en D66 DDR66, die slechts een zetel meerderheid hebben door n.b. de ‘VVD -Huisjesmelker Haga’(die zou ze eigen moeder nog Eugenetica doen voor poen(Video) ) die het regiem van Rutte&Co steunen vonden bij nader inzien de nieuwe ‘Monster-Eugenetica –Wet’ ook niet zo menselijk, maar ja het stond nou eenmaal op verzoek van ‘Monster-Rutte’ en zijn ‘Elite-Pedo-Schandknaap-Pechthold’ van D66 DDR66 in het ‘Pluk de armen en zieken kaal-regeer akkoord’ en daarom moest deze Wet ondanks zware massale kritiek vanuit uit de maatschappij en van de oppositie toch worden aangenomen.

When we are at War.

Monster-Rutte en zijn Neonazi  partijtjes  waarschuwde nog wel dat het Volk ( de ‘We slikken alles voor zoete koek mensen’(Video )) vooral moet oppassen voor het Russische gevaar (Video)en Wilders en ‘Monsters’ als Holleeder. Daar was de Staat-NOS het volledig mee eens. U begrijpt natuurlijk ook wel dat als deze ‘Monster-Eugenetica -Wet’ en het cadeautjes van 1,4 miljard per jaar aan de ‘Taxfree -Multinational’ een onderwerp zou zijn van een referendum dat 80-90 procent van de Nederlandse bevolking tegen zou stemmen.En alleen de Ratten in pak(Video) voor stemmen en die 76 ‘Monster-Eugenetica–smeerpoetsen’ van het CDA, CU, VVD en D66 die in de Tweede Kamer zitten, maar thuis horen in de cel en/of een TBS-inrichting.

 

8 antwoorden »

 1. called it.

  Saudi Arabia; dood
  Qatar: dood
  Turkije, bij economische tegenslag : Intensive care

  (Die nederturken hebben hun eigen land vanuit hier begraven. Gewoon afgebrand en hun familie in land van herkomst verraden).

  Stumperds. Onwetende stumperds.

  https://www.geenstijl.nl/5143338/trump-tarieft-erdogan-terug-naar-middeleeuwen/

  Mehmet Cerit

  @Ceritm

  Mijn bron uit Turkije meldt dat online-bankieren op slot is. Niemand in Turkije kan online zijn/haar bank inloggen. Ook exchange bureaus verzilveren geen dolar en euros. Na tweet van Trump is Turkse lira bina %20 gedaald. Kortom chaos!!!

  07:14 – 10 aug. 2018

  Like

 2. Het huidige regime dat nederland bezet pakt en breekt ook echt elke bevolkingsgroep. Of, nog dapperder, elk individu dat niet de juiste verwantschap heeft.

  Hoorde laatst dat de dochter van Hans v Mierlo? dhimmi’66/ vv’66. Van de gemeente Amsterdam 1.500.000 euro’s/ belastinggeld meekrijgt om op te rotten van het strand in Blijburg. Ze zat daar anti-kraak op het strand. Waarom wordt deze ondernemer wel ruimschoots gecompenseerd bij gedwongen verhuizing en werkelijk tientalle andere ondernemers niet.

  Hoeveel politieagenten hadden al jaren geindexeerd kunnen worden van dat geld.

  Weet niet of het waar is, maar dat geld wordt bij ons uit de zak geklopt. Knettergek dat partijkartel nepotisme.

  Wilders zij het al: Knettergek. Maar ik denk dat hij de stemmers op deze volksverradende partijen bedoelde.

  Anyway van kast-fascisten naar nazi’s is een kleine stap. Soros wordt/ is Hongarije uitgetrapt. Victor Orban (Hongaarse Wilders) gaat als een raket en heeft net voor de derde keer gewonnen.

  Like

 3. BV Nederland en zijn Deep State twee handen op één buik met College Saudi Royals

  Zie onterende beelden onderste regionen arbeidsmarkt c.q. mensenhandel

  Maid Slavery in the Arab world: Torture, Imprisonment and Abuse

  Millions of women from Asia and Africa, are being enslaved in Arab homes as house maids under circumstances that no human being can imagine. Join us in this exclusive documentary that goes deep within the Maid Trade in the Middle East.

  Like

  • @DELO.

   Goede clip, en dan te bedenken dat dat vrienden WAREN! van ons koningshuis.

   Hoe barbaars en mensonterend de saudi’s waren heb ik van een goede vriend van me vernomen.

   Gouden gozer, maar hij leidde een heel ruig leven. Lang haar in dikke strengen en knoeten, onder de tatoos en Japanse mouw etc. En af en toe een jezusbaard waar je bang van werd.

   Aardige jongen, maar hij zag eruit alsof het een Hell Angels was die op een vormfout vrijgelaten was. Na 12 vaasjes gedroeg hij zich ook zo. Ruige tijd, ruige gozer.

   Dus hij wist vd hoed en de rand als het om te ver gaan ging.

   Anyway. Misbruik was hem ook niet vreemd.
   Toenertijd had je MySpace, en dat was heerlijk om te loeren. Dat werkte veel beter dan fbook. Kon je gewoon selecteren.

   – Joegoslavisch
   – 18 t/m 38 (ik ging als ze niet keken gelijk door naar 48 jaar, ja toch, kijken wat er gebeurd)
   – vrijgezel

   en druk op de knop. Fantastisch. Hij kreeg elke week 2 meiden/ vrouwen op bezoek. vanuit heel Europa namen ze de trein vliegtuig etc. Helemaal verliefd op hem.

   Hij maakte per avond 1 standaardbericht en dat verstuurde hij 20 x. Altijd wel 4,5 reacties en 2 keer Bam!

   Dus, hij was wel wat schunnigheid en misbruik gewend.

   Maar zelfs hij, die echt heel heel ver door het lint ging elk weekend.

   Zelfs hij kon er niet tegen. Hij had een half Thaise/ Suad via Myspace. Ticket geboekt en hij zou 2 week blijven. In villa, 2 rangerovers voor de deur en bediening.

   Heelijk zou je denken. Maar wat was het. Dit meisje had sowieso een complex dat ze half thais/ bediening was.
   Dus die wou zich elke dag bewijzen dat ze geen thai was door de Thaise hulp en huishouding extra af te beulen. Te vernederen en kleineren.

   Dat was de norm hoe ze met mensen omgingen.
   Hij werd fysiek onpasselijk van het geestelijke en fysieke geweld dat gepleegd werd.

   Hij heeft het 3 dagen uitgehouden en de 4e dag zat hij alweer op het vliegtuig. Terug naar huis.

   En dan moet je je eens voorstellen. Dat hij alleen nog maar de geciviliseerde kant heeft gezien.

   Er zijn daar semi-openbare slavenmarkten. Veelal jonge meiden. Daar shopt de elite gewoon op een marktplaats voor jonge slaven. Sexslaven.

   Ze bombaderen Yemen al tijden.

   En in hun islam-fascistische gedachtenwereld doen ze hoogstwaarschijnlijk nog niks fout.

   Terwijl het daar gewoon een open psychiatrische inrichting is.

   Like

   • Told you.

    Arabieren zijn untermenschen, zeker als je het vergelijkt met westers georienteerde bevolkingen.

    Slavernij bestaat daar nog en hier roepen de moslims om diversiviteit, inclusion en mensenrechten.

    Totdat ze zelf de meerderheid zijn en dan zie je hun echte lage inborst. Het heeft niet alleen met islam te maken, die mensen zijn echt nog boeren. Barbaren die niet geevolueerd zijn en daar nog generaties voor nodig hebben.

    Leg mij eens uit waarom er geen enkel arabisch moslimland goed werkt, zonder bruut geweld van bovenaf?

    Omdat het zwakzinnigen zijn. Mensen die geen beschaving hebben meegekregen, de uitzondering daar gelten. Mensen die symboliek, cynisme en humor niet niet snappen. Omdat ze gewoon te simpel zijn, en alles letterlijk nemen.

    Zelfreflectie is hen allemaal ook vreemd. Nu deze blogger, darling van progressief moslims en ze blijkt gewoon slavenhouden normaal te vinden. Ook geen enkel besef of waardering voor het feit dat beschaafdere mensen daar anders over denken.

    Nee, gelijk weer islamofobie en rascisme roepen. Altijd de schuld verantwoording extern leggen. geen enkel besef of menselijkheid te vinden. Dat gaat tot in de kern, die achterlijkheid. Die zit erin op celniveau.

    Het zijn gewoon gedegenereerde onderontwikkelde kinderen. Waarlijk onderontwikkelde volkeren en sub-human vergeleken met westerse landen. Wacht maar tot ze rijk zijn of in de meerderheid, dan komt het achterlijke en barbaarse altijd naar de voorgrond. Want de islam leert ze ook nogeens schijnheilig tot op het bot te zijn. Dat is naast, wreed, rascistisch, sexistische en hypocriet.

    Waarom willen ze allemaal zo nodig naar het Westen komen? Omdat het daar shithole countries zijn zonder een moorddadige dictator of regime in het zadel. Ze kunnen zichzelf niet beheersen,en de koran bied hen altijd excuusjes om zichzelf niet in te houden. Wil je moorden, slavendrijven of verkrachten en pedofilie bedrijven, de islam en de koran geven je een excuus.

    Your false prophet will tell you it’s ok to sin.
    If you have idolatry in your heart, you’ll wind up in church/ mosque with a preacher with idolatry in his heart. De Koran is een boek voor mensen die geen beschaving of zelfbeheersing kennen of willen kennen. Alle zonden mag je doen en uitvoeren, zoek er alleen,of verzin er de juiste omstandigheid bij.

    Smerige, goddeloze ‘religie’. Verspreid door uber-joden/ Kazharen/ Jezuiten. Al eeuwen en het werkt, want de arabieren zijn in 1400 jaar nog steeds geen spat opgeschoten in de vaart der volkeren of als Mens.

    Geen menselijke intuitie, dat heb je in de woestijn of in de bergen niet nodig.

    Dat is gewoon een feit, geeneens rascisme. Kijk naar die landen en de situatie mbt mensenrechten daar. Kleine onderontwikkelde kinderen die er een shithole van maken. Overal waar ze komen gaat de levensstandaard achteruit.

    // rantmode off:

    https://www.arabianbusiness.com/culture-society/401509-criticism-of-me-is-attack-on-kuwait-hijab-says-sondos-al-qattan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.