Elitaire Misdaad

Spotprent van de ‘Islam’- invasie in Volksbuurten van de EU en NL met goedkeuring van de corrupte Elite.

( door Inverzet-Ressitance PVV)

AMSTERDAM-NOIR- Spotprent van de ‘Islam’-invasie in Volksbuurten van de EU en NL met goedkeuring van de ‘Graai en Naai- Elite'(Video).De ‘Ollie-Dollar-Vluchtelingen’ worden  uitsluitend massaal gedumpt in de Volksbuurten( waar normaal een wachtlijst is van 17 jaar voor woningzoekenden(Video)) en de Elite vult zijn zakken aan de Vluchtelingen. Ondanks dat de navolgende Spotprent een tikkie tegen onze opvattingen ingaat is hij zo Satirisch en zit er wel een grote Kern van waarheid in dat wij het publiceren:

Opmerking: Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV(Video).

4 antwoorden »

 1. ieder in Europa kijkt er naar. ze zien niet deze geregistreerde invasie en dit is wat er dus gebeurt vuile weg kijkertjes op hun pokkie jongens en meisjes blijf vooral neder kijken en aapjes sturen diep en dieper nog dieper triest stelletje struisvogels

  Like

 2. LS…

  Iedere blinde kan zien dat de vluchtelingenstroom naar Europa bedoeld is om dit continent te destabiliseren. Onze vriend Soros en de Rothschild Zio Khazarian Mafia zijn de Deepstate Gangsters samen met de Zio USA met de hoofdstad Tel Aviv . Wat er nu in Syrië gebeurt maakt deze Zio Flikkers krankzinnig als ze dat al niet waren.

  Ook is het weer de tijd dat wij zielige mensen te zien krijgen die in de 2e Wereld in Nederland geleden hebben. Dat leed is er ongetwijfeld geweest . Maar wie heeft dat leed veroorzaakt? !

  Dat zijn de zelfde Zio Nazi die nu het hele Midden Oosten destabiliseren voor Lebensraum Grosz Israël ! Laat je niet fücken als Pampa Max & Fat Willy weer staan te janken op de Dam op 4 mei. Het Huis van Oranje voer met de Swastika in top door de Duitse wateren vlak voor de oorlog etc. etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.