Media-Maffia

Peter( R.) de Vries maakt wekelijk corrupte Rechters, OVJ-ers, advocaten, journalisten en politieambtenaren bekend in zijn ‘Judas-Raadkamer’.

( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De (vaste) criminele corrupte,mediageile gasten in de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter (R) de Vries’(Video).
Het miljoenen verslindende bejaarde ‘Riool-Tokkie- programma’ de ‘Judas-Raadkamer’is qua inhoud niet de moeite waard van vermelden. Wat wel opvallend is dat ‘Maffia Boss- John de Mol’ er wekelijks een klein vermogen bij moet gooien(Video), want qua Kijkcijfers is het de grootste Flop ooit van ‘SBS-Riool’ en ‘Maffia Boss John de Mol’.

Deep State”:Waarom mag Peter de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’ het aanzien van de Rechtstaat en de Gerechtelijke macht en Politie beschadigen(Video).

Het enige wat van Algemeen belang is dat ‘Joker Peter R. de Vries’ in zijnJudas Raadkamer wekelijk laat zien welke rechters, Ovj’s, advocaten , journalisten en politiemensen corrupt en mediageil zijn.Zodat u als burger weet indien u wordt aangehouden door de (Judas)-politie en voor het (Judas)-gerecht gedaagd weet welke (Judas)-rechters en (Judas) -OvJ’s en (Judas)-politie u moet Wraken (Video)en welke (Judas)-advocaat u vooral niet moet nemen en welke (Judas)-journalist doet wat de ‘Judassen- De Vries& De Mol willen’. Deze week waren zijn corrupte en mediageile ‘Judas-gasten’ geanonimiseerd als verdachten: ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’(vaste ‘Judas-Medewerker’) werd nu aangekondigd als verdachte Nienke de W. van de ( Taxfree-Shell)-Koning. Jan Struijs  vaste ‘Judas-medewerker’) van de corrupte Nederlandse Politiebond(video) als verdachte Jan S.. De verlopen advocaat ‘ Nico Meijering -altijd levenslang’( vaste Judas-Medewerker)als  verdachte Nico M.. En als ranzige uitsmijter de ‘NSB-Telegraaf Lynch- journalist Saskia Belleman’ als verdachte Saskia B.

Kennelijk heeft De Vries als Joker van dat stel er nog een probleem bij om andere gasten te strikken,want de Levensgevaarlijke Misdaadgroep van de ‘Killer-Queen-Rechter De Waele’ is zo een beetjes zijn vaste debielen Line-Up geworden(Video). Hoe lang gaat het nog duren voor de Raad van Rechtspraak gaat ingrijpen en de ‘Killer- Queen Rechter De Waele’ ontslaat om het beetje aanzien dat de gerechtelijke macht nog heeft te redden en dat zelfde geldt voor het OM inzake “OvJ. Wouter de Bos” altijd trefzeker!

Noot Eindhoven: Kijkcijfer voor de flut raadkamer van arrogante homo De vries gezakt,vorige week was het 251.000 en gisteravond 230.000

6 antwoorden »

  1. De vooravond is al jarenlang een probleem voor SBS6. Terwijl NPO1 en RTL4 hoge kijkcijfers behalen met De Wereld Draait Door, het NOS Journaal, RTL Boulevard, RTL Nieuws en GTST, heeft SBS6 maar geen vooravondhits. Alleen de realityshow Utopia (om 19.30 uur) is ondanks lage kijkcijfers nog op de buis, anders had john de mol niks meer om uit te zenden met lage kijkcijfers lokprogrammas om flink geld binnen te halen via reclame geld wat door jan met de pet wordt bijeen gebracht via de vele boodschapjes die ze moeten doen om in leven te blijven en het laatste geld op gaat aan eten .

    Like

  2. i.v.f moeder Irene Moors flopt op SBS6
    Irene Moors is helaas geen garantie voor succes. De zaterdagavondshow De Vreemde Eend op SBS6, waarmee haar carrière bij de zender van start is gegaan, was zaterdagavond een flinke kijkcijferflop.
    De show werd op een zaterdag met 660.000 kijkers nog redelijk goed bekeken, maar bleek de kijker niet te kunnen vasthouden: de tweede aflevering scoorde zaterdag slechts 389.000 kijkers. Een rampzalig resultaat voor een zaterdagavondshow.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.