oorlog

Protesten in heel Frankrijk tegen de arbeiders verrader Macron verzwegen door de MSM en NATO-Stoltenberg’ Held van de MSM& Tweede kamer

( door DLM Plus en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Een volgende dag van Stakingen en Protesten in heel Frankrijk tegen de arbeiders verrader ‘Boy -Macron&CO ‘ en dus niet tegen Poetin(video). NL massa media  met hun “Talking Heads” verzwijgen het:Bang dat protestgolf overslaat. Wel stond de MSM met hun ‘ dr. Goebbels- Leider de’ Staat-NOS’ tot de Subsidievereters van Nieuwsuur(Video) met ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ bol van de ‘US-Elite -Trol-NATO Stoltenberg’. Gisteren was de NATO- Trol eregast in de voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer: ‘TROL-NAVO-secretaris generaal Stoltenberg’. Thierry Baudet: ” Ik vroeg Stoltenberg of hij denkt dat de wereld door de offensieve regime-change politiek van de NAVO (Servië, Afghanistan, Libië, Oekraïne etc.) stabieler en veiliger is geworden. Hij dacht inderdaad van wel”. ‘Mad Dog Trump’ Hands the ‘Crime- Military-Industrial- Complex’(Video) Another Massive Win werd ook FF niet gemeld in de MSM en bij de Staat-NOS en/of Nieuwsuur, want dan zijn ze hun subsidie kwijt(Video).

11 antwoorden »

 1. Het Franse volk is moeilijk te onderdrukken, ze willen hun identiteit behouden en dulden geen buitenlandse bezetter. De Duitsers weten dat maar al te goed.

  Daarom werken de Duitsers het liefst samen met speciale Franse rare typetjes die hun land verraden, zo leert ons de geschiedenis.

  Like

 2. De USA heeft, tijdens de Kosovo oorlog, in Servië een of meer doelen gebombardeerd die concurrenten zijn van USA bedrijven. Dit heeft niets met mensenrechten te maken maar met het uitschakelen van bedrijven die kunnen concurreren met USA bedrijven. De USA is alleen maar geïnteresseerd in bodemschatten en slaven! Follow the Money!

  Like

  • Hotline tussen leiders Noord- en Zuid-Korea
   Het is voor het eerst dat directe communicatie tussen de leiders van beide landen mogelijk is. Kim Jong-un en Moon Jae-in zien elkaar volgende week.

   Like

 3. LS…

  De Russen hebben niet ontplofte Tomahawk raketten in Syrië onderschept… Die krijgen een speciale behandeling en gaan dus ongebruikt retour. Reken maar dat er in de nabije toekomst geen raket meer doorkomt. Die worden allemaal : Return to sender met de groeten van Putin !
  Of ontploffen direct in de afvuur installaties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.