SGP

100 jaar SGP. SGP was Godsdienstwaanzinnig en blijft Godsdienstwaanzinnig.Rutte prima Club mannen die mij altijd steunt!

( door Reinier en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-SGP’er Dijkgraaf kwam Godsdienstwaanzinnig en vertrekt Godsdienstwaanzinnig uit Kamer.
De SGP, de oudste incest partij van Nederland, bestaat honderd jaar en dat werd gisteren gevierd door de mannen in het zwart. Vooral het feit dat zij  in die 100 jaar bijna nooit zijn gearresteerd voor incest. Misschien omdat het Koningshuis in het verleden ook strak van het incest stond? De vrouwen met ook qua uiterlijk  één hoofd zaten thuis met een hoofddoekje op. Het leek wel de “Party of the Living Dead” van mannen met allemaal het zelfde hoofd.Premier ‘Man’-Rutte kwam de partij feliciteren op het 100 jarige ( incest)- jubileumcongres, omdat zij hem en bovenal ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem'(Video) altijd steunen in al hun Duivelse misdaden tegen het Volk.” In een eeuw groeide de ‘wereldmijdende’ SGP waar de ‘incest-mannen in het zwart,’  met maar een enkele verschillende achtenamen uit tot een partij die ertoe doet op (het Misdaadcentrum)- Het Binnenhof(Video),” aldus de brallende altijd Liegende Rutte(Video). Er was geen vrouw en gehandicapten(Video) te bekennen en dat sprak de ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep nog het meeste aan.

Bij de 100-jarige ‘Incest-Bijbelbelt- SGP’ is heel veel én opvallend weinig veranderd. De Godsdienswaanzinige mannen club ( Nederlandse variant van de ‘Islam’ Godsdienwaatzinnge ISIS) waar vrouwen enkel het recht hebben benen wijd en incest kinderen baren en Homo’s en Lesbo’s in de Hel (video) thuis horen, daar voelt ‘Rutte in de Kast’ van de VVD-Misdaadgroep zich op zijn gemak. Ach ja als je al zolang ‘vrijgezel-man’ bent zoals Rutte en niet uit de kast durft te komen  en alleen bij de Toppers en in het Haagse Torrentje met ‘Junkie- Gordon’ stiekem uit je broek gaat, waarom niet.

9 antwoorden »

 1. dit is hun wapen technologie koop niet alles wat ze op mark brengen dus, telefoon, bril, flatscreen ,en trek alles uit de steker wanneer je geen zin heb om op uw computer te zitten.

  Like

 2. Dit is 100 jaar héylel dus doe er wat aan jullie zijn de aandeelhouders zijn jullie bang voor beatrix, willem, rutt, & co waar zijn jullie militaire shit om ze er uit te trappen !

  Like

 3. Dat zulke geestelijk gestoorde idioten in de politiek zitten en al ons geld opvreten met hun niet uit te leggen gestolen overdreven salaris [ van ons!] zou direct met de doodstraf afgestraft moeten worden !
  KKleiers !
  Als ik die misselijke koppen zie begin ik al te kotsen !

  Like

 4. Maar of de belofte van rutte tav de sgp nagekomen wordt?
  Geen treuren, want de van de gelovigen moet je het juist hebben?
  2geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen?

  Like

  • Rutte komt waarschijnlijk niet uit de kast omdat hij pedofiel is. Opeens zou hij (is jaren geleden) een relatie met Mabel wisse Smit hebben. Waarom? Omdat er een beschuldiging van pedofilie was en die moest natuurlijk de kop ingedrukt worden………Wordt wakker, Rutte is psychopaat en pedofiel. Geen geweten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.