oorlog's misdaden

‘Boy-Macron’: Trump blijf samen met mij en onze May bommen gooien op o.a. Syrië.

(van onze Internationale ‘Westerse-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter!(Video
Boy-Macron’ van ‘Mad Dog-Donald Trump’ spreken(brallen) elkaar dinsdag in het ‘Crazy-Witte Huis’ o.a. over de Iran-akkoord en het gooien van  peperdure Bommen en raketten op de hele Derde Wereld. ‘Boy-Macron’ zijn bejaarde Pedofiele echtgenoot Brigitte komt ook mee en de ‘Eastblock- Whore Melania’ van Trump zal er ook zijn. Nou, dat wordt een hoogstaand gesprek, niet dan? Een volle bejaarde Pedofiele Lady en haar Boy en een volle Kruisengrijper met de hersen inhoud van een Fascistische Kapitalistische Walnoot met zijn ‘Eastblock Whore’- echtgenoot. In het Iran-akkoord uit 2015 belooft Teheran het atoomprogramma af te bouwen in ruil voor het intrekken van ‘economische-wurg-sancties'( ook een Oorlogs-daad) van de ‘Westerse- Killer-Elite’. ‘Mad Dog Trump’ wil dat akkoord eenzijdig gaan opzeggen voor zijn reactionair Ultra-Israëlische vrienden van de corrupte Oorlog’s Misdager Netanyahu en zijn US-Joodse lobby-sponsors in deze vertegenwoordigd door zijn schoonzoon Jared Kushner (Video) en zijn parasiete dochter Ivanka (lijkt veel op Taxfree-Koningin Maxima in haar doen en laten) als het ff kan tijdens de feestelijke dodelijke opening van de US Ambassade in Jerusalem. De  SGP en CU-incest Leiders Kees van der Staaij(Video) en Segers zullen daar ook samen met hun God Duivel als gasten aanwezig zijn.

Protesten in heel Frankrijk tegen de arbeiders verrader Macron verzwegen door de MSM en NATO-Stoltenberg’ Held van de MSM& Tweede kamer.(Video)

‘Boy-Macron’ bralde ook dat de ‘US-Killer-Elite’, en de ‘Franse Killer Elite’ en hun NATO bondgenoten slaven ,,een gezamenlijke verantwoording dragen voor de wederopbouw het leeg plunderen van Syrië zodra de oorlog daar voorbij is.” ‘Boy Macron’ waarschuwde dat Iran Syrië zal overlopen als de ‘Westerse Killer-Elite’ daar te snel zijn plunder ‘Bloed-handen’ vanaf trekt. Trump heeft de afgelopen weken meermaals geroetetoerd dat hij van zins is de troepen uit zijn land uit Syrië weg te halen,terwijl hij wel de niet bestaande Chemische Gif labs(Video) van Assad liet bombarderen (kosten 50 tot 100 miljoen US Doller) op grond van een niet uitgevoerde Gasaanval van de ‘Massamoordenaar Assad’. Trump en zijn Boy-Macron&‘Liar-May’ hadden dat geld beter kunnen besteden aan de miljoenen hongerende kinderen in de US, France en de UK(Video). 

 

De ‘Wij Slikken alles voor zoete Koek massa is van alle tijden en alle Landen’, Houzee!(Video)

Volgens de Black Helmets (Video)zijn er overigens  44 baby’s en wat White Helmets (Video)  omgekomen bij de Bombardementen van Trump, Macron en May op Syrië , maar dat wordt door de Westerse corparte crime MSM en hun Dutch Oulet de Staats-NOS(Video) dood gezwegen.

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.