Media-Maffia

Schokkend: ‘Noord Koreaans AT5’ slaat weer dr. Goebbels toe en probeert Stem van Straat & Steve Brown youtube op Zwart te krijgen.

(door hoofdredacteur Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en Underground Presentator van De Stem van de Straat Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Schokkend, maar waar: Het Zwaar gesubsidieerde’ Noord Koreaans AT5′(Video)(dik 3 miljoen euro subsidie per jaar) slaat weer dr. Goebbels toe voor zijn ‘Elite-Killers-Broodheren’ en probeert Stem van de Straat & ‘Steve Brown- youtube‘ (0,00 subsidie) en  3,5 miljoen X bekeken op Zwart te krijgen met ‘Treiter-censuur- klachten’ bij youtube. Dit terwijl AT5 voor die 3 miljoen euro subsidie per jaar al langer dan een jaar als slaap verwekende Dwazen door de Amsterdamse straten zwerft en de Stem van  de Straat zich keihard voor o,oo subsidie inzet voor de Amsterdammers in Nood. Dat zit die AT5 subsidievreters natuurlijk ook niet lekker!

 

 

 

 

Noot

3 antwoorden »

  1. De censuur is standaard bij de door de zionisten – Nazi Bilderberg gecontroleerde corrupte staatsmedia. Heb je ook al een kanaal bij het ongecensureerde Steemit voor twitter berichten en video’s? Er bestaat ook een ongecensureerd TV kanaal CCN (let op niet verwarren met CNN) via deze link http://consciousconsumernetwork.tv/ .. Succes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.