Kabinet Rutte3

‘VVD-Beroepsleugenaar Wiebes’ kreeg toch’ Cadeau Rutte-1,4 miljard-memo’ aan Multinationals onder ogen na eerst te hebben ontkend.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte&Co’ weer gelogen: Wel memo’s ‘Shell-Cadeau van Rutte’ van 1,4 miljard dividendbelasting, maar niet openbaar(video).
Het’ Royal-Taxfree-Shell-Rutte-Kabinet’ van ‘Taxfree Shell-Graa-King Willem'(Video) liegt weer eens keihard over de afschaffing van de Dividendbelasting voor de“Royal-Taxfree-(Shell)-Multinationals.” De Beroeps Leugenaar VVD Minister Wiebes (Duistere-corrupte Economische Zaken voor de Rijken) aka “Alle armen aan het Gas” blijkt tijdens de ‘Royal-Taxfree-Shell-CEO&Massamoordenaar-Zalm-formatie’ hoogstpersoonlijk een memo te hebben gekregen over de gevolgen van zo’n misdadige politiek besluit. Met wie hij deze misdadige informatie deelde, weigert hij te vertellen, maar iedereen begrijpt( behalve de Staats-NOS) dat het o.a. zijn ‘Godfather Rutte’ , de ‘Oorlog ‘s Hitser en Rusland Hater- Superleugenaar Zijlstra’ en de VVD-fractievoorzitter “Two Face Dijkhoff “waren. Maar ook dat zal nooit bekend worden met de Sleepwet. Daar is de Sleepwet van D66 ‘DDR66- Bilderberg- Jonkvrouw- Minsister Ollongren’ niet voor, die is er juist om de wat de VVD “Labbenkakken” noemt er onder de duim te houden.Dat de ‘VVD -Beroepsleugenaar Wiebes’ ook een memo blijkt te hebben gehad, in tegenstelling tot wat hij afgelopen vrijdag nog deed voorkomen, draagt er nog eens aan bij dat ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep en zijn ‘Judas-coalitiepartijtjes CDA, D66, CU’ een buitengewoon moeilijk Lieg en bedrieg debat tegemoet gaan deze week. Hun niet bestaande geloofwaardigheid en de niet bestaande Democratie staat er weer eens voor de zoveelste keer ter discussie. Eerder logen zij namelijk niets af te weten van ambtelijke stukken die gebruikt zouden zijn tijdens de ‘Pluk de armen en zieken kaal formatie’ en geef de poen aan de’ Royal-Taxfree-Ultra-Rijken’ bij de beslissing over het afschaffen van deze ‘Dividend- belasting’, terwijl zij tegelijkertijd als echte Duivels o.a de gehandicapten (Nazi-eugenetica,Video) wettelijk kaal plukken en vernederen.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

Vorige week bleken die stukken er toch te zijn en de oppositie en het grootste deel van het Nederlandse Volk op de Ratten in pak(Video) en de VVD,CDA,D66, CU-bendeleden na, is meer dan terecht laaiend. De corrupte coalitietop ‘CensuurLord Buma‘ en ‘Elite-Pedo-Schandknaap Pechthold’ en de ‘CU-Incenst Bijbelbelt Boss Segers’ , overlegen vandaag over de  ‘Lieg en Bedrieg verdedigingslinie.’ Zij overwegen om Poetin de schuld te gaan geven. De corrupte regerings regiem partijtjes beseffen dat alle ‘Leugen-zeilen’ bijgezet moeten worden.Oppositiepartijen vermoeden dat de Dividendbelasting vooral is afgeschaft omdat de VVD-misdaadgroep iets voor King Willem&Shell-Familie&’ Shell-CEO- Zalm’ en de ‘Mega-Taxfree-bedrijven’ die om de haverklap met de Royals in de ‘Witwas- Panama Papers’ staan wat extra wilde doen, maar dat ambtenaren in memo’s waarschijnlijk aangaven dat ze daar niet zo veel in zagen. Dat men zich het bestaan van deze ambtelijke stukken eerst niet meer ‘herinnert’ en nu alsnog niet openbaart, dat komt dan wel heel goed uit. „ Meerdere criminele coalitie-kopstukken spelen een rol in dit duistere  verhaal, maar die van de VVD Minister Wiebes (Economische Corrupte Zaken) is extra opmerkelijk. De’ VVD- Boef Wiebes’ verklaarde(loog) vrijdag niet eens te weten om welke memo’s het ging en er niet over gesproken te hebben tijdens de onderhandelingen. Maar Wiebes zat in de deelsessie van de formatie waar over belastingen werd gesproken en nog veel pikanter: uit de afwijzing van een informatieverzoek blijkt dat niet alleen de onderhandelende partijen memo’s kregen, maar hij zelf ook. In zijn toenmalige rol als staatssecretaris van Financiën voor de Rijken kreeg hij eind augustus, tijdens de formatie, een speciaal memo over de misdadige effecten van het afschaffen van de dividendbelasting. De schaamteloze Leugenaar Wiebes gaat niet in op vragen over met wie hij deze informatie heeft gedeeld en beroept zich nu op zijn zwijgrecht. En waar hij vrijdag zei (loog) de stukken niet te kennen, bralt hij nu plots dat het ’niet onlogisch’ is dat hij die heeft gehad tijdens de formatie ’omdat er over dit onderwerp maatschappelijk al langere tijd gesproken werd’. En dan werd de Ex Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown uit gelachen en zwaar geboycot en door de MSM stront ton gehaald (Video) dat hij een Leugendetector eiste bij Politiek debatten.

Opmerking: Vanavond  om 23.00 geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-NOir–SaltoTV uitgebreid aandacht met schokkende beelden van Nazi-eugenetica aan o.a  het bovengenoemde zoals u het nergens ander ziet.

4 antwoorden »

  1. Rekening Eigen Risico van Zilveren Kruis net ontvangen: 385 Euro. Omdat ik nierpatient ben in de bijstand.

    Wanneer begint het lynchen van politici en ander smerig corrupt teringvolk? Kan ik me daar alvast ergens voor inschrijven?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.