Kabinet Rutte3

Rutte gaat maar door met Liegen deze keer over de Financiering van ‘Haat-Moskeeën’ door de Massamoordenaars van Saudi Arabië.

( door de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIRUS&UK-Killer-Elite’ Backed Saudi Coalition Bombs Wedding in Yemen, Dozens Killed Including Bride(Video).
Toen ing Steve Brown nog Partijleider was van de Stem van de Straat stelde hij tijdens een discussie aan de ‘3- minuten tafel’ van het ‘Noord Koreaanse-cencuur-At5′(video) dat B&W geheim houdt hoeveel subsidie per jaar naar religieuze instellingen gaat. Dat werd live uitgezonden tijden de Gemeenteraadsverkiezingen, maar direct na die Live uitzending werden deze 3 minuten gelijk op zwart gezet(Video).Terwijl normaal deze uitzendingen de hele dag worden herhaald. Het NCTV weet wel hoeveel salafistische organisaties met Haat-Imam’s er zijn die o.a. door de Massamoordenaars van Saudi Arabië worden gefinancierd, maar ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep beweert tegenover de voor met merendeel laffe en corrupte Kamer(CDA,CU,D66 SGP-mannen in zwart(Video) en VVD) dat het onmogelijk is een overzicht te geven, terwijl die gewoon online staat!  ‘Divident-Memo- Taxfree-Shell-Rutte'(Video) liegt dus gewoon opnieuw! Hij kan niet anders.

 

11 antwoorden »

 1. Wat kies men :
  Henoch zeg : mensen zijn goddelijk en heilig

  Vaticaan zeg : mensen zijn vleselijk met zonde

  Henoch zeg : mensen kunnen zelf meteen contact hebben met de schepper

  Vaticaan zeg : mensen hebben paus, priester, pastoor nodig om bij de schepper te komen jajaja

  Dus u kunt zelf uitmaken wat u wil Beatrix , alexander,rutte denken dat we hun slaven zijn door mensen hun leven te verzuren liegen manipuleren vermoorden dat zijn ze allang aan het doen met behulp van de regering militair wat frapant is dat de mannen in dienst van de militaire apparaat zijn zo slecht dat men sta te kijken wanneer ze de kinderen neer schieten leuk hoor de koningshuis!

  Like

 2. Zou de SGP dan stiekem toch een islamitische groepering zijn ? Undercover ? Zwarte kledij en vrouwen met hoofddoekjes achter het aanrecht. Iedere dag bidden met de neus naar Rome, zelfde richting als naar Mekka.

  Infiltratie van Halal via Staphorst en de Bijbel Belt zonder bezwaar vol laten bouwen met moskeeën ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.