oorlog's misdaden

‘US &UK-Killer-Elite’ Backed Coalition Bombs Wedding in Yemen, Dozens Killed Including Bride.

( By Julia Conly en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter!(Video)
Terwijl de arbeiders verrader  ‘Boy-Macron’(Video) deze dagen samen met zijn bejaarde ‘Pedo-echtgenoot’ zijn Boss ‘Mad Dog Trump’ zijn oude billen loopt te likken in het ‘Crazy-Wapenhandel-Witte Huis’ zijn er mede door de hand van Trump meer echte onschuldige doden gevallen in Yemen dan in Douma met de ‘Fals Flag -Gif-aanval’(Video) van de ‘White Helmets- Islamic State and al-Nusra Front-Moordenaars'(video). Maar nu horen wij helemaal niets van ‘Boy Macron’ en ‘Lair May’ en de altijd liegende Taxfree-Shell-Rutte en zijn Judas –Collatie(Video) en de hysterische Westerse MSM en hun Dutch Oulet de Staats-NOS(video) dat het een misdaad tegen de menselijkheid is en voor straf Saoedi Arabische en US diplomaten het land moeten worden uit gezet.

Weeks after President ‘Mad Dog Trump’ thanked ‘Mass- Murder- Saudi Arabia’s Crown Prince’ for his country’s use of U.S. military power, the ‘US&UK-Killer-Elite ‘backed coalition bombed a wedding party in Yemen, killing at least 20 civilians including the bride. The number of casualties is expected to rise.The massacre at a wedding in Houthi-controlled Hajjah province took place just weeks after Psycho Crown Prince Mohammed bin Salman (MbS) visited the U.S., posing for photos with wealthy business leaders from the Killer-Elite and meeting with ‘Mad Dog Trump’ at the ‘Crazy -Wapenhandel-White House’.

Boy-Macron’: “Trump blijf samen met mij en onze May bommen gooien op o.a. Syrië(Video) en Yemen.

The President Puppet ‘Mad Dog Trump’ of ”The Shadow World”(Video) praised psychopath Crown Prince Mohammed bin Salman for its support of the ‘US-Killer-Elite’ in the arms trade, “in the form of the purchase of the finest military equipment anywhere in the world,” and told the press that civilian casualties in the US&UK-Saudi-led coalition’s war against the Houthi rebels in Yemen “did not come up in a major way.”

De ‘Wij Slikken alles voor zoete Koek massa is van alle tijden en alle Landen’, Houzee!(Video)

The ‘Saudi Arabia- Killer-Elite’ and the ‘US&UK-Killer-Elite’ have so far managed to escape official blame for Yemen’s humanitarian crisis by setting up a ‘Fake -News panel ‘to (not) investigate strikes that have killed civilians, which largely cleared the ‘Mass- Murder-coalition’ of responsibility.Human Rights Watch has decried the ‘Fake-panel’ for “failing to meet international standards regarding transparency, impartiality, and independence.”

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.