oorlog's misdaden

Rusland: ’Douma-Nep-doden’ van de CIA White Helmets levend naar Nederland.

van onze Internationale ‘Westerse-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Capo di tutti capi Poetin’( 100 x menselijker en intelligenter dan Trump, Macron, May en Rutte bij elkaar) is van plan ‘dode’ Syriërs levend naar Nederland te brengen die waren te zien op beelden van de vermeende gifgasaanval van ‘Massamoordenaar Assad’(altijd nog 100 x beter dan de’ Islamic State-Al-Nusra Front-White Helmets-Massamoordenaars van de CIA’) in het Syrische Douma. De Russische ambassadeur Alexander Sjoelgin zei in een interview met ITV News dat zijn land de ,,onvergeeflijke Trump, May, Macron en Rutte leugens” over het ‘dr. Goebbels-incident’ aan het licht wil brengen. Trump en zijn Loopjongens ‘Boy Macron’,‘Liar May’ en ‘Super-Liar-Rutte in de Kast’(Video) weten zich geen raad en schreeuwen nu al van de daken in hun MSM dat het ‘Fake-News’ is en het hier gaat om Russische ‘Fake-levende’,die wel echt dood zijn.

Rutte gaat maar door met Liegen deze keer over de Financiering van ‘Haat-Moskeeën’ door de Massamoordenaars van Saudi Arabië(Video).
Rutte beweert dat deze doden weer door duistere Russische krachten tot leven zijn geroepen en zijn bewering wordt ondersteund door zijn trouwe volgelingen de ‘SGP mannen in Zwart met een Hoofd’(Video) en de VVD Rusland specialist ‘Leugenaar& Oorlog ‘s Hitser Halbe Zijstra’.

US &UK-Killer-Elite’ Backed Coalition Bombs Wedding in Yemen, Dozens Killed Including Bride(Video)

Sergey Lavrov maakt gehakt van’ Freak-Pedo-echtpaar Macron’ als ‘Neo-Kolonialen’ van het’ US-Empire of Trump- Evil’.

Schaamteloze en gewetenloze VVD ‘Aasgier Stef Blok’ gaat ‘Drama-Tokkie-Komedie-Timmermans’ bij de VN(Video).

De Russische autoriteiten willen volgens Sjoelgin in totaal zeventien mensen uit Douma naar Den Haag brengen. Het gaat onder meer om zeven mensen die ,,eenvoudig te identificeren zijn als stervende personen’‘ op videobeelden die door lokale hulpverleners ‘White Helmets-Moordenaars’ die met miljoenen zwart gefinancierd worden door o.a. de CIA, Britse en Franse Geheime diensten en de AIVD zijn gefabriceerd. Op die Fake-beelden zijn ‘slachtoffers’ van de vermeende aanval ( Fals Flag) te zien zijn. Volgens Rusland zijn de beelden in scène gezet en dat is ook zo. En de mensen die niet behoren tot de ‘Wij Slikken alles voor zoete Koek massa’ wisten dat al lang. Sjoelgin zei dat de zeven Syriërs zichzelf kunnen aanwijzen in de video. Dat moet gebeuren tijdens een ,,speciale briefing” bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), die is gevestigd in Den Haag. Trump met zijn hysterische knettergekke ,Oorlog zuchtige Nikki Haley ,Macron , May en Rutte met zijn VVD-Beroepsleugenaar ‘Aasgier Stef Blok’ in de VN hielden de Syrische regering verantwoordelijk voor de Fals Flag aanval op Douma. Zij voerden vervolgens een grootschalige honderden miljoenen kostende raketaanval uit op doelen in het land, waar de ‘Nep en Fop Christelijke CDA Minister Ank Bijleveld begrip(Video) voor had. Maar ook de Staat-NOS zit niet stil en heeft aankondigt om hun ‘Moskou-Correspondent -Davis Jan Godfroid’(Video) naar Nederland te halen om te bewijzen dat hij niet het levende dode Monster van Frankenstein is die altijd dr. Goebbels loopt te liegen en de Poetin en de Russen zwart te maken en de altijd de liegende Trump, Macron, May, Rutte&NATO de Hemel in te prijzen.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.