President Donald Trump

Trump grijpt Macron in zijn Kruis en ‘wandelt’ hem daarna als zijn ‘Boy’ aan de hand in het Witte Huis.

van onze Internationale perverse  ‘Westerse-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Boy-Macron’: Trump blijf samen met mij en onze May bommen gooien op o.a. Syrië(video).Swinger- Mad Dog Trump wandelt met zijn ‘Boy Macron’ aan de hand in de tuin van het ‘Crazy Witte Huis’ na partner ruil.
Terwijl de arbeiders verrader ‘Boy-Macron’(Video) deze dagen samen met zijn bejaarde ‘Pedo-echtgenoot’ zijn Boss ‘Mad Dog Trump’ zijn oude billen loopt te likken in het ‘Crazy-Wapenhandel-Witte Huis’ zijn er mede door de hand van Trump & May & Macron meer echte onschuldige doden gevallen in Yemen(Video) dan in Douma met de ‘Fals Flag -Gif-aanval’(Video) van de ‘White Helmets- Islamic State and al-Nusra Front-Moordenaars'(video). Betrouwbare bronnen beweren dat het perverse echtpaar bejaarde ‘Mad Dog Trump’& Eastblock Whore Melania’  en het perverse echtpaar ‘Boy Macron’& bejaarde-Pedo- Brigitte(Video) aan partnerruil hebben gedaan in het ‘Crazy Witte Huis’.  En wie weet niet dat Trump berucht is als Kruisengrijper. Nadat Trump zijn ‘Boy- Macron’ uit elkaar heeft getrokken (had daarna vreselijke na pijn in zijn mondje en kontje) en Melania zijn  bejaarde ‘Freak-Pedo-vrouwtje Brigitte’ uit ekaar heeft getrokken (kon daarna niet meer zitten en brallen en leek wel op sterven na dood) laat Trump zijn’ Toy-Boy-Macron’ aan de hand ff uit in de tuin van het ‘Crazy-Witte Huis’. Hij kon zichtbaar niet meer alleen lopen.

Opmerking van grote maatschappelijke importantie: Maak Kennis met de Russen bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV(Video).

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.