Kabinet Rutte3

‘VVD-Aasgier Blok’: onverstandig ‘Haat-Islam-Golfstaten’- Bloed-geldstroom’ naar ‘Haat-Moskeeën’ te openbaren.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte gaat maar door met Liegen deze keer over de Financiering van ‘Haat-Moskeeën’ door de Massamoordenaars van Saudi Arabië(Video).
Het is niet verstandig om de lijsten openbaar te maken met geldstromen die vanuit de ‘Haat Islam-Golfstaten’ naar Nederlandse moskeeën gaan. Dan zal die informatie namelijk opdrogen, loog minister Stef Blok (Buitenlandse Corrupte Zaken) dinsdag in de Tweede Kamer, alsof er opeens geen Sleepwet meer is van de corrupte AIVD. Nieuwsuur en NRC publiceerden maandag deze lijsten met financiële steun uit de misdadige Haatzaai landen Saudi-Arabië en Koeweit. De voor het merendeel corrupte en laffe Kamer(CDA,D66,VVD,CDA) is volgens Blok in 2016 en 2017 hierover vertrouwelijk op de hoogte gesteld (kuch). In de commissie stiekem zitten alleen de ‘Judas-partijtjes’ de VVD-Misdaadgroep, het ‘Nep en Fop Chritselijke-CDA’,D66 DDR66 en GroenLinks Rechts.

‘Onverstandig’ want o.a. ‘Taxfree-Shell Graai-King Willem’ en de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb zitten vaak in de ‘Haat-zaai- Olie-Golfstaten’.

Koning heeft geen ‘Shell-aandelen’, want die staan op een ander naam net als bij de Maffia(Video).
De Liegende VVD bewindsman Blok is „niet principieel” tegen publicatie van de lijsten, waarop de SP en de PVV aandringen. Maar publicatie is „onverstandig” omdat de Golfstaten dan vermoedelijk stoppen met het delen van deze informatie zaken doen met de ‘VOC-BV-NL’ en ‘Taxfree-Shell Graai- King Willem’ en ‘Huisjesmelkers familie ‘. „Je wil die informatie juist hebben om die geldstromen aan te pakken”, liegt Blok. Kamerleden denken dat deze Haatzaai Arabische landen met het Oliedollars invloed willen kopen in Nederlandse moskeeën om Haat-ideeën te verspreiden die ingaan tegen de vrijheden in ons land, wat natuurlijk ook zo is. Het Lieg en Bedrieg ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte3 kijkt (niet) hoe deze financiële steun effectief kan worden aangepakt. Blok vindt het ook „zorgelijk” dat de streng orthodoxe Haat-islam( Olie-dollers) hier zo meer voet aan grond krijgt(kuch, kuch).

’Toegevoegde waarde’ voor de ‘VOC-BV-NL'(Video) van  Taxfree-King Willem’ en Hofnar Rutte.

DDR D66 van ‘Elite-Pedo- Schandknaap Pechthold’ en de ‘Incest-bijbelbelt- CU’ van Segers willen nu voor de Show verder dat Blok nieuw onderzoek gaat doen naar de Bloed-financiering van gebedshuizen vanuit ’onvrije’ en Haat zaai-landen zoals Saudi-Arabië. M.a.w. de AIVD weet nu weer ff van niets. Volgens deze corrupte partijen lijkt het erop dat het Ministerie van Buitenlandse corrupte Zaken van de altijd liegende VVD-er Blok en King Willem een eerder onderzoek hierover heeft tegengewerkt. De minister bralde dat moet worden gekeken of nieuw onderzoek „toegevoegde waarde” heeft, wat gelijk staat aan het gaat weer de Doofpot in.

4 antwoorden »

 1. LS…

  De liegende, bedriegende totaal corrupte aan de leiband van de Ashkenazi Cabal lopende idioten denken dat ze INFOMATIE krijgen van de Ashkenazi Arabieren omtrent donaties aan Moskeeën etc. De idioten hebben niet in de gaten dat de zogenaamde INFORMATIE net zo voos en bedrieglijk is als geen INFORMATIE !

  Like

 2. Bestaan Snuff Movies Bevestigd

  Deep State Media Outlets hebben altijd bij hoog en laag verkondigt dat snuff movies de zieke hersenspinsels van complotdenkers zijn.

  De Zweedse politie heeft zogeheten snuff-films op de harde schijf van de computer van Madsen ontdekt. Op de illegale films zijn echte verkrachtingen, martelingen en moorden te zien van vrouwen. Lees meer: https://beta.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-de-lugubere-dood-van-kim-wall-de-gestoorde-ziel-van-uitvinder-peter-madsen-blootlegde~bdfd5ea0/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.