Media-Maffia

Het echte geheim van de Raadkamer van Peter de Vries wordt onthuld bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV.

( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Peter( R.) de Vries maakt wekelijk corrupte Rechters, OVJ-ers, advocaten, journalisten en politieambtenaren bekend in zijn ‘Judas-Raadkamer’(Video).
Gisterenavond was weer de Judas-Raadkamer van ‘Joker Peter R de Vries’ op TV  bij ‘SBS-Riool’ van ‘Maffiabaas John de Mol’. Wederom verloor hij weer bejaarde SBS-& onopgeleide ‘Tokkie’s –Kijkers’ en zit nu op 223.000 duizend, een diepte record voor De Vries en John de Mol. Maar deze keer verloor de Insluip-Geilneef Peter de Vries slechts 7000 ‘We slikken alles voor zoete Koek-Kijkers’. En dat is volgens de Kijkcijfers dienst te wijten aan het dood gaan op natuurlijke wijzen van zijn in hoofdzaak bejaarde (lichte) demente Kijkers. Uiteraard is het Riool -Show-programma waar zijn gasten van Volkse ‘Onderwereld-Tokkie- bijnamen’ worden voorzien qua ranzige en hersendode inhoud niet de moeite waard om te vermelden. Het enige wat wij bijhouden in het Kader van het Algemeen belang en de Rule of Law is welke corrupter ‘Killer Queen Rechters,’ Altijd trefzeker -Ovj’s’ en ‘Lynch-journalisten’ weer hand en span diensten hebben geleverd in de ‘Judas-Raadkamer’ van de rechtens vasgestelde Maffia-journalist &‘Politie-informant Peter R. de Vries.’Deze keer zaten er de volgende  mediageile, corrupte Judassen, die de Vries in zijn oneindige ‘SBS-Tokkie- wansmaak’ aan de vooravond van (Taxfree)-Koningsdag van ‘Oranje boven bijnamen’ had voorzien:(Domme)-Peter Schouten met bijnaam Kroonprins van de (corrupte) advocatuur , zijn vaste Judassen Ovj. Wouter Bos deze keer met de bijnaam Beschermheer van de Kroon ( Van King Willem In Wonderland(Video)), Mick van Wely Hofleverancier van (NSB-Telegraaf-Lynch) misdaadnieuws en ‘Royal-Killer King- Rechter Jan Moor’( deze laatste bijnaam heeft hij van ons gekregen ). Wat wij ons echt afvragen vinden deze gasten het zelf niet belachelijk hoe zij als randdebielen worden aankondigt. Maar goed kan hun blijkbaar niets schelen dat zij ‘Voor schut’ zitten bij ‘Joker Peter de Vries zolang ze maar in de belangstelling staan op TV.

Het echte geheim van de Raadkamer (Video)ziet u a.s. maandag bij de Stem v.d. Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV.

 

Wat wel een schokkend nieuwsfeit is inzake dit ‘Judas-programma’ is dat de Amsterdamse (onbehoorlijk) Bestuursrechter Rechter J. Kruis aka “ de Allesontkenner” in de zaak van De Stem van de Straat tegen het Stimuleringsfonds voor de- (gevestigde en corrupte)- Journalistiek bekende dat hij en alle ‘Killer-Rechters’ van Nederland op de gastenlijst staan van ‘Joker Peter de Vries’ en zijn ‘Judas-Raadkamer’ en de rechtspraak in Nederland daarmee enkele vorm van onafhankelijkheid en integriteit  heeft verloren. U kunt het voorgaande a.s. maandag exclusief zien bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV.

Noot:Overzicht van mediageile ‘Judas-gasten ‘die duister meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. Vries'(Video).

(Zelfs de Titel “Het Geheim van de Raadkamer” is een leugen van Peter R. de Vries(video) .

Vaste Medewerkers( Onderwereld- en randdebiel bijnamen zijn van De Vries(video)):

‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’.

‘OvJ Wouter Bos-altijd trefzeker.’

‘Rechter Jan Moor-altijd ongebonden’

Saskia Bellenman als verdachte Saskia B.(NSB-Telegraaf- lynch—Riool-Journaliste).

Mick van Wely -Verbale scherpschutter (NSB- Telegraaf -Lynch-journalist).

John van den Heuvel-Hogepriester van de misdaadjournalistiek (NSB-Telegraaf-Lynch- Riool-journalist).

Advocaat Peter Schouten met bijnaam Kroonprins van de (corrupte) advocatuur.

Jan Struijs  van de corrupte Nederlandse Politiebond(video) als verdachte Jan S..

advocaat ‘ Nico Meijering als  verdachte Nico M.

Politiechef’ ‘Jaco van Hoorn-al is de leugen nog zo snel’

‘Politieagente Monique Mos -Apostel van de handhaving’

Mr. Spong met Dodelijke Tong (in wiens Anus?)

Mr Jan Hein Kuipers en Hoofdofficier-(Mad Dog) -Bart Nieuwenhuizen.(video)

Schokkend: Amsterdamse Bestuur’s Rechter J. Kruis door ons voorzien van de bijnaam de” Allesontkenner ” bekende tijdens de zitting Stem vd Straat tegen het corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek(Video)  dat alle rechters in Nl op de ‘Judas-Gastenlijst’  staan van de Raadkamer van Peter R. de Vries.

Opmerking van Algemene Importantie: A.s. maandag om 23.00  komt de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV als eerste en enige met schokkende feiten en bewijzen(beelden) dat alle Rechters in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ op de gastenlijst staat van de ‘Judas-Raadkamer’ van rechtens vastgestelde maffiajournalist en Politie informant ‘Joker Peter R. de Vries’. Wij gaan dit schokkende feit voorleggen aan de Vaste commissie Justitie en Veiligheid met het verzoek om commentaar, want dit is de facto het faillissement ( Fair Trial) van de Nederlandse corrupte SBS- ‘Riool- Showbizz -rechtspraak’ van ‘Maffia Boss John de Mol'( eigenaar van de ‘Kijkcijfer-Raadkamer’).

3 antwoorden »

  1. zo aan de snel dalende kijkcijfers te zien kan pulp homo sbs met de raadkamer, zolang door gaan tot er 0 kijkers zijn.nog ongeveer 20 uitzendigen te gaan.

    Like

  2. BAR CRIMINALS BY ASSOCIATION

    Insider bevestigd totale failliet Priesterkaste Advocatuur

    De groenteboer uit Den Haag is een autobiografie van Hubert-Jan van Boxel (1968) die het van een doorsnee Haags jochie weet te schoppen tot destijds jongste notaris van Nederland en partner bij verschillende grote(high society peeskamer exploitante)advocaten/notariskantoren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.