oorlog's misdaden

#Douma:’UK &US -Elite- Killer- Pers ‘van ‘Mad Dog Trump ‘& ‘Liar May’ compleet Hysterische en ronduit beledigend tegen Russische Ambassadeur te Den Haag.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rusland: ’Douma-Nep-doden’ van de CIA White Helmets levend naar Nederland(Video).
UK&US -Elite- Killer- Riool-Lynch-Pers ‘ (Video)van ‘Mad Dog Trump’& ‘Liar May’ en ‘Little-Gaylord Rutte‘ compleet Hysterische en ronduit beledigend tegen Russische Ambassadeur te Den Haag nu hij met bewijzen en getuigen komt dat de ‘Gif-aanval’ in Douma Fake is en uitgevoerd door de The ‘White Helmets-Moordenaars’ van de CIA en Britse en Franse geheime dienst(Video).

Sergey Lavrov maakt gehakt van’ Freak-Pedo-echtpaar Macron’(Video) als ‘Neo-Kolonialen’ van het’ US-Empire of Trump- Evil’.

1 antwoord »

  1. LS…

    Je moet als de NOS inderdaad maar de gore moed hebben om van een POPPENKAST te spreken bij het aanzien van zwaar getraumatiseerde kinderen en een totaal kapot gebombardeerd volk.

    Waar waren deze flikkers toen de USA / FRANKRIJK / BRITTANNIË MET VOOR HONDERDEN MILJOENEN AAN BOMMEN BEGONNEN TE SMIJTEN OP BASIS VAN LOUTER AANNAMES EN LEUGENS.

    Zijn deze FLIKKERS in de leer bij de de OPPER FLIKKER RUTTE / BEA EN CONSORTEN !? Of is de gonorroe inmiddels tot de toch al beperkte hersenen doorgesijpeld…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.