VVD

VVD-er Gerrit Zalm van Minister van Financiën tot ABN & Shell&DSB CEO tot Informateur Rutte3 tot CEO bij ‘Nep en Fop Rating bureau Moody’.

( van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Elite-Misdaad’ loont bij de altijd liegende VVD-misdaadgroep. Loopt de Top corrupte VVD-er en hoogbejaarde Neelie Kroes eerst te Gaaien bij de ‘US-Killer-Elite- (Video)Misdaad-Bank of America Merrill Lynch en bij Salesforce(Video) zit zij nu al geruime tijd bij de ‘Uber-Misdaadgroep’ de  liegende Hoer te spelen als ‘Graai en Naai het Volk- CEO’.  Maar ook ‘Heer’ Zalm kan er wat van: Van VVD Minister van Financiën voor de (Shell)-‘Taxfree-Multinationals’ &’Utra-Rijken-Elite-Gangster’ tot ABN&Shell&DSB- CEO tot ‘Royal-Taxfree-Shell-Informateur Rutte3′ tot ‘Graai en Naai- CEO’ bij het ‘Nep en Fop Rating bureau Moody’ van de ‘Elite-Gangsters’. Een echte corrupte altijd liegende Top VVD-er waar het Nederlandse Volk  Multinational (en Ratten in pak(Video)) en’ Taxfree-Shell-King Willem’ in ‘3oo miljoen per jaar Wonderland'(Video) op kan bouwen, niet dan?De Top VVD-er  Zalm zijn C(rimineel) V(erleden) leest als een ‘Mega-Strafblad’ van een Super-‘Elite-Gangster’, die ook nog schaamteloos optreedt als een liederlijke ‘Drag Queen’ bij ABN-misdaadbank en VVD-misdaadgroep feestjes op kosten van het kaal geplukte Volk  is nu geland als Top ‘Graai en Naai- CEO’ bij ‘Nep en Fop Ratings -(fraude)-bureau Moody’. En waarom niet? Wie doet de VVD-misdaadgroep van de altijd liegende ‘Taxfree-Shell- Rutte3′(video) wat?  Het verbaast ons niet van Zalm van de VVD-misdaadgroep. Hij kan zich waarschijnlijk niet ‘herinneren'( is een ‘VVD-Rutte-ziekte'(Video))  dat zijn ‘criminele-Monster werkgever’  864 miljoen euro boete kreeg voor het volgende: “Moody’s failed its own credit-rating standards and fell short on its pledge of transparency in the run-up to the ‘great recession”, maar feitelijk in de cel thuis hoort net als Zalm en Kroes en Rutet&co als de Rule of Law zou geleden in Banana-Fraude-NL.

 

 

Opmerking van Algemene Importantie: A.s. maandag om 23.00  komt de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV als eerste en enige met schokkende feiten en bewijzen(beelden) dat alle Rechters in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ op de gastenlijst staat van de ‘Judas-Raadkamer’ van rechtens vastgestelde maffiajournalist en Politie informant ‘Joker Peter R. de Vries’. Wij gaan dit schokkende feit voorleggen aan de Vaste commissie Justitie en Veiligheid met het verzoek om commentaar, want dit is de facto het faillissement ( Fair Trial) van de Nederlandse corrupte SBS- ‘Riool- Showbizz -rechtspraak’ van ‘Maffia Boss John de Mol'( eigenaar van de ‘Kijkcijfer-Raadkamer’).

4 antwoorden »

 1. 0:35
  In relatie tot Gerit Zalm, VVD, die in drag een bedrijfsavond opent.

  Zeer ongepast en bizar. Maar niks om te lachen. Het is een initiation-rite.

  When an individual will sell their soul. They have to do absolutely everything for their new masters. Bukken, liegen, misbruikt worden of als hetero man in vrouwenkleren jezelf voor schut zetten.

  Mannen die voor de ‘grap’ en ongepast als vrouw ergens verschijnen is een controle-mechanisme voor die mannen.

  Overgave en vernedering hoort bij dat proces. Hun eigen persoonlijkheid is niks meer, hun mannelijkheid vloeibaar en hun eer en geweten in de prullenbak.

  Goddeloze hoeren. Gerrit Zalm is op bewijs/ foto er een van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.