VVD

De altijd Liegende Rutte zit constant op de ‘VVD-(Doof)-Pot’.

( door Lieve Linkse en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom heeft’ de altijd liegende Taxfree-Shell- Rutte1,2,3‘ zo op de ‘Vinger-politie'(video),de ‘Joker Peter R. de Vries-Justitie'(Video) bezuinigd? En waarom zit er altijd een corrupte VVD-er als Minister (‘Bral-Opstelten’,’Fraudeer Van der Steur,Sander Dekker’, enz,) of staatssecretarissen( ‘Griezel Teeven’, tegenwoordig Maffiaboss bij Jeugdzorg) op het ‘VVD-Pedo-Rapist-Demmink-Ministerie van Justitie voor de Rijken’, die altijd bonnetjes kwijt zijn of zich niks kunnen ‘herinneren’.Omdat er anders geen VVD-Misdaadgroep meer was. ‘Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker ‘Crime-Boss’ van Justitie.

 

Moordenaar valt Brown aan, Hiddema op de vlucht en Politie ontmaskert als ‘Vinger-brigade ‘(Video).

3 antwoorden »

  1. Taxfree King Willy en Mark Rutte kunnen hun gang gaan.

    Schaamteloos loopt grootaandeelhouder van de NAM/Shell King Willy op Koningsdag door het geteisterde leeggeroofde Groningen, om vervolgens van het royaal uitgekeerde dividend over het leegpompen van Gronings aardgas taxfree te gaan genieten, dankzij de liegende hofnar Rutte met zijn zoekgeraakte dividendbelasting memo.

    Ach, het volk mag koekhappen. Niks aan de hand eigenlijk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s