VVD

De altijd Liegende Rutte zit constant op de ‘VVD-(Doof)-Pot’.

( door Lieve Linkse en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom heeft’ de altijd liegende Taxfree-Shell- Rutte1,2,3‘ zo op de ‘Vinger-politie'(video),de ‘Joker Peter R. de Vries-Justitie'(Video) bezuinigd? En waarom zit er altijd een corrupte VVD-er als Minister (‘Bral-Opstelten’,’Fraudeer Van der Steur,Sander Dekker’, enz,) of staatssecretarissen( ‘Griezel Teeven’, tegenwoordig Maffiaboss bij Jeugdzorg) op het ‘VVD-Pedo-Rapist-Demmink-Ministerie van Justitie voor de Rijken’, die altijd bonnetjes kwijt zijn of zich niks kunnen ‘herinneren’.Omdat er anders geen VVD-Misdaadgroep meer was. ‘Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker ‘Crime-Boss’ van Justitie.

 

Moordenaar valt Brown aan, Hiddema op de vlucht en Politie ontmaskert als ‘Vinger-brigade ‘(Video).

5 antwoorden »

  • @Jacques LOL projectie? ( Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.) Vandaar dat we jouw spotprent conform Street art hebben aangepast. En we zoeken altijd tekenaars die willen opkomen voor de laagste klasse tegen de corruptie van de Killer Elite. Btw als je een reclamespotje bij De Stem van de Straat Amsterdam-Noir salto tv (kost 100 euro per maand) geven we je die 3 maanden gratis als compensatie. Of als je wil kan je ook een keer in ons programma De Stem van de Straat en praten over je werk of what ever je bezig houdt. Groeten Underground presentator Steve Brown

   Like

 1. Taxfree King Willy en Mark Rutte kunnen hun gang gaan.

  Schaamteloos loopt grootaandeelhouder van de NAM/Shell King Willy op Koningsdag door het geteisterde leeggeroofde Groningen, om vervolgens van het royaal uitgekeerde dividend over het leegpompen van Gronings aardgas taxfree te gaan genieten, dankzij de liegende hofnar Rutte met zijn zoekgeraakte dividendbelasting memo.

  Ach, het volk mag koekhappen. Niks aan de hand eigenlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.