pvda

Kiezersbedrog: Volgens PvdA-Leugen-Vod Het Parool’ willen Amsterdammers PvdA ‘BOBO-Fraudeur-Bos’ als Burgemeester.

( van onze PvdA Untergang redactie i.s.m hun’Leugen-Vod Het Parool’)

AMSTERDAM-NOIR- De Top PvdA-er Bos heeft o.a. een ronduit misdadige rol gespeeld in vereniging met de Top VVD Gangster Zalm(Video), toen de ABN en Fortis en DSB-misdaadbanken van faillissement moesten worden gered voor 30 miljard euro van het Volk. Als de Rule of Law zou gelden in Nederland zouden beide ‘Elite-Gangsters’ Bos en Zalm toen al in de cel zijn gesmeten en er pas 20 jaar later uitkomen. Dat is Het Parool uiteraard even vergeten.Het Parool ooit een Verzet ‘s blad in de Tweede Wereld Oorlog is tegenwoordig van de:”Wir haben es nicht gewußt, Heil Fascistisch Groot Kapitaal !”

Parool-Huurmoordenaars met de pen’ op Steve Brown plaatsen Minuscule, Kwaadaardige, manipulatieve Rectificatie(Video).

 

De Lijst van Kandidaten was selectief opgesteld door Het Parool met bovenaan Bos, ‘Doofpot-Halsema‘, ‘Elite-Schandknaap-Pechtold’ en ‘3 x dood door schuld-Hennis‘.
De Kandidaten waar de deelnemers  op konden ‘kiezen’ was selectief en u kunt er Vergif op innemen, niet van Poetin dat de ex Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown er niet bij stond.De voormalig corrupte PvdA-voorman Wouter Bos, die recentelijk nog bij de VU als ‘Graai en Naai-BOBO’ geschaakt was als kleine bonnetjes Fraudeur moet de nieuwe PvdA Burgemeester van Amsterdam worden, volgens het oude ‘PvdA mannen-Leugen-Vod-Het Parool’. Uit een Fake- peiling van ‘U bestelt en wij leveren de uitslag die u wil onderzoeksbureau I&O Research’ onder Amsterdammers de Parool redactie  in opdracht van het ‘oude mannen -PvdA- Leugen-Vod- Het Parool’ blijkt dat Bos het goed doet onder alle lagen van de bevolking. Tja, alle lagen nog wel. Dit terwijl het Leugen PvdA-Vod Het Parool kort geleden nog moest rectificeren dat zij ex Partijleider Brown(Video) opzettelijk en geheel in strijd met de aan hun bekende feiten een veroordeelde drugsdealer noemde wat regelrecht smaad en laster (is aangifte bij het OM tegen gedaan) en Kiezersbedrog is.

PvdA- bejaarde-VOD- Het Parool’ – Volksmisleiding, Leugens en Bedrog(Video) voor de corrupte (Grachtengordel)-Elite!( Bron Nico van den Ham)

Heldhaftig en barmhartig zijn de slogans van de Stem van de Straat partij en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir- Salto.TV
De gemeente Amsterdam begon ruim twee weken geleden met de zoektocht naar een nieuwe burgemeester. De nieuwe ( corrupte ?) Ollongren- Expats, Yuppie- Burgervader of -moeder wordt achter gesloten deuren geselecteerd door de gemeenteraad.De profielschets die de raad opstelde, lekte al uit.Hij of zij is de personificatie van de drie Andreas-kruizen van Amsterdam: heldhaftig, vastberaden, barmhartig”, staat in het stuk en men kan veel zegen van de kleine en grote ‘PvdA -Fraudeur Bos’, maar Heldhaftig en Barmhartig is hij als lid van de ‘PvdA-Koppelbaas& Maffia-Brenninkmeijer- partij’ (Video)zeker niet.Verre van dat die  PvdA NSB Rat in pak(Video)Bos!  Hij is wel vastberaden in liegen,bedriegen en het Volk kaal plukken en zich zelf te verrijken als BOBO uit het Corrupte Gevestigde Orde Banencarrousel(Video) en het plegen van (declaratie) fraudes.De nieuwe Burgemeester moet op 5 juli worden geïnstalleerd en wordt de opvolger van de overleden en door Het Parool&At5 Noord -Koreaans (video) de Hemel in geprezen Eberhard van der Laan (PvdA- bendelid). Momenteel is VVD’er Jozias van Aartsen waarnemend Burgemeester in de hoofdstad en al zijn wij totaal geen fan van de VVD-misdaadgroep, hij doet het best menswaardig en Heldhaftig.

 

 

10 antwoorden »

 1. “Als het over specifieke kandidaten gaat, heeft slechts een zesde van de ondervraagden een kandidaat in het hoofd. De meest genoemde namen zijn Femke Halsema, Lodewijk Asscher en Wouter Bos. Een enkeling noemde ook nog Gerdi Verbeet maar ook hier valt op allemaal politici zijn met een linkse achtergrond. ”
  http://www.at5.nl/artikelen/177374/onderzoek-ois-overgrote-deel-wil-burgemeester-met-linkse-achtergrond

  Er zijn slechts twee mogelijkheden;
  1] óf we zijn zo diep gezonken dat we goed en kwaad volledig hebben verwisseld.
  2] óf dit is DIS-informatie van de bovenste plank.

  Zullen we het maar op het tweede uitgangspunt houden?

  Door wie worden de werknemers+directie van OIS betaald???
  https://www.ois.amsterdam.nl/

  De 4 genoemde personen zijn allen zwaar materialistisch afgestemd: voor hen gaat het om de kwantiteit van HEBBEN en niet om de kwaliteit van [samen] ZIJN: puur Ego.
  Dat wordt ook wel duisternis (van bewustzijn, van inzicht, van helderheid) genoemd.
  Dualiteit: wij hier en jullie daar.
  (Voorbeeld: PvdA mentaliteit. D.w.z. Partij VAN de Arbeid.
  En NIET: Partij VOOR de Arbeiders.
  Partij VAN de Arbeid: zweten zult gij, in het aanschijn van de elite; belastingcenten betalen én geen kritiek op uw onderdrukking, uw onvrijheid uitoefenen.

  Kom, laten we al deze politici links liggen; zij weten niet beter. Laten we ons zelf in harmonie met de onzen gedragen. Politici zijn slechts verstoorders hierin. Zij hoeven ons niet de les te lezen (maritieme wetgeving, pv’s, enzovoort).
  https://www.youtube.com/watch?v=YNWnBmoFiGQ&feature=youtu.be (23 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=J7GY1Xg6X20 (3½ min.)
  https://www.youtube.com/results?search_query=4onthefloor+working+man+zombie+

  Like

 2. het maakt niet meer uit wie ze gaan plaatsen als burgemeester, op voorhand is de nieuwe burgemeester al een loser en ongetwijfeld een kleuterneuker want hij/zij/het is simpelweg niet democratisch gekozen maar wederom geplaatst wat niet meer van deze tijd is.

  Ja amsterdam heeft een probleempje.

  Like

 3. Elke grote stad krijgt nu een burgemeester die lid moet zijn van de elite om de plannen van de Nieuwe Wereldorde te kunnen realiseren.

  Like

 4. Waarom geen normale Nederlander iemand die bij de voedselbank heeft gelopen in de schuldsanering heeft gezeten en ellende heeft meegemaakt dus echt iemand die het echte leven kent !
  Dus bij deze ik stel me beschikbaar !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.