EU

#Koningsdag: Juncker en zijn ‘Huil-komediant PvdA-er Timmermans’ eisen nog meer poen van het Volk.

( van onze EU-Killer-Elite redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Rond de 30% van de Nederlanders leeft al decennia lang op of net onder de armoedegrens(Video). Dan gaat de btw op (gezond) voedsel omhoog en worden de huren en energie rekening wederom hoger en krijgen de gehandicapten een korting van 20% op hun toch al honger minimumloontje(Video).En iedereen kan de vernederende rijen bij de PvdA ‘Kapo’-Klijnsma- Voedselbanken’ zien. En dat allemaal uit naam der Koning(&Hofnar Rutte)!Dat werd gisteren ff niet gevierd op Koningsdag van ‘Taxfree-Shell-‘Graai- King Willem’ in ‘300 miljoen Taxfree per jaar Wonderland’(Video). De bolle volgevreten King en zijn Parasieten Familie zijn volgens de altijd liegende ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) en de bijna altijd liegende ‘Staats-NOS’ mateloos populair bij het Volk. Ach, zalig zijn de onwetende of te wel “Wij slikken alles voor zoete Koek massa”als dat zo is.

 

Taxfree-King Willem’ & ‘Parasieten Family’ in ‘300 miljoen euro per jaar Wonderland’(Video)

Alcoholist Juncker: spionage VS en gas Rusland zorgelijk, hik. Israël en EU-Elite- Corruptie nooit van gehoord.
Het Nederlandse Volk met uitzondering van de ‘Taxfree-Shell-Koninklijke familie’ en de ‘Taxfree-(Shell)–Multinationals’ moet weer de zo goed als lege portemonnee trekken voor een nieuwe Europese ‘Afpers-meerjarenbegroting’ als het aan de extreem corrupte ‘Elite-Europese Commissie’ en de altijd zoenende en dronken Juncker en zijn ‘PvdA- Huil-Boy- Timmermans’ ligt. Dat komt dus boven op de 1.4 miljard per jaar die Rutte cadeau heeft gedaan aan zijn bazen de Multinationals die het Volk moet ophoesten, Rutte & D66 DDR66& de ‘Nep en Fop Christen CDA en CU ‘zijn de Facto nog misdadigere afpersers dan de Klassieke Italiaanse Volks Maffia.Behalve over een hogere afdracht woedt er achter de schermen nog een gevecht over behoud van de huidige korting die Nederland heeft bedongen(kuch). De PvdA ‘EU Graaier& Naaier Timmermans’ legde het allemaal weer ‘MH17-huilend’ uit en riep tussen door blij als een Grobbenkuiken met een Oranje petjes op zijn grote vol gevreten pan:” Leve onze eenvoudig, armlastige Koning en Koningin” dat het een geweldige nieuwe ‘Elite-Maffia- Afpers- afdracht –maatregel’ is en dat het (Labbenkakken ) Volk blij moet zijn dat zij aan de ‘EU-Killer-Elite’ zo veel mogen betalen.

 

Uitlekken geheime tapes van Nicolas Sarkozy geeft inzicht in corruptie, chantage en bedreiging van Justitie door de EU-Elite(Video).
De ‘EU-Killer-Elite’ komt binnenkort met de Maffia-Afpers- meerjarenbegroting (2021-2027). Aanstaande woensdag komt de corrupte  Commissie met haar voorstel naar buiten.Duidelijk is dat het gat dat de Britten achterlaten (ongeveer 13 miljard euro per jaar), opgevuld moet worden door het reeds kaal geplukte Volk. Maar Nederland behoort tot een zeer klein clubje landen dat niet meer wil betalen(kuch).Het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte3’ wil de huidige korting (nu bijna 1 miljard euro per jaar) linksom of rechtsom behouden(kuch), omdat Nederland anders te veel uit de pas gaat lopen met andere nettobetalers. Er is nog geen besluit genomen(kuch, kuch), benadrukken bronnen.  De walgelijke corrupte Eurocommissaris Oettinger (Begroting voor de ‘Taxfree-Elite-Killers-&Royals’ (Video)) heeft echter aangegeven het liefst van de systematiek af te willen. Achter de schermen is Nederland (samen met Zweden) nog de grootste dwarsligger (kuch), aangevuld met eveneens nettobetalers Denemarken en Oostenrijk. Premier ‘VVD Godfather Rutte’ heeft steeds betoogd (gelogen) dat het vertrek van de Britten moet leiden tot een lagere begroting. Vooral behoud van de korting is een gevoelig punt, maar ook modernisering van de begroting is prioriteit. Rutte belde afgelopen woensdag, vlak voordat hij in debat moest liegen met de voor met merendeel laffe corrupte Kamer over de dividendbelasting, nog met extreem corrupte Commissievoorzitter Juncker over het ‘EU-Elite-Killer-afpers-budget. Hij was te dronken om met Rutte van gedachten te wisselen en Timmermans zat luidkeels op de achtergrond keihard te janken en te zoenen.Bij de huidige meerjarenbegroting wordt 1 procent van alle gezamenlijke begroting van 28 landen afgedragen aan de EU. Volgens een nieuw voorstel zal dit voor 27 landen (zonder het VK dus) waarschijnlijk 1,13 tot 1,18 procent bedragen.

Belasting betaalt alleen het Volk.

Het Brexit-gat wordt opgevangen door voor de helft te snijden in de uitgaven en de andere helft wordt aangevuld met vers Nep en Fop-geld. Behalve nationale afdrachten zijn er meer manieren om de begroting te stutten. Winsten die nationale-Misdaad banken maken met het drukken van euro’s en bloed-winst van de ECB-misdaadgroep  zouden op de grote hoop in Brussel moeten worden geveegd. Ook een Europese belasting op plastic is nadrukkelijk een optie. Over het feit dat er reeds 50 miljoen EU Burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven werd geen wordt gesproken door Rutte en Juncker en Timmermans , want dat zijn volgens hun toch maar die 2,5 miljoen  Labbenkakken(Video),waarvan het merendeel plat geslagen en leeg geroofd tot op het bot toch niet meer stemt.

Opmerking van Algemene Importantie: A.s. maandag om 23.00  komt de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV als eerste en enige met schokkende feiten en bewijzen(beelden) dat alle Rechters in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ op de gastenlijst staat van de ‘Judas-Raadkamer’ van rechtens vastgestelde maffiajournalist en Politie informant ‘Joker Peter R. de Vries’. Wij gaan dit schokkende feit voorleggen aan de Vaste commissie Justitie en Veiligheid met het verzoek om commentaar, want dit is de facto het faillissement ( Fair Trial) van de Nederlandse corrupte SBS- ‘Riool- Showbizz -rechtspraak’ van ‘Maffia Boss John de Mol'( eigenaar van de ‘Kijkcijfer-Raadkamer’).

6 antwoorden »

 1. De Britten zijn uit de Europese Unie gestapt omdat zij de onthoofdingen die in het Midden-Oosten door mohammedanen uitgevoerd werden opeens spuugzat waren geworden.

  Like

 2. Grote netto betaler (VK) eruit en grootste armoe landen (heel de Balkan) erin: EU anno 2018. Britten zien als enigen de bui hangen. Zitten straks in Brussel aan tafel met landen waar familie eer en bloedwraak de dienst uitmaken. Volgende stap: Erdogeit+Ottomaanse Rijk erin.

  Like

 3. Dat gat van 13 miljard kan makkelijk door de Oranjes worden opgehoest want dan houdt dat feestvieren tuig (bolle en aanhang)nog steeds een paar honderd triljard over .En met die peiling onder het volk dat dat tuig zo populair is geloof ik geen reet van Zal wel weer door het Joodse liegbeest Maurice de H zijn gedaan!

  Like

 4. Nagel aan Doodskist Deep State Pedokartel Den Helder

  Er komt geen coalitie van Beter voor Den Helder, VVD, CDA, Seniorenpartij en Stadspartij. Formateur Jan Nagel zegt, dat BvDH achter zijn rug om met een andere coalitie bezig was.
  Lees meer: http://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-formatie-mislukt-nieuwe-coalitie-achter-rug-formateur-uitgelekt-ronald-boutkan-geheim-overleg-alternatief-coalitieakkoord-voorzitter-stadspartij-opgestapt/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.