Kabinet Rutte3

De Leugen reageert in’ Elite-Schurken-Staat’ met ‘Puppets-Rutte&Co’.Pas op voor Poetin!

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66, SGP-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De altijd Liegende Rutte zit constant op de ‘VVD-(Doof)-Pot’(Video), maar pas op voor Poetin(Video)!
Afgelopen week is weer eens duidelijk geworden dat de Leugen regeert in de corrupte Gevestigde Orde Politiek CDA,VVD,D66, CU en de ‘Zwarte-incest -mannen- SGP’(Video). Maar vlak ook de rest niet uit zoals de ‘Koppelbaas partij-PvdA’ en GroenLinksRechts en ‘Taxfree-Shell-Graai- King Willem&Co in Wonderland'(Video), want die kunnen er ook wat van als het moet.

‘Taxfree-Dividend debat’: ‘VVD-Beroepsleugenaars Rutte& Wiebes’ blijven zitten waar zij zitten met hulp van hun ‘Judas-partijtjes’&Slappe motie van wantrouwen(Video).

De ‘Puppets-Taxfree-Shell-Rutte&Co’ van de (Pedo)-Elite-Schurkenstaat hebben tijdens het dividend debat (jaarlijks cadeautje van 1,4 miljard aan de ‘Taxfree-(Royal-Shell)-Multinationals’ weer eens keihard staan liegen en zijn er ook nog trots op in hun MSM&Staat-NOS. En ga dan maar eens aan je kinderen vertellen dat liegen niet mag, terwijl je Premier, Minister ,Tweede Kamerlid ,journalist( bij de MSM en Staat-NOS) en Rechter en Ovj.(Video) mee kan worden en blijven, zelfs als je betrapt wordt op liegen. Democratie? Wie gelooft daar nog in? Dat zijn alleen maar de ‘Wij Slikken alles voor zoete Koek massa’, die uitsluitend elke dag weer als ‘Tokkie-Zombies’ staren naar de corrupte ‘dr. Goebbels-MSM’ en de ‘Showbizz –Riool-Hersen verpulveraar-Oranje Boven-rotzooi in Wonderland’(Video) van ‘Maffiaboss John de Mol’ en ‘Riool-Showbizz -King& Goede Doelen Oplichter Joop van den Ende‘.En dan werd ex Partijleider ing Steve Brown uit gelachen en belachelijk gemaakt door MSM en hun lokale Outlets het ‘oude- PvdA mannen-Vod -Het Parool’(Video) en het ‘Noord- Koreaanse At5’ (Video) dat hij in het belang van het kaalgeplukte Volk een Leugendetector eiste bij politieke debatten. Brown legt hierna het Partijprogramma (video) uit en dat een Leugendetector eindelijk de corrupte altijd liegende politici van de Gevestigde Orde de waarheid laat spreken:

 

 

9 antwoorden »

 1. Dat Poetin schaakmat zou staan, dat geloof ik zeker. Alleen is het wel zo dat inmiddels ieder land op het politieke wereldtoneel schaakmat is gezet . Macron denkt dat hij de nieuwe Napoleon is. Het beroven van Syrie gaat gewoon door. Er is uiteindelijk maar een winnaar: de familie Rothschild.

  Like

 2. LS…

  Gisteren zat dat volgevreten ZIONAZI VARKEN LEON DE WINTER bij Harry Mens te verkondigen dat het Midden Oosten blij moest zijn met de zegeningen uit het Westen. Putin zou ook schaakmat zijn en het niet meer weten… Mag hopen dat deze flikker een keer een Palestijn met een groot mes tegenkomt !

  Like

 3. Je ziet, noordkorea is een diplomatie aan het bedrijven met meest gevreesde vijand Trump, dus mag dit te een voorbeeld zijn voor Nederland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.