Elitaire Misdaad

Britse ‘Racistische&Leugen-Minister Rudd &Racistische&Leugen- Premier May betrapt op misdaden tegen Black-‘#Windrush-Generation’.

(van onze Internationale-Racistische-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Britse Racistische& Leugen Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken, Amber Rudd, heeft zondagavond onverwacht als een Dief in de nacht haar ontslag ingediend. De ‘Racistische& Leugen-Bewindsvrouw’ lag de laatste tijd meer dan terecht onder vuur vanwege het racistische’ Windrush-Elite-Misdaad-schandaal’.Die Windrush-generatie is een groep arme ‘Black’-mensen uit onder meer de Caraïbische gebieden die tussen 1948 en 1971 naar het Verenigd Koninkrijk zijn gehaald om te buffelen als Slaven in de mensonterende ‘Monster Thatcher- fabrieken’ en nu zij voor het merendeel te oud zijn om nog te buffelen moeten zij opeens bewijzen dat zij legaal in het land verblijven. Velen van hen wonen bijna hun hele leven in Groot-Brittannië, een aantal zelfs al vanaf dat zij ‘Black-baby’ waren.De Racistische& Liar Rudd, fel bekritiseerd om haar onmenselijke Gestapo aanpak van( illegale) immigranten, geeft maandag tekst en uitleg over haar vertrek. ‘Liar-Premier’ Theresa May heeft het ontslag geaccepteerd en bralt dat zij vermoed dat Poetin(Video) achter deze naar haar mening Hetze tegen Rudd zit.

Memo.

Dit weekend dook er ook een memo op van Rudd waaruit bleek dat zij en May in tegenstelling tot eerdere beweringen wel degelijk op de hoogte was van targets op het gebied van uitzettingen van al dan niet illegalen. Buitenlandse ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ ongeacht hun Ras zijn wel altijd welkom. ‘Liar-Rudd’ was sinds juli 2016 racistische Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken en werkte zeer goed samen met haar politieke geestverwante collega de VVD Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken ‘Aasgier- Blok’.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.