corruptie

Nationale Bond Overheidszaken wint Historische Rechtszaak inzake gedwongen verzekeren bij ‘Elite-Maffia-Zorgverzekaars’.

(ingezonden door Nationale Bond Overheidszaken)

AMSTERDAM-NOIR-Geachte medestrijders,
BREAKING!
Op 18 april 2018 is er een rechtszaak m.b.t. de illegale Zorgverzekering geweest met een grote doorbraak als vonnis.Met veel genoegen kunnen wij melden dat de burgerrechter J. Zwarts (Voorzitter) in het gelijk heeft gesteld, die al sinds 2005 weigert een dwangcontract aan te gaan met een private commerciële onderneming (Zorgverzekeraar) wat een schending is van het burgerrecht.De gewonnen rechtszaak maken wij met veel plezier gratis openbaar inclusief het verweerschrift en uitleg, zodat slachtoffers van deze illegale “verplichte” (Maffia)-zorgverzekering zich kunnen verweren met een gerechtelijke uitspraak (zie bijlage).

PUBLICATIE:  Rechtszaak Zorgverzekeraar gewonnen!Het gaat beginnen, einde ‘verplichte’ illegale Zorgverzekering

*** De Nationale Bond tegen Overheidszaken biedt leden ook persoonlijke juridische begeleiding met de mogelijkheid om de illegale “verplichte” zorgverkering op te zeggen en hoe u zich moet verweren tegen CAK, UWV, Gemeentelijke instanties en deurwaarders/incassobureaus ***Mocht u graag gebruik maken van onze persoonlijke juridische begeleiding en bent u nog geen lid, dan kunt u al vanaf slechts € 9,- per jaar zich aansluiten bij ons collectief! KLIK HIER

Met vriendelijke groet,Voorzitter Nationale Bond Overheidszaken Zwarts

Website: www.bondoverheidszaken.nl

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.