Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond bij De Stem vd Straat: #GreenGang Back en Brown ontmaskert Rechter Kruis & Landsadvocaat Heinrich & SvdJ-Misdaadgroep als Leugenaars.

(Door De Stem van de Straat Salto TV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deze week bij de Stem van de Straat-Amsterdam- Noir/Salto TV schokkende en hilarische beelden van o.a. dat de Rechter J. Kruis aka “De Allesontkenner” van de ‘Joker Peter R. de Vries’ en het corrupte Stimuleringsfonds met landsadvocaat J.P. Heinrich die keihard zitten te liegen en de Stem van de Straat wil slachten als Makke Schapen(Video). Dat laatste ging ff niet door en dat leverde schokkende en hilarische beelden op dat Steve Brown de vloer aanveegt met de corrupte Rechter J. Kruis en de corrupte Landsadvocaat J.P. Heinrich tijdens de zitting. En verder Koningsdag door Jerry TurnerX en Street Pitbull Janice zoals u dat nog nooit heeft gezien, Frank de Bruyn met GreenGang is Back, Maarten van der Tas de Allesweter van het Recht,  Allissa met Dodenherdenking, Ouwehoeren leggen de vinger op de zere Kruis dat subsidie alleen maar op de grote hoop schijt en Joke zit als Allesdeskundige naast Steve tot grote schrik van de zaakrechter J.Kruis aka ‘De Allesontkenner’

(druk op de link hieronder voor rechtstreekse uitzending)

2 antwoorden »

  1. je bent een entitteit in oprichting (i.o.) en die nazies roepen gewoon glashard dat je niet bestaat terwijl je voor hun neus zit. Nederland is echt kapot. Daarom noemde Jozias van Aartsen jullie dus niet bij het stemmen tellen in het geheim en geniep achter gesloten deuren. En werd er nu een onbekend stuk tijdens de zitting alsnog in de zaak geschoven? Ook dat kan helemaal niet, hoogstens mag je iets nieuws tonen met goedkeuring van de rechter om iets extra te kunnen onderbouwen maar telt niet mee. Wat een land en wat een tijden.

    Like

  2. je bent een entitteit in oprichting (i.o.) en die nazies roepen gewoon glashard dat je niet bestaat terwijl je voor hun neus zit. Nederland is echt kapot. Daarom noemde Jozias van Aartsen jullie dus niet bij het stemmen tellen in het geheim en geniep achter gesloten deuren. En werd er nu een onbekend stuk tijdens de zitting alsnog in de zaak geschoven?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.