Elitaire Misdaad

Deja Vu.Mossad betrapt ‘dr .Goebbels- Netanyahu’ op leugens: Iran “dicht bij nucleaire bom”.

( van onze Internationale ‘Elite-Gangster- Oorlog ’s dr. Goebbels’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter!(video)
Gisteren gaf de volgens Israëlische politie corrupte Premier Netanyahu een ‘dr. Goebbels-Tokkie-Show’ en loog hij alsof zijn leven er van afhing met ‘Nep en Fop plaatjes’ en al. Hij stond weer net zo te liegen als toen bij de ‘Dood aan Iran speech’ in de VN gaf. ‘Mad Dog Trump’ reageerde gelijk en vond de aantoonbare Deja Vu ‘Leugen-Freak-Show’ van ‘dr. Goebbels –Netanyahu’ geweldig en een bewijs (Video)  dat het Iran atoomakkoord  moet worden verscheurd, net als Iran dat ook moet worden verscheurd desnoods weer met (uranium) bommen en munitie  (Video). De zeer geleerde, integere en weldenkende en Vrede-‘ Smijt de Bommen-redenaar’ Staatsman  Wapenhandelaar& pathologische  leugenaar Trump ( Maffiaboss en Kruisengrijper Video) is een echte Nobel Kandidaat voor de Vrede(video), niet dan?De hele corrupte corporate crime Westerse MSM en hun Dutch-outlet de Staats-NOS met hun”Talking Heads” (Video) en de ‘NSB-Telegraaf ‘en de rest van de laffe Gevestigde Orde Persberichtten over deze aantoonbare ‘Oorlog’s ‘-Tokkie-speech’ zonder deze naar behoren te analyseren als een regelrechte ‘Deja Vu –leugen’ van ‘dr. Goebbels Netanyahu’.Helaas slikte de massa het weer als Zoete koek, Houzee!

Deja VU

Wikileaks blijft een gigantische schat aan geheime informatie opleveren. En The Guradian komt, via onderzoeksjournalist Glenn Greenwald, met verse informatie die wel heel pijnlijk is voor Benjamin Netanyahu, de huidige premier van Israël. In 2012 hield die een heel opmerkelijke speech voor de Verenigde Naties in New York. Daar kwam hij, geholpen door een relatief simplistische tekening van een bom, beweren dat hij informatie had dat Iran heel dicht was bij het afwerken van een nucleaire bom. Nog ongeveer één jaar hadden ze. De wereld moest dus dringend ingrijpen. De beelden gingen de wereld rond, en brachten behoorlijk wat paniek met zich mee. Want als de Israëli’s zoiets beweren, dan zal het wel kloppen zeker? Niet dus, zo blijkt nu. Want in een geheim rapport dat enkele weken later met Zuid-Afrika werd gedeeld, blijkt dat de Mossad perfect wist dat er geen Iraans gevaar was. “Ze zijn niet bezig met de noodzakelijke activiteiten om dat soort wapens te maken”, zo schrijven ze doodleuk aan hun Zuid-Afrikaanse vrienden. De onthulling komt op een cruciaal moment voor Netanyahu: het zijn verkiezingen in Israël. Eén van de punten die Bibi als hardliner naar voren schuift: hij neemt afstand van de VS en die ‘softe’ Barack Obama. De Amerikaanse president speelt het spel overigens even hard: Netanyahu is op bezoek in de VS, maar Obama weigert hem te ontvangen. De corrupte Israëlische premier gaat dan maar speechen in het parlement, waar de (Oorlog zuchtige) en extreem corrupte Republikeinen de meerderheid hebben. Het lek, waaruit z’n leugens blijken, speelt natuurlijk in de kaart van de critici van Netanyahu.

Opmerking: #Victory day: Maak kennis met de Bevrijders van ‘Nazi-Europa’ de Russen(Video) bij De Stem van de  Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV.

 

 

3 antwoorden »

 1. LS…

  De Flikker Needanjahoer heeft nucleaire bommen op Syrië gegooid afgelopen zaterdag, Waar is Rutte ? Nee niet de Russen maar je Nazi vriendjes !

  Like

 2. Deze keer wil ik Nethanayu wel geloven. Ook al liegt hij dat hij barst. ik wel hem deze keer wel geloven omdat het nu een serieuze aanval is op de macht en status van de Iraanse theologische dictatuur.

  De dictatuur die eraan gaat. De aanval is geopend en Israel moest het eerste schot lossen. Dit is onderdeel van de gezamelijke aanpak de wereld en het Iraanse volk te ontdoen van een vals, misdadig en moordende theologische dictatuur.

  Dit is niet meer te stoppen. Het is begonnen. De vrouwen ontdeden zich als eerste van het juk. Stonden als eerste op een pakten hun beschaving terug.

  De stappen en hoofdrolspelers wordt hier bijgehouden

  https://www.tonysmelody.nl/blog/_iran

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.