President Donald Trump

‘Echtpaar-Macron’ niet meer zittend gezien sinds ‘Swingers-bezoek’ aan ‘Maffia-Boss-echtpaar Trump’.

(van onze Internationale perverse  ‘Westerse-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR– The French President ‘Toy Boy Macron’  took a ‘Grazy-radical’ turn in Grazy ‘War Mongul-Elite-Washington'(Video) from Germany and the rest of the European Union regarding the Iran deal. When Chancellor Merkel arrives in Washington Friday – the day after Macron’s departure – she should let the American president know in no uncertain terms that the French leader was out of his depth. ‘Mad Dog-Trump’ grijpt Macron in zijn Kruisje en Kontje en ‘wandelt’ hem daarna als zijn ‘Boy’ aan de hand in het Witte Huis(Video).
Het is doodstil in het Paleis Elysée van het ‘Pedo-Elite-echtpaar Macron’ sinds hun Kontenlikkers bezoek aan het ‘Maffioso&Kruisengrijpers- echtpaar-Trump’. Nog nooit was een Franse President zo diep gezonken en vrijwillig als een Toy-boy vernedert. De Westerse corporate crime MSM en de Staats-NOS noemde het bezoek een groot succes. ‘Toy-Boy Macron’ leek wel de Nep en Fop Christelijke-CDA Minister Ank Bijleveld(Video) tijdens haar Konten-kussende bezoek aan het ‘Crazy-White Huis’. Wel is het opmerkelijk te noemen dat zij één van de weinige bezoekers was die Trump niet uit elkaar heeft getrokken. Misschien dacht Trump dat zij een ‘Dutch -Gekke Koe’ was?  Ook dat bezoek noemde de MSM en de Staats-NOS een groot succes.

Sergey Lavrov maakt gehakt van’ Freak-Pedo-echtpaar Macron’ als ‘Neo-Kolonialen’ van het’ US-Empire of Trump- Evil
Nadat gênante bezoek is ‘Toy-boy Macron'(Video)  niet meer zittend waargenomen en hetzelfde geldt voor zijn bejaarde ‘Elite-Pedo-echtgenote Brigitte’. ‘Mad Dog Trump’ heeft inmiddels al weer de kennelijk aan de US- Slaappillen verslaafde President Buhari van Nigeria uit elkaar getrokken en vernederd in het ‘Crazy-Witte Huis ‘.Hij stond en zat er gênant en als een Zombie bij, terwijl Trump impliceerde dat zijn land één van de  (black)- “Shithole-countries is.

Opmerking:Victory day: Maak kennis met de Bevrijders van ‘Nazi-Europa’ de Russen(video). Maak Kennis met de Russen(Video) als wat ‘Tegengif’( Video) van de Westerse MSM en hun Dutch-outlets o.a. de Staats-NOS en ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co'(Video)in aanloop naar 9 mei , de Victory day van de Russen( 25-30 miljoen doden) dat zij hun overwinning op de Nazi’s vieren.

2 antwoorden »

  1. LS…

    Volgen welingelichte kringen is the Orange Donald zo ruig als een doormat, pedofiel, kindermoordenaar, snuff movie lover en loopt hij alleen maar te brallen over zijn kruizengrijperij. Zijn Oranje worteltje is net zo groot is die van Rukke. U kent hem wel: Die van de Russen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.