Kabinet Rutte3

Kaal geplukte Huurders van sociale woningen draaien op voor het Rutte dividendbelasting cadeau aan de Ultra-Rijken.

( door Piet Heyn en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-#1mei meer dan ooit nodig in de Straf de armen maatschappij van Rutte&Nep en fop Christelijk&Co(Video).
Het altijd liegende ‘Taxfree-Shell-Kabinet-Rutte III ‘spekt de aandeelhouders van de grote ‘Taxfree-Maffia-concerns’ door de dividendbelasting af te schaffen in ‘Taxfree-Wonderland van King Willem(Video)’. Maar wie moet het gat in de begroting opvullen? Uit nader onderzoek blijkt dat de woningcorporaties een flink deel van de rekening krijgen gepresenteerd.De afschaffing van de dividendbelasting is een Duivelse bron van grote politieke misdaad gebleken. Er is in de voor het merendeel laffe en corrupte Tweede Kamer CDA,D66,VVD,CU en de ‘Zwarte-Incest- mannen SGP'(Video) al uitgebreid gedebatteerd en extreem gelogen over het nut van het schenken van 1,4 miljard euro aan de buitenlandse aandeelhouders van  de grootste ‘Nederlandse -Maffia-bedrijven’.

De Leugen reageert in’ Elite-Schurken-Staat’ met ‘Puppets-Rutte&Co’.Pas op voor Poetin(Video)! Buma &Segers: Huurder met kleine Beurs slachtoffer is echt Christelijk,Amen & Halleluja(video) !

 

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).
Vorige week bleek de voltallig ‘Judas-coalitie’ bereid om het laatste restje politieke geloofwaardigheid op het spel te zetten: zowel de premier ‘Godfather Rutte van de VVD-misdaadgroep als zijn laffe en corrupte, ‘Judas-fractievoorzitters’ ‘Cencuur-Lord-Buma‘, ‘Elite-Pedo-Schandknaap-Pechthold‘, en de ‘CU-incest-Bijbelbelt -boss Segers’ van de ‘Judas-coalitiepartijen’ beweerden zich totaal niets te ‘herinneren’ van de memo’s over de zaak die tijdens de ‘Taxfree-Shell- Zalm-formatie'(Video) zijn rondgestuurd. Waar de Kamer verzuimde in te duiken tijdens de debatten, is een ander gevoelig onderwerp: de dekking van de maatregel.Elke belastingverlaging moet op de één of andere manier worden gecompenseerd. Dat is een keiharde regel in Den Haag. De vraag is dus: wie gaan opdraaien voor het ontstane gat van 1,4 miljard euro? Dat ben u ‘Jan met de Pet’ en bereidt u maar voor dat u uw huis wordt uitgezet als u de huur en uw energie nota niet meer kan ophoesten!

 

6 antwoorden »

  1. jammer dat het gros heftig bezig is met hun mobiel en met hele grote oorbeschermers op .ps waar luisteren eigenlijk naar , iedere ochtend rond 6 uur fiets er een. met van die flinke beschermers warmers op jajaajlaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa flink blijven luisteren jongens .echt een aanbeveling . Steve je slaat constant de spijker op zijn kop .ondanks dat ik wel weet hoe het vorkje aan het steeltje zit

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.