EU

‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’. weer betrapt op Liegen. Toch meer poen naar de ‘EU-Killer-Elite’.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66, SGP-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Leugen regeert in’ Elite-Schurken-Staat’ met ‘Puppets-Rutte&Co’.Pas op voor Poetin!(VIDEO).
Het Nederlandse reeds voor een groot deel kaal geplukte Volk moet nog meer bloeden voor het ‘Graai en Naai-ga’ in de extreem corrupte Brusselse Elite schatkist dat de Britten achterlaten. Alleen de ‘Taxfree-Shell- Koninklijk familie’ in Wonderland(Video), de Ultra-Rijken en de multinationals zijn vrij gesteld door Rutte &Co. De altijd liegende ‘VVD Godfather Rutte’ heeft beloofd dat het Nederlandse Volk geen cent meer zou gaan afdragen aan de ‘EU-Killer-Elite’ dan zij nu al  gedwongen doen. Wij voorspelde al in dit artikel: “Juncker en zijn ‘Huil-komediant PvdA-er Timmermans’(video)eisen nog meer poen van het Volk” dat hij weer zo als gewoonlijk loog dat hij barste. De’ EU-Elite-Strijkstok-begroting'(video) stijgt, als het aan de extreem corrupte Europese Commissie ligt, van ruim 1000 miljard euro naar een astronomische 1300 miljard, verdeeld over zeven jaar.

De PvdA ‘EU-Graaier &Naaier&Huil-Komediant Timmermans’ kan zijn geluk niet op en loopt de hele dag zijn dronken ‘Elite-Maffia-Boss Juncker’ te zoenen! De ‘Strijkstok-begroting’ bestaat nu uit 1 procent van wat we met zijn allen verdienen in Europa. Pikant in dit verband:Corrupte Europarlementariërs willen geen controle op hun ‘Graai en Naai toelage’(Video).

Kaal geplukte Huurders van sociale woningen draaien ook al op voor het Rutte dividendbelasting cadeau aan de Ultra-Rijken(video).

De altijd Liegende Rutte zit constant op de ‘VVD-(Doof)-Pot’(Video).
Dat moet 1,14 procent worden. Dit blijkt vandaag als de Commissie haar duistere plannen presenteert voor de nieuwe ‘Europese pluk de massa kaal- meerjarenbegroting’ (2021-2027)(Video). Door het Britse vertrek uit de EU valt er een jaarlijks gat van 13 miljard euro. Hoe de rekening voor het Nederlandse Makke Schapen Volk(Video) precies zal uitvallen, moet nog blijken(kuch). Duidelijk is in elk geval dat de corrupte Roof en Plunder de armen en zieken en bejaarden Commissie een eind wil maken aan het systeem van vaste kortingen op de afdracht (1 miljard voor Nederland). Er wordt wel beloofd( gelogen) dat als een land hierdoor buitensporig veel moet afdragen, er een correctie mogelijk zal zijn (kuch, kuch).De ‘EU-Killer-Elite’ maakt werk van nieuwe prioriteiten, zoals de bewaking van de buitengrenzen. Het ‘Mega-Strijkstok- potje’ voor migratie en grensbewaking tegen de arme sloebers wordt bijna verdriedubbeld tot 30 miljard euro, waardoor veel geld van het Volk naar de ‘Ratten in pak- strijkstok'(Video) in Griekenland en Italië zal stromen. De Nederlandse corrupte’ Killer-Elite’(Video)en hun altijd liegende Puppets ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video) & ‘Nep & Fop Christelijk Co’ zijn daar warm voorstander van, want het pleit al langer voor een robuuste Europese grensbewaking, want het kost hun zelf geen cent.

9 antwoorden »

 1. Spijt betuigen komt bij Rutte altijd na de zonden?
  Nooit van tevoren, dan kon er tenminste nog wat aan gedaan worden?
  Judas loog toch ook niet voor niks bij zijn verraad?

  Like

 2. Die compleet opgeblazen en volgevreten PvdA-huilebalk Fransje Timmermans is weer in vorm.

  Als Nederland weer extra miljarden overmaakt naar Brussel, dan zal Kloot(zak) Juncker het hele kale hoofd van Timmermans (ingesmeerd met stroop) afzuigen en 100% afleveren totdat ze samen in extase jodelen tot in de vroege ochtend.

  Like

 3. De premier toonde zich een veelzijdig muziekliefhebber. Hij liet fragmenten zien(bij zomergasten) van zowel de homo Toppers als Bach. Hij roemde de shows van de Nederlandse homo zangers en bij de componist de muzikale klasse.Johann Sebastian Bach’s music in praise of gay love.

  Like

 4. Rutte had eigenlijk veel liever concertpianist willen worden. Maar omdat hij mislukt is, is het minister-president geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.