dodenherdenking

Wat nooit herdacht wordt op 4 mei is dat de Koninklijke–familie de benen nam naar het Buitenland &’ KNIL-Molukkers -“Sophie’s Choice” ‘!

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In het kader van 4 en 5 mei Dodenherdenking geeft de Stem van de Straat als enige volgende week uitgebreid aandacht aan Victory day van de
Russen:Victory day: Maak kennis met de Bevrijders van ‘Nazi-Europa’ de Russen(Video) .

Wat nooit herdacht wordt op 4 mei is dat de ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninklijk familie’ met ‘SS- Prins Bernhard’ uit Wonderland (Video)als een laffe Dief in de nacht de benen namen naar het veilige buitenland met o.a. een deel van het goud uit de Nederlandse bank (roof dus). Na de overwinning van de Nazi’s (vijf dagen ‘verzet’ van het NL Leger( 2.200 gesneuveld) stond de Dam bom vol met juichende NSB-er en ‘nobele’ Bestuurders (corrupte, laffe politici) van de gevluchte Koninklijke familie. Het goud bleef na de terugkomst medio 1945 van de Koninklijke Familie nog jaren ‘zoek’ in  o.a. Canada.

Daarin tegen heeft de familie (vader gevochten en zwaar gewond, broertje omgekomen)van ‘Capo di tutti capi Poetin’ zwaar gevochten met doodsverachting tijdens het beleg van Leningrad  (1 miljoen soldaten gesneuveld en 800 duizend burgers omgekomen) door de Nazi van Hitler en zijn Prins Bernhard. Het idee alleen al zou de laffe Parasieten Koninklijke Familie een hartberoerte geven.

Respect: KNIL-Molukkers zijn oorlogshelden die 66 jaar lang expres zijn vergeten door de Machthebbers en behandelt als een ‘schurftige hond’.
Het wrange is dat het gros van ‘notabele’( Ratten in pak(Video)) inclusief ‘Taxfree-Graai-King Willem’ en zijn Boss ‘Queen Exotica Maxima’ die op 4 mei op de Dam weer krokodillentranen staan te snikken als er ooit weer een oorlog zou uitbreken gelijk weer de benen zouden nemen naar het buitenland als echte laffe Landverraders. En hun ‘nobelen'(Elite) zouden zich weer direct aansluiten bij een NSB-achtige beweging van de Bezetter met wederom hulp de politie. Dat weet ieder weldenkend mens behalve” Wij Slikken alles voor zoete Koek massa”. Uitzondering op de regel zijn de oud ‘KNIL-RMS-Molukkers’ die nu voor het eerst ook op de Dam mogen staan (de meeste zijn inmiddels bitter en verraadde door de ‘VOC-Machthebbers’ overleden). Maar goed de ‘KNIL-Molukkers’  hebben die plek op de Dam meer dan verdiend, want hun is meer leed aangedaan na de Oorlog door de ‘VOC-BV-NL’ van de ‘Taxfree-Shell-Koninklijke familie’ dan door de Japanners .Zo is bijv. recentelijk door jarenlange onderzoek van met name Leo Reawaruw   van Maluku4Maluku aan het licht gebracht dat de KNIL-Molukkers  o.a. tijden het gedwongen vertrek uit Indonesië voor een heuse Dutch onmenselijke “Sophie’s Choice”(Video) werden geplaats door de toenmalige ‘Elite-Killers-Machthebbers'(VOC) in Nederland en hun Koningin Juliana en haar echtgenoot ‘SS -Prins &Staats-Pooier-Bernhard’ .Officieel werden er 300 kinderen gedwongen voorgoed achtergelaten en 150 vrouwen (echtgenoten) zonder middelen van bestaan is vandaag voor het eerst bekend geworden in de landelijke Pers!

Wanneer dankt de laffe en corrupte regering Rutte&’Christelijk’&Co en Koning Willem Alexander eindelijk de Russen voor hun hoofdrol in de Bevrijding van Europa van de Nazi’s 

Wat ook nooit herdacht wordt dat zonder de Russen er geen 4 en vooral geen 5 mei was geweest op de Dam en elders in Nederland. En dat dus de echte bevreiding’s dag van Nederland feitelijk 9 mei de Victory day van de Russen is. Dat laatste wordt n.b. al sinds het einde van de Tweede Wereld Oorlog nog belachelijk en gekleineerd door de ‘Westerse corporate crime MSM’ en hun Dutch outlet de Staat-NOS en de NSB-Telegraaf en door het ‘Nep en Fop Christelijke -Lieg en Bedrieg Kabinet regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’. No Surrender Captain Henk Kuiper(Video):”Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook: 

(Zie  o.a. de Dam vol met NSB-ers, ‘notabelen’ en politie die de overwinning en intocht van de Nazi’s vieren( vanaf 7 minuten)).

U denkt wellicht dat wij het voorgaande en hetgeen hierna uit onze grote mensenrechten duim zuigen dat in hoofdzaak de Russen West en Oost Europa hebben bevrijd? Dan moet dit historische artikel: “There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter!(Video)” maar eens lezen en dan staat u op 4 mei nooit meer op de Dam bij dat zooitje laffe ‘Taxfree-Royal-VOC-parasieten’ met King Willem aan het hoofd en hun Hofnarren NSB-er de ‘notabele’ Landverraders a La Rutte .

Opmerking: Wat de lawaaiactie betreft het volgende:Wij stellen deze week in de Stem van de Straat/SaltoTv dat wij er tegen zijn in de huidige vorm. Uiteraard zijn we er voor dat er een dag komt dat de ‘Royal-VOC- misdaden’ tegen de menselijkheid(Video) wordt herdacht, maar belangrijker op onze scholen wordt opgenomen in hun les pakket. Voordat laatste maken wij ons al jaren hard en daarvoor worden wij dan ook door de ‘Gevestigde – dr Goebbels-de Media’ en laffe en eveneens corrupte schrijvende Pers zwaar geboycot. Dat soort ‘lawaaiactie’ van ons vinden ze kennelijk uiterst bedreigend voor hun bazen de corrupte altijd liegende ‘Gevestigde-VOC- Orde ‘met hun  ‘Puppet Rutte’ van de VVD-misdaadgroep, die trouwens ook weer op de Dam staat. Weliswaar zonder zijn laffe ‘billenmaatje Gordon’, maar toch!

De Trots van Rutte is een Moordende ‘ ‘Christelijke’-VOC-Shell-Machine’(Video) die niet onderdoet voor ‘Islam’-ISIS.

Noot:DODEN AANTAL TWEEDE WERELDOORLOG

Dit overzicht geeft een schatting van het aantal mensen dat als gevolg van de oorlog, bezetting en vervolging is omgekomen. Het overzicht geeft een schatting en is niet volledig.

De inval.
Tijdens de strijd in de meidagen zijn 2.200 militairen omgekomen en 2.700 gewond geraakt. Het aantal omgekomen burgers bedraagt 2.000.

Totaal aantal Nederlanders.
Het totaal aantal Nederlanders dat in 1940 – 1945 als gevolg van oorlog, bezetting en vervolging is omgekomen ligt tussen de 225.000 en 250.000. Dat is 2,7% van de bevolking. Nederland telt in die jaren 9 miljoen inwoners (nu zijn dat er bijna 16 miljoen).

– 104.000 van de in totaal 107.000 uit Nederland gedeporteerde joodse burgers, vermoord in Auschwitz, Sobibor enzovoort.n Amsterdam zijn de meeste opgepakt met hulp van de Politie(Video).

– 240 leden van de Sinti en Roma-bevolkingsgroep (zigeuners), vermoord in Auschwitz.

– 2.850 burgers, doodgeschoten als straf of wraak voor verzetsdaden (2.000 van deze gefusilleerden waren verzetsmensen, de overigen gijzelaars of niets-vermoedende burgers).

– 375 van de circa 7.500 niet-joodse gevangenen in Duitse gevangenissen. De meeste hiervan gevangenen wegens ‘economische delicten’ (zwarthandel, diefstal), de rest was ‘politieke gevangene’.
– 7.000 van de zeker 15.000 niet-joodse gevangenen in concentratiekampen.
– 20.500 burgers, omgekomen bij bombardementen en gevechten in de frontgebieden van september 1944 – mei 1945. Het bombardement op Rotterdam, 14 mei 1940, kostte bijna 900 inwoners van die stad het leven. De meeste burgerslachtoffers vielen in de periode van de geallieerde bevrijdingsacties in Nederland, die begon met de Slag om Arnhem, september 1944.- -22.000 burgers van de steden in West – Nederland, gestorven door honger en kou in de Hongerwinter, 1944 – 1945 (het totaal aantal mensen dat door schaarste en andere slechte omstandigheden van de bezettingstijd is gestorven is veel hoger geweest; veel zieken en ouderen bijvoorbeeld zouden zijn blijven leven als er geen gebrek aan medicijnen was geweest).- -30.000 Nederlandse dwangarbeiders in Duitsland, omgekomen als gevolg van verzwakking, bombardementen enzovoort.- 2.200 militairen van het Nederlandse leger, gesneuveld in de meidagen van 1940.

– 258 militairen, omgekomen in Duits krijgsgevangenschap.

– 1.500 militairen van de Prinses Irene Brigade en de Binnenlandse  Strijdkrachten, gesneuveld in 1944 – 1945.

– 1.490 bemanningsleden van de koopvaardij die niet van zee terugkeerden (Nederlandse koopvaardijschepen voeren in dienst van de westelijke geallieerden, en heel wat van die schepen werden tot zinken gebracht).

– 20.000 Nederlanders in Nederlands-Indië, als gevolg van de Japanse invasie en de Japanse bezetting. Het ging om ongeveer 7.000 militairen en 13.000 in de Japanse kampen geïnterneerde burgers.

– 10.000 Nederlanders die sneuvelden aan het Oostfront, als lid van de Waffen-SS en dergelijke.

– Er zijn geen Nederlandse homoseksuelen vanwege hun homoseksualiteit gedeporteerd en omgekomen/vermoord. Er waren wel strafrechtelijke veroordelingen tot gevangenisstraffen, zoals die ook voor en  na de bezetting bestonden.  
In Duitsland werden tussen 1933 en 1944 naar schatting tussen de 50.000 en 63.000 homoseksuelen bij recidive naar de concentratiekampen gestuurd. Homoseksuelen die in concentratiekampen gevangen zaten kregen ter herkenning een roze driehoek op hun kleding. In Nederland is het zo ver niet gekomen.
Niet Nederlanders.
De bevrijding van Nederland (september 1944 tot mei 1945) kostte 50.000 geallieerde militairen het leven.

Ter vergelijking: het totaal aantal doden van de Tweede Wereldoorlog (1939 – 1945) bedroeg naar schatting 55 miljoen, waarvan de helft burgers. Alleen al in de Sovjet-Unie vielen 25-30 miljoen doden.

10 antwoorden »

 1. Sinds 1813 met de hulp van Hogendorp stelen , stelen , stelen, ze maar door terwijl deze despoten geen DNA willen afstaan want, niet van adel !

  Hun strategie is dit ?

  Like

 2. Het is goed dat daar ook even bij stilgestaan wordt, maar je komt het er beste mee uit als je anderen ook in hun mening respecteert?

  Like

 3. ,,Gordon is een typisch voorbeeld van nicht riche. Hij weet niet wat hij met zijn centen moet doen, dus snuift hij het lekker op, legt stapels briefgeld op de piano(marc rutte)en gaat gek doen met vriendjes. Want hij koopt al zijn vriendjes(net als homo john de mol door ze een tv programma te geven). Ik heb de afgelopen tien jaar al die ellende meegemaakt, met vriendjes die hun klokken niet terug willen geven nadat het uit is, vriendjes voor wie hij een nieuwe opleiding(dokters)betaalt…”

  Joling zegt nog veel meer vuile was over zijn tv-vriend te hebben. ,,Ik weet dingen van hem, als ik dat opschrijf(homo orgies in de villa van gordon) dan gaat de halve wereld pas echt met de oren klapperen. Maar dat doe ik niet(neuken met met rutte). Dat zijn bepaalde codes waar je je aan houdt.”

  Like

 4. kijkcijfer van de onraadkamer van peter rotzooi de vries van gisteravond,natuurlijk gezakt naar nog maar 208.000 kijkende polen.

  Like

  • LS…

   Soms probeer ik even te kijken ! Maar het ranzige broeierige sfeertje met top criminelen zoals Pedo Air de Vries die altijd zo langzaam praat als of hij een permanente hersenbeschadiging heeft, is niet om aan te horen. Dan hebben we ook nog de altijd beledigde Advocaat van Gore Zaken de Neus Spong die altijd op zijn ranzige pik is getrapt… Neee alleen de stank al doet mij al snel zappen !

   Like

 5. Ieder persoon die de elite niet welgevallig is kan worden gebrandmerkt als communist, homo , jood of zigeuner. Dat brandmerken van personen gaat nog gewoon door trouwens. Maar wat wel goed nieuws is, is dat het spook dat rondwaart door Europa inmiddels weer is teruggekeerd.

  Like

 6. LS…

  HOOP TOCH MET HEEL MIJN HART DAT DE MOLUKSE JONGEREN EN DE AJAX GROEP ZICH NIET LATEN OPNAAIEN EN MISLEIDEN DOOR DE ZIO NAZI DIE MAAR AL TE GRAAG ZIEN DAT ER BLOED VLOEIT OP EEN NOG STEEDS VOOR VELEN BELANGRIJK MOMENT.

  MAAR LAAT IEDEREEN WAKKER WORDEN EN BESEFFEN DAT JE GEEN DODEN KUNT HERDENKEN SAMEN MET DE ZIONAZI MONSTERS DIE DAGELIJKS MILJOENEN DODEN OP HUN GEWETEN HEBBEN EN ZULLEN BLIJVEN MOORDEN EN BLOED LATEN VLOEIEN TER MEERDERE GLORIE VAN SATAN…

  LAAT DE VERTEGENWOORDIGERS VAN HET HUIS VAN ORANJE EN ALLE FARIZEEËRS THUIS BLIJVEN ZODAT DE MENSEN ZONDER DE MONSTERS HUN HERDENKING KUNNEN DOEN…

  Like

  • LS…

   Ze waren er dus wel ! Pampa Max met dat stiekeme ingehouden lachje en Fat Willy liep er weer bij alsof hij hevig moest schijten… Maan was er ook en dat is volgens mij de nieuwe Geert Joling. Von Arschloch keek ook alsof hij in zijn broek gescheten had. Rutte liep zigzaggend over de Dam om de kogels te ontwijken die er natuurlijk niet kwamen. Maar je weet maar nooit ! Allemaal diep ontroerd en medeplichtig aan de grootste ellende in deze wereld !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.