Doden Herdenking

Geen 4 mei Dodenherdenking op de Dam met Koning Willem-Alexander zonder 9 mei Victory day Russen.

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat nooit herdacht wordt op 4 mei is dat de Koninklijke–familie de benen nam naar het Buitenland &’ KNIL-Molukkers -“Sophie’s Choice” (VIDEO)‘! #Victory #Day: ‘Dutch -Second World War -Memory -day 4 & 5 may’ That you never will Forget Who liberate us…. The Russians

 

Opmerking: Zie de hele uitzending in de week van  7 mei 2018 bij de Stem van de Straat/Salt0TV en u staat nooit meer op de Dam met laffe ‘Taxfree- Graai -Shell-King Willem& ‘Hofnarren CO’!.

 

9 antwoorden »

 1. Nogmaals Katyn. Ik werd door een Politieke vriend uitgenodigd om deel te nemen aan de Katyn Discussie georganiseerd door NRC Handelsblad onder de titel Katyn Moskou en meer. Ik bracht mijn Punten in te weten Het boek van Dr Albert Haas een Franse verzetsman die werkte voor Generaal de Gaul. hij werd ontmaskerd door de Duitsers en kwam in Dachau terecht daarontmoette hij Kalka de Poolse officier die hem vertelde dat hij de enigste overlevende was van de Massa executies begaan door de Duitse SS. hier de beschrijving van Kalka.
  Kalka vroeg me wat ik gedaan had voor ik gearresteerd werd.Ik sprak tegen hem over Hongarije en Frankrijk, over mijn opleiding en werk als dokter, Maar ik zij niets over mijn verzetswerk. Daarna vertelde Kalka mij het verhaal achter zijn eigen gevangenneming. Hij beschreef zichzelf als de enige overlevende van de Massamoord van Katyn bij Smolensk. De Duitsers beweerden dat deze schanddaad begaan werd door de Russen, Maar Kalka vertelde me een ander verhaal.
  Toen de Duitsers Polen aanvielen werd het Poolse leger met zijn wapens uit de eerste Wereldoorlog gemakkelijk verslagen voor vervolg zie mijn Homepage.
  Punt 2 De Duitse Munitie die in de Graven werd aangetroffen. 3 Getuigenis Kathleen Harris voor de Burdenko Commissie .4 Bekentenis SS Officier Walter Schellenberg tijdens het Neurenberg Proces. 5 Het Newyork Times Artikel van 1946 dat vertelde over een Noorse gevangene die vertelde dat Joodse concentratiekamp gevangenen gedwongen werden documenten identiteitsbewijzen te vervalsen, daarna werden ze doodgeschoten.

  Like

 2. Ik heb net de wekelijkse uitzending gezien en vind dat het Nederlandse leger in mei 1940 tekort wordt gedaan.

  De meest fanatieke Duitse stormtroepen (type Totenkopf) zijn toen naar Nederland gestuurd, en later inderdaad naar Rusland.

  En piloten stegen op zolang er nog toestellen waren tegenover de grote overmacht van de Luftwaffe naar een zeker einde.

  Like

 3. @Henk Gerrits,

  Over Katyn Massacre ben ik effe wezen speuren in de CIA archieven en oude boeken.

  Interessante info vond ik over Klaus Barbie en Pieter Menten.

  Beide heren zouden tussen juli 1941 en juli 1942 in Einsatzgruppen in Polen en Rusland, zeer speciale klusjes als SS-officieren hebben uitgevoerd…..

  Tja, ik ben er ook even stil van, maar dit bewijst nog niets, of toch wel ?…

  Like

  • LS…

   Putin is niet heilig ! Putin is verstandig en zal zich terugtrekken uit de wereld waanzin met Trump de aan Aids lijdende Psychopaat en Netanjahoe als de ultieme Zio Nazi Terrorist… Putin zal Rusland verdedigen tot zijn laatste snik en dat betekent voor Nazi Nederland ook het einde. Dus Oranjes… Zijn de koffers al gepakt ?!

   Like

   • Je vergist je Casear. Geeft niet.Je bent niet op de Hoogte van wat er echt gebeurd is in Rusland Chroetsjov werkte voor het westen. Er was een grote Vervalsingsbende bezig in deChroetsjov tijd Documenten over Stalin en Beria werden vervalst.Dit is niet helemaal gelukt .Chroetsjov deelde tijdens het 20e Partij congres in de jaren 50 het partij Congres mede dat Stalin opdracht zou hebben gegeven om de Poolse officieren te executeren. Het bewijs toonde hij niet aan de Congres afgevaardigden. En daar zit dus de fatale fout. By By Putin. http://thechroetsjovclan.123website.nl/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.