Media-Maffia

In het kader van het Algemeen belang: De ‘Judas-gasten’ van de ‘Raadkamer’ van Peter (R.) de Vries.

(van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wij berichten uitsluitend over de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ in het kader van het Algemeen belang en de Rule of Law dat indien u bijv. moet voorkomen u weet welke Rechters (u moet Wraken), advocaten , OvJ.’s en journalisten mediageil en corrupt zijn. Deze week waren zijn ‘Judas-Gasten’ Mick van Wely ( vaste Rioolmedewerker) Gerard Spong (vaste Rioolmedewerker), ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ (vaste Rioolmedewerker) en domme Jack Keijzer , woordvoerder geweldsmisdrijven (die mag de slachtoffers van De Vries weleens gaan helpen) die hand en spandiensten verrichten voor de rechtens vastgestelde ‘Maffia-journalist &Politie-informant De Vries’ .

 

 

Zie hier de hele ‘Judas-Lijst’(Video). Wat wel een feit is dat de Bejaarden SBS) Kijkcijfers blijven dalen van de ‘Judas-Raadkamer’ ( 208 duizend) en dat ‘Joker Peter R de Vries nu ook zijn oude laffe Riool- loopjongen & oude ‘gabber in crime’ Kees  van der Spek,die zij als’ Kijkcijfer- duwer voor De Vries’ hadden gezet meesleurt naar een ongekend laag niveau voor ‘SBS Maffiaboss John de Mol’.

Schokkend: Amsterdamse Bestuur’s Rechter J. Kruis door ons voorzien van de bijnaam “de Allesontkenner ” bekende tijdens de zitting Stem van de Straat tegen het corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek(Video)  dat alle rechters in NL op de ‘Judas-Gastenlijst’ staan van de Raadkamer van Peter  R de Vries(Video).

 

 

4 antwoorden »

 1. Uiteindelijk bleek het niet om een criminele bende te gaan, maar om een dementerende, bejaarde man. “Er werd gesuggereerd dat het om zware criminelen ging. Je wil er natuurlijk nooit voor buigen, maar het heeft er flink ingehakt.”
  Inmiddels heeft linda De Mol de periode kunnen afsluiten. “We zijn er inmiddels aan gewend om altijd goed en voor altijd beveiligd te moeten worden.

  Like

 2. Irene Moors (60) baalt van de slechte kijkcijfers van haar slechte ‘intieme talkshow’ Naar bed met pot Irene op homo pulp SBS 6 kijkers . Het mongolen programma, waarin zij in een groot bed intieme gesprekken met coke BN’ers voert, trok de afgelopen weken ontzettend weinig kijkers.
  ,,Ja, de kijkcijfers zijn om te janken”, bekende Moors vanochtend in de Radio 10-ochtendshow van Lex Gaarthuis. ,,Maar weet je, ik heb deze acht programma’s met heel veel plezier gemaakt, met heel m’n hart ook. Ik ben er ontzettend trots op dus meer kan ik niet doen. Ik kan alleen maar hopen dat de komende weken minder mensen het gaan zien want er komen nog jammer genoeg zes john de mol pulp afleveringen.”

  Moors lag de afgelopen weken in bed met pot Brigitte Kaandorp (207.000 kijkers) en homofiel Gerard Joling (274.000 kijkers). In de derde aflevering, morgenavond (21.30 uur), zijn de onbekende zangeressen van O’G3NE te gast.

  Like

 3. De kijkcijfers van het RTL4-programma Gordon & Estelle: Weg ermee blijven gelukkig dalen. De vijfde aflevering van de realitysoap, waarin Gordon Heuckeroth en Estelle Cruijff uitproberen hoe fijn het is om op budgetvakantie te gaan, trok nog maar 418.000 kijkers.
  Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Het aantal kijkers is binnen vier weken bijna gehalveerd; naar de eerste aflevering keken nog 729.000 mensen. Ook dit was al weinig voor een RTL4-programma dat op primetime wordt uitgezonden.
  Eerder deze week maakte RTL4 al bekend het programma, dat is bedacht onder invloed van veel coke door Gordon Neuckeroth, eerder van de buis te halen. De serie van acht afleveringen wordt niet afgemaakt; de zesde episode, die volgende week te zien is, zal gelukkig de laatste zijn. Het best bekeken programma van de donderdagavond was het N.S.B NOS Journaal, met 1,4 miljoen slome kijkers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.