Media-Maffia

VVD-Boy’s Baudet&Joling komen met Haat-zaai ‘Playboy-wet’ tegen de arme’ Islam’-Buitenlanders(schandkapen uitgezonderd).

(van onze Wie neukt en Moord privé  redactie)

The Octopus of Global Control” is geen boek voor de Boy’s Baudet& Joling en hun (bejaarden) ‘Tokkie-fans‘. Baudet en Joling doen aan Haat-zaaien om de boel af te leiden van de Machthebbers de echte ‘Elite-(pedo)-Misdadigers’.
Deze week is het 200th Anniversary of de buitenlander Karl Marx’s Birth  ,maar ‘Uber- Boy Baudet’ citeert uit Playboy de VVD Valse nicht -(bejaarden)- ‘Boy Joling ‘als voorbeeld voor een nieuwe geef alle (‘Islam’-Baardmannen)-Buitenlanders de schuld van Alles-Playboy-Wet. En vergeet even voor het gemak dat Marx zich 200 jaar geleden al druk maakte dat jaarlijks kinderen stierven van de honger en er nu jaarlijks 15 miljoen kinderen sterven van de honger door het Groot Kapitaal( Neo-Liberalsiem van Rutte en zijn ‘Maffia Boss Trump'(Video)). En daar komt geen arme (‘Islam’-Baardman)-Buitenlander aan te pas, maar alleen de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken’ in Wonderland (Video)en hun (SS)-knechten de corrupte laffe politici, de Bankier-Gangsters en de Media-Maffia( o.a. van John de Mol) waar de Boy’s Baudet en Joling hun uitgewoonde retd aan hebben verkocht. Volgens de Boy’s Baudet en Joling zijn het de arme (‘Islam’-Baardmannen)-Buitenlanders die 1,4 miljard jaarlijks cadeau geven aan de ‘Taxfree-Shell-Multinationals’,waardoor de sociale huren omhoog moeten omdat cadeautje van de altijd liegende  ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co(video)’ te betalen. Volgens de Boy’s Baudet & Joling hebben de Buitenlanders de BTW op gezond voedsel en energie kosten voor ‘Jan met de Pet’ verhoogd.

Stem van de Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video).  

 

(Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat legt hiervoor in de video uit dat Baudet stiekem door de ‘Uber-misdaadgroep’ wordt gesondeerd)
Ook vergeten de VVD Boy’s Baudet en Joling maar even voor het gemak in hun dr. Goebbels dood aan de Joden Buitenlanders gebral dat zij tussenbeiden ontelbare (te jonge) buitenlandse (illegale) (Baardmannetjes) Schandknapen uit elkaar hebben getrokken,stijf van cocaïne en/of vaak met de ‘Rape-Schandknapen-drugs formule’ van de ‘Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ (Video).

Uit de ‘Dark-SS-room’ van Boy’s Baudet en Joling.
En dan vraagt u zich nog af net als Karl Marx 200 jaar geleden hoe psychopaten als Hitler,Mussolini en nu weer ‘Mad Dog Trump’ en zijn loopjongen  de ‘VVD Valse nicht Rutte in de Kast’  aan de macht zijn gekomen.Nou, zal u wel zeggen ‘Boy Baudet’ is geen lid van de VVD Misdaadgroep ,maar daar heeft u het gelijk al mis, want Baudet wordt namelijk stiekem door Uber van de Top ‘VVD-Top-Gangsterin Neelie Kroes’ voor een miljoen euro gesponsord en wie betaald bepaalt. M.a.w. Baudet is niet meer en niet minder dan een Trek-pop van de VVD Valse nichten Boss Rutte net als Joling.

Boy Baudet’ verwelkomt ‘Boy Gordon’ vals als ‘FVD-Uber-Alles-Anus-lid’(Video).

Twee valse VVD nichten Boy’s Baudet en Joling geven de arme (‘Islam’-Baardmannen)- buitenlanders voor van alles de schuld.Lees hierna het hysterische ‘dr. Goebbels- gebral’ van ‘Boy Joling’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ en het commentaar daarop van ‘Boy Baudet’ van ‘Uber-(alles)’.
‘Boy-Baudet ‘presenteert ’Boy Joling-Playboy-wetPartijleider : ‘Uber-knecht Baudet’ van het Forum voor (geen)Democratie heeft vrijdag op Twitter een  ‘Haatzaai-Tokkie-wetsvoorstel’ gepresenteerd naar aanleiding van het dr. Goebbels  Riool-interview van ‘Boy Joling’ in de Trek en Ruk-Playboy voor vieze “Metoo-mannen.

Stadsdeelcommissie-Lid Amsterdam-Zuid Ron Eisenmann van de VVD-Misdaadgroep is ook Trol in ‘Pedo-Doofpot-zaak’(Video).
In deze ’(geen)-tolerantiewet’ die Baudet voorstelt staan ’vijf Nederlandse- Tokkie-kernwaarden’ waarmee niet gemarchandeerd mag worden en die ook de islamitische gemeenschap nu moet gaan onderschrijven in dit land’. De belangrijkste is dat iedereen naar de ‘SBS-Pulp-Riool-Shows’ van Joling moet kijken en net als Rutte naar de Toppers moet gaan en op ‘Boy Baudet’ moet stemmen zodat Uber compleet vrij spel krijgt in Amsterdam en Nederland .De (Uber)-voorman van het Forum voor (geen)- Democratie reageert hiermee op omstreden dr. Goebbels uitspraken van ‘Riool-Tokkie-zanger en TV-drol-Joling’. Deze stelde donderdag in het ‘Ruk en Trek-blad Vod Playboy te verwachten dat er ’binnen nu en drie jaar een burgeroorlog uitbreekt in de Straf de armen maatschappij Nederland van zijn fan Taxfree-Shell&Rutte en Co’. „De mensen pikken het niet meer. Het land gaat naar de klote op deze manier”, aldus de hysterische ‘Riool-Showbizz-Paling Joling’.Volgens de ‘Tokkie-zanger’ &’Drollen-SBS Presentator’ is dit allemaal de schuld van ’de (‘Islam’-baardmannen)-buitenlanders’. „Het is zo verschrikkelijk dat het land wordt overgenomen door de arme (‘Islam’)-buitenlanders en niet compleet  door het Groot Kapitaal met mijn ‘Gay-Gabber in crime Rutte’ als Puppet. We zijn gewoon te laat. We kunnen niet meer terug. En dat is allemaal de schuld van links.” Joling vergeet hier even voor het gemak dat ‘Links’ al meer dan 10 jaar niet aan de macht is in Nederland, want dat is zijn fan Rutte&Co. De bejaarde ‘Riool- Showbiz-zanger’ verwacht dat het komt tot ’een clash tussen de verschillende culturen’. „ Niet tussen arm( 30% van de Bevolking) en Rijk. Wat dan zou Joling als ‘Judas-dienaar’ van de Rijken ook de klos zijn.We hebben de afgelopen jaren gewoon te veel binnengelaten in een klein land en vroeg of laat gaat dat botsen.” Over illegale schandknapen horen wij Joling nu ff niet, want die heeft hij massaal binnen gelaten in zijn ‘VVD-anus’.

De hysterische ‘Haat zaai-bral –uitspraken’ van Joling leidden op sociale media donderdag tot veel ophef:Knuppel en geweer en een ‘Jolling-veer’ in je gat.

De ‘Zwarte-(incest)-SGP- mannen'(Video)vragen Joling voor hun Jongens Koor.
Wat de ranzige ’Topper’ betreft zou de ‘Vinger-politie’ per direct meer bevoegdheden moeten krijgen net als tijdens de Tweede Wereld Oorlog(video). „Niet alleen met pepperspray, maar ook met het gebruik van knuppel en geweer. Je denkt toch niet dat je bij de (SS)-Guardia Civil in Spanje iemand uit kan lachen of in zijn gezicht kan kwatten zonder dat er iets gebeurt? Dan slaan ze je met zes knuppels in elkaar. Hier mag dat weer niet. Wat is dat voor een beleid in Nederland?” Volgens de hysterische valse ‘VVD nicht Joling’ neemt het aantal inbraken en overvallen toe omdat ’dat tuig denkt: als ik word opgepakt dan kom ik toch in een soort hotel terecht waar ik zelf mag kiezen wat ik eet en waar ik alleen op een kamer kom te zitten’. „Ik vind het zo verschrikkelijk dat dit hier allemaal gewoon kan en ik moet nu gaan wat ik heb opnames met wat ( door Rutte) uitgebuite ,lichte demente bejaarden, die ik te kakkerd moet zetten en in de maling nemen voor de Kijkcijfers van mijn ‘Maffiaboss John de Mol’ en het aller belangrijkst natuurlijk mijn eigen portemonnee (Illegale (‘Islam’-Baardmannetjes)- schandknapen en drugs kosten een paar centen) , hihihihihihihihi.” Pikant: De ‘Zwarte-(incest)-SGP-mannen ‘ waren zo enthousiast  van het Playboy interview  dat zij  Joling  gevraagd hebben voor hun” Jongens Koor voor het zingen de Kerk uit”. Wat wij niet begrijpen hoe de ‘SGP-mannen’ van (Duivel)- Rutte op de hoogte zijn van dat interview want Playboy en Homo Joling is immers volgens hun waanzinnige geloof Des Duivels en verboden te lezen en mee om te gaan.

Tot Slot: Spotprent van de ‘Islam’- invasie in Volksbuurten van de EU en NL met goedkeuring van de corrupte Elite.

7 antwoorden »

 1. “Het is zo verschrikkelijk dat het land wordt overgenomen door de arme (‘Islam’)-buitenlanders en niet compleet door het Groot Kapitaal met mijn ‘Gay-Gabber in crime Rutte’ als Puppet.”

  Maar dat is nu juist de bedoeling (het doel) van M.R., toch?

  De nationale identiteit/cultuur vernietigen. Opdat wij/west Europa eenvoudig als slaaf gehouden kan worden. (Hooton plan. Coudenhove Kalergi plan.)

  Like

 2. ReLigion The Bases of Identity Politics All Ways Leads to Rome

  Identity Politics Chemotherapy for the Mind

  Dare Not to Leave The Plantage

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.