Media-Maffia

‘Verwarde’ mannen steken er op Los en Massa Demonstratie tegen ‘Toy-Boy Macron’ ‘gemist’ door de Staats-NOS.Joling ziet een Kans!

(door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIROpnieuw massa demonstratie tegen ‘Toy Boy-Macron’ (Video):Weer wat gemist Staats-NOS? Steekincidenten waarbij gewonden vielen. De daders waren ‘moslim’, maar de ‘Jattende & Frauderende Vinger-politie'(Video) van de’ Nep en Fop Christelijke- CDA Minister Grapperhaus’ weigert stug om dit te bevestigen. Waarom? Hoe het ook zij, ‘SBS Presentator-Drollen- Joling’ ziet een Gouden Kans: Hij heeft direct een ‘Tokkie-formatje’ ingediend bij  zijn ‘Maffia Boss John de Mol’ voor een nieuwe Quiz: “Verwarde man of  ‘Islam’- Baardman” met als enige Jury-lid ‘Uber-Boy Baudet’. Volgens Joling zou het de best bekeken ‘Riool-programma’ ooit  worden, omdat o.a. de Hoofdprijs is dat indien vast gesteld wordt dat het een ‘Islam’-Baardman is door het stemmende bejaarde ‘SBS-Tokki-publiek’ (Stemmen kost een euro per minuut, wachttijd kan wel oplopen tot een uur, want alleen ‘Junkie-Gordon’ neemt de telefoon op) hij per direct door  ‘Boy Joling & ‘Boy Baudet’  met een speciaal daar voor ontworpen spectaculaire ‘Showbizz-Playboy-Machine’ ‘Life”(Video) wordt gelyncht. En mocht blijken dat hij een verwarde man is dan mag hij in bed met Irene Moors in haar Riool-show (krijgt zij ook betere kijkcijfers).

 

 

1 antwoord »

  1. Geen wonder dat mensen verward raken in dit op geld beluste idiote gekkenhuis Nederland !
    Ze zijn zo gestoord allemaal dat iedereen maar roept en schreeuwt VRIJHEID IS NIET NORMAAL
    Ik vind vrijheid wel normaal ! Oorlog en onderdrukking is niet normaal ! En de wereld is niet gek maar wat erop loopt des te gekker !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.